0 oy
226 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Günaydın bacılar ♥️ İlk doğumum olacak Allahın izniyle. Kurban işini hallettikten sonra alışverişe çıkmayı düşünüyoruz. 5 ayliğim daha doğru dürst bişey almadık İlk etapta neler lazım olur bebek için siz kaç takım aldınız giysi zıbın vs. Soruyu sorma amacım Gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum insanın mağazaya girince gözü kalıyo herşeyde bide ilk heves olunca herşeyi alası geliyo insanın . 

En önemlisi beşik konusunda fikir verir misiniz. Yatak odam aşırı büyük geniş değil o yüzden park beşik tarzı düşündüm ama kullananlar fikir söylerse sevinirim 

7 Cevaplar

0 oy
(23,843 puan) tarafından
Park beşik gayet kullanışlı ben çok memnunum 
tarafından
Herkes öyle diyor bakalım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Park beşik en ideali taşınıyor kolay kullanışlı.

Ben 7 takım 5 li 2 takım onlu ve takım almıştım 5 tane uzun kol zıbın 5 tane kısa kol almıştım birde çok gelmişti ekstra alma yetiyor 
tarafından
10 lu takımda neler oluyo ki. Teşekkür ederim yorumunız için♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Bende battaniye cok onmli cok kusuyorlr fazla sutu atiyorlr emdiktn snra benim 3 tane battaniyem vardi zibin ve ayakli pijama al 10 15 tane yetiyor ustte 20 tane felan ben ce sen takim uyguna bulursan takım al hep eldiven lastikli olsun otekiler cikiyor berede cok gerek oluyor egerki besik 1 kere alicksan park yatak al bnm oglum 9 aydan sonra itekilerden atladigi icin 9 ay normal sallanan besik kullaniyorum snra park yataga geciyorum ben suan onda yatiyor aylardir cok rahat cnm ates olcer mutlaka al cnm 
tarafından
Sagolun
tarafından
Cnm 16 yaziyor bursanin neresndensn ben yıldırımda dogdum buyudum ama baska sehire gelin gldm
tarafından
Bende yıldırımdayım kız. Bende başka sehirde doğdum büyüdüm yıldırıma gelin geldim :)
tarafından
Ayy tam tersi cnm hangi mahalle biliyormusun biz esenevlerdeydik ailem daha orda
tarafından
Ben çok mah. İsimlerini bilmiom canım daha bnde siteler tarafındayım doktora gittin mi ne dedi
0 oy
(585 puan) tarafından
Park beşik en güzeli oğlumda 2 yıl kullandım çok rahat oluyor oda yapmaya falan hiç gerek yok şimdi aynı beşiği ikinciye kullanıcam bizimki çok iyi tavsiye ederim kraft calipso Elite markası baya sağlam. Kıyafet için de bir takım 10lu hastane çıkışı 2 takım 5li hastane çıkışı onun dışında 2li 3llü takımlar bol bol zıbın aldım bşr de kendinden patikli altları var onlar çok kullanışlı müslin örtü aldım. Başka soracağınız bir şey varsa cevap veririm
(585 puan) tarafından
Bebek arabası travel alma çok kullanışsız tam yatar çift yönlü araba al  ben aldığım arabanın linkini atayım puset gerekli bence bir yere giderken kullanışlı oluyor mesela komşuya gidiyorsun bebek kucak da ya da kanepe de tehlikeli bence onun içine koy uyusun ya da yemk yaparken mutfak da onun içinde dursun ben öyle yapardım. Bir de anadizi var onu mu diyorsun bilmiyorum ondan da aldım ben çok pahalı değildi zaten oturma odasında beşik yerine kullanırım diye düşündüm

https://ty.gl/koh05xmobo
tarafından
Favoriledim. Bu pusetli dimi
(585 puan) tarafından
Canım link yanlış olmuş değiştirdim aynı model de o attığım biraz daha pahalı pusetli değil pusetli ayrı aldım bu markanın pusetlleri var bir bak istersen
tarafından
Tamam bakıcam çooookk teşekkür ederim ♥️
(585 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla kucağına al inşallah
0 oy
tarafından
Ben 4bucuk ayligim suan ama hala cinsiyet belli degil hos olsada daha almayi dusunmuyorum son iki aya nasipse hallederim besige gelince park besik tarfatariyim bide dolap tamamdir daha rahat kullanimi bide rabbim nasip etmesse bidaha dusunmuyorum zaten mobilya besige yada baska tur besiklere gerek yok park besik zamani gecincede odasina bi yatak alirim okadar kiyafetleride bi sekilde hallolur en fazla bi haftalik is 
tarafından
Ben su an 5 aylığım kurbandan sonra gidicez eşimde biraz bakarız bakarız taraftarı biri oldugu için muhtemelen hemen çarşıya çıkmayız ben 7 aylık olmus oluyorum bence alısveriş için ideal değil mi
tarafından
Yani son iki ay kala oluyo iste ozaman :) bizde esimle suan beklemedeyiz bizim durum biraz hassas benimkayiplarim oldu oyuzden hemen alip heveslenmek istemiyoruz aslinda bakarsan rabbim korusun olumsuz bisi olmasinda son ay bile alinir hersey :)
tarafından
O konuda haklısınız benim hersey normal ama yaşamadan bilemeyiz doğuma girene kadar hersey olabilir Allaha emanet herşey. Benim kuzenim bebek doğduktan sonra eşi gitmiş beşik almıs ama ben o kafalara girip huzursuz olmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun gönlünüzü ferah tutun♥️
tarafından
Rabbime emanet hepsi hayirli dogumlar versin cumlesine saglicakla alalim kucagimiza hepimiz insallah ❤️
0 oy
(163,445 puan) tarafından
herkez park yataktan memnun
0 oy
(563 puan) tarafından
Bence lazım olan şey bol bol zıbın tabi dogum tarihine göre yani mevsime. Önceden almak daha iyi oluyor sonra Bi anda bir sürü şey cıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ogedayinannesi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 462 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,150 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,829 soru

24,116,695 cevap

333,254 kullanıcı

...