0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından
Ayy valla fenalıklar geldi ya sakin sessiz çocuğum gitti yerine bambaşka biri geldi her şeye ağlıyor mızmız normal kendi oyuncaklarıyla oynamaya bayılır şimdi yok illa yanında olacam yoksa çığlık çığlığa ağlıyor hele uyuturken uykudan gözleri açılmıyor ama uyumuyor ağlıyor bağırıyor anlamıyorum ne oldu bu çocuğa ya yemek yedirecem iki eliyle itiyor yemeği yemiyor tam yemek yemesini düzene sokmuştum şimdi mahvoldu dizinde böyle miydi bir yaşında yoksa benimkinde mi bir sorun var

3 Cevaplar

0 oy
(2,999 puan) tarafından
Benimki 1 yaşinda doğduğundan bu yana miz miz bensiz durmaz kendi haline uyumaz kendi haline oynamz
(874 puan) tarafından
Yok benim oğlum sakindi ama şimdi abooo
-Reklam-
0 oy
(1,953 puan) tarafından

Tam olarak 1 senedir anlattığın şeyleri yaşıyoruz;) 22 aylık plucak ve cok değişik çocuk etraftakiler ay en kadar sessiz çocuk ay mqsallah ne güzel yiyor diye nazar degdirdiler.kaynamqm hatta benim oğlum çok sakindi bu çok yaramaz der hep :)

(874 puan) tarafından
Valla ben şimdiden tükendimm
0 oy
tarafından
Bı yere gidince kucağımdan inmez sürekli ağlar biri ona bakıp sevemez bile ağlar herşeye . Yemek zaten en başından beri zorla yer . Hiç yemez 9. Dişini çıkarıyor. Evde bulaşık yıkarken 24 saat bacaklarıma yapışık durur peşimden ben nereye o oraya . Öyle sıkıldım ben de . Yemek yerken burnumdan getirir üstüme çıkar sürekli bı koltuğa çıkma sevdası peşinden koşmaktan yoruldum :)
(874 puan) tarafından
Evet ya bu saat oldu doğru düzgün kahvaltı bile yapamadım ya durmuyor çünkü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 340 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy