0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün çok canımı sıktı kız olacağını duyunca kadın durmadan erkek erkek diyo anlatamam şuan moralim çok bozuk ilk kızım olacağını duyunca da burun kıvirdi hayırlı olsun bile demedi buda kız olacağı için demedigi kalmıyor bir süre konuşmamayi uzaklaşmayı düşünüyorum üstelik kızımı o kadar seviyorlar ki ne bileyim ya gerçekten çok moralim bozuk 

24 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Allah cahil insanlardan uzak etsin inşallah:angry: 

Sipariş üzeri yapmıyoruz bu çocuğu deseydin

tarafından
Kafalarini s...m kanka dkdjjd
(224 puan) tarafından
Allahımm artı verme şansım yokki vereyim ++++++
tarafından
Ben verdim sakin ol djdjhd
tarafından
Kafalarını hallet kankim:)))
(224 puan) tarafından
Allah sizi napmasın
-Reklam-
+2 oy
(12,026 puan) tarafından
Kaynanana erkek bebek yapamayanın oglu oldugunu hatırlattın mı kuzum. Ne cahillik be. Babannemin 4 oglu vardı. Yanlız öldü. Ertesi gün patlamak  üzereyken bulundu. Annanemin 4 kızı vardı. Kızlarının elini tutarak can verdi. Mis gibi bakıldı. Herseyi 7 gunu 40 ı 52 si mis gibi yapıldı. Erkek oyle de matah birsey degil 
tarafından
Aynen öyle kuzum bunun da 3 kızı var 2 oğlu vardı biri vefat etti eşimi de elinden gelse bir kaşık suda boğar benim çocuğuma laf ediyor
+1 oy
tarafından
Benimki de kız diye ölüyordu.  Sağlıklı olsunda benim için cinsiyeti çok önemli değildi ama bir kız annesi olmayı çok isterim
tarafından
İnşallah nasip olur kuzum benim için de önemli değil ama hamileyim sonuçta sürekli üzerime geliyor ister istemez aliniyorum suçlayıcı konuşuyor
0 oy
(570 puan) tarafından
Kayinvalidemde kötü bir insan degildir .Ama ilk gebeligimde erkek beklentisi vardi anlıyordum. Ilk duyunca hayirli olsun dedi ama yikildigini anladim benim uzulmeme o bile yetti.Ha dogdu torununu cok sevdi o ayri.smdi ikizlere hamileyim ilk zmanlar iki tane bide suyunca yine erkek beklemeve farkındayım. Allah onlarisa kiz nasip etti bu sefer hayrli yikildi farkindayim .Ama nasip yani bunu anlamak onemli.hayirli evlat olsunlar.Allah bunu takdir etmis onemli olan o.Daha bize der kesin cocuk yapın diye.Nasil desem bir kadinin erkek çocuğu olmali mantigi var onlarin sulalede daha .Ikinci evlenenler bile var erkek cocuk icin .aşşırı kizdığim !! Eşim bu konuda can ama sagolsun.kizim olsun yeter bana der.Demem o ki bu içlerinde hep oluyor yani er aienin bence  ama bilmiyorlar ki cinsiyeti erkek belirler.kadinda dgl mesele.Ve cocugu vren rabbim bak diyen o anlamiyorlar
tarafından
Çok haklısın kuzum valla anlatsam buraya sığmaz benim kaynana ilk hamileyim dediğimde kız olursa bir şey yok oğlan olursa altın takarım dedi onun ne altınına ne başka birşeyi ne kalmadik şükür kızımda da bir takım alıp gelmiş değil zaten dünde ettiği lafları bir duysan sanki ayıp ediyorum karnımdaki kız diye en son bir patladım ama ağzıma geleni saydım bir daha görüşmek istemiyorum Allah ıslah etsin sağlıkla gelsin inşallah prensesler
0 oy
(6,971 puan) tarafından
Benm ilk çocuğum kız iyikide kız ay bambaşka kız evlat şuan ikinciye gebeyim ne gelirse Allah'tan kız erkek hicccc farketmyr ikiside cennetten parça bana. Mis kokulu kizm ohh vala  çok şükür bizimkiler öyle deil vala 
tarafından
Vallaha beni yiyip yutuyor bu kaynana ben de diyorum iyiki kız olmuş şükürler olsun
(6,971 puan) tarafından
Aynen öyle çok taa istedikleri kadar konuşsunlar ;)
0 oy
tarafından
Yavrum oğlun beceremedi sen yap hazır senin oğlunda olmuş diyeceksin daha asla konuşmaz :) bana da aynısını yapildi kız dedim yok daha belli olmaz bana hamileyken alış veriş çıktım 19haftaliken bana erkek bu boşuna harcama dogacagi malum dgl vs dedi bende hazır sen 2tane becermissiniz bak oğlun yapamadı sen oğlanı doğur bskari beraber dedim sustu :)
tarafından
Ağzıma ne geliyorsa saydım susturdum ama yarın 2 gün sonra yine aynılarını diyecek
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Tövbe Allah'a şirk koşuyorlar onu veren Allah ne demek laf söylemek 
tarafından
Vallaha Allah'tan korksa demez bunları
0 oy
(426 puan) tarafından
Üff bıktık bu tarz insanlardan ya. Rabbim nasip etmiş yavru vermiş şükredeceğine kız erkek derdine kalıyorlar. Rabbimin hazinesinde bol kızı veren, erkeği de verir. Yeterli sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar. 
tarafından
Aynen öyle kuzum hayırlısı kız evlatmış şükür Rabbime ama böyle konuşunca insanın ne morali kalıyor ne başka birşeyi yani günümü mahvediyor sadece boşver emiyorumda hamileyim ister istemez aliniyorum
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Cinsiyette kadının etkisi yoktur cnmm. Kayınvalideme şöyle oğulun Y kromozomu yolladı da bn mi kabul etmedim. 
tarafından
Söyledim zaten genetik olarak pek şansımız yoktu diye sizde de oğlan fazla yok bizde de yok diye bak dünürünun 4 oğlan 3 hapiste biri de bugün mahkemeye çıkacakmış gorumcenin eşi ne için bilmiyorum ama o kadın da oğlum var diye seviniyordu ne oldu dedim hayırlısı olsun dedim senin oğlun varda hani ogluna mi değer veriyorsun kızlarına mi dedim sustu ama beni çok etkiledi
(1,466 puan) tarafından
Bak bnmde bı kızım var. Hamile kalmadan önce bı kaç kere bı tane de oğlan nasip et bana diye dua ettim. Sonra o kadar pişman oldum ki hemen tövbe ettim. Hayırlısı ne ise onu ver ben razıyım. Sağlıklı iyi huylu hayırlı evlat olsun diye dua ettim hep. Allah bana oğlan verdi. O onun taktiri. Olmasa da kabulumdu. Baldan tatlı bı kızım vardi bı tane daha olurdu. Hiç problem değil. Biz de iki kız kardeşiz. Bende bı kadınım. Ama biseye çok ısrar edince Allah'ın gücüne gidiyor
0 oy
tarafından
Sende oğlun cennete gitsin diye uğraşıyom anne deseydin. 3kız babası cennete gider ya
tarafından
Ne geliyorsa saydım vallaha kuzum agzima sustu ama iki gün sonra yine başlayacak
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin önce sağlık önce hayirli evlat olsunlar kız çok başka ama yaa
tarafından
Çok çok başka benim eşim bile seviniyor kaynanaya ne oluyorsa yok içten üzülüyordur kayinbabam da oğlan istiyordu bende oğlan istiyordum oğluma oğlan çocuğu yakışır falan bı duysan söylediklerini Allahindan bulsun inşallah başka bişey demiyorum
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Sorsana dini nedir neye inanıyor neye tapıyor?
tarafından
Herhalde işine geleni yapıyor canım bizim düğünde akrabalar içmiş diye kaç ay lafını yaptı şimdi kendi damadiyla içki votka lafını yapıyor öyle bir insan
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Oğlunda arasın kusuru bu bir kusursa eğer.
tarafından
Eşimde seviyor kız olack diye ama buna ne oluyorsa artık ağzıma geleni saydım ama yine başlıyacak 2 gün sonra
(7,808 puan) tarafından
Cahil kafa işte hiç uyma he he de geç.
0 oy
(585 puan) tarafından
Kız evlat gibi var mı ya 2.gebeliğim kız olduğunu öğrenince hrm benim hem eşimin ailesi aşırı sevindi. Keşke 4 tane kızım olsa nasıl sevinirdim çok şanslısın bu arada rabbim iki tane melek nasip ediyor 
tarafından
Evet kuzum yok vallahi merhameti nazi hal hareketleri çok seviyorum kızımı iyiki diğeri de kız ama bu kaynana belasının derdi ne bilmiyorum o kadar boş konuşuyor ki Allahindan bulsun
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Allah neyi nasip ederse o olur saglikli ve hayırlısı olsun gerisi boş bu bile bana göre psikolojik şiddet benim çocuğumun cinsiyeti kimseyi ilgilendirmez ellerinde varsa onlar erkek doğursun 
tarafından
Aynen öyle kuzum dünden beri mahvoldum bu kadın yüzünden birdaha derse diycem olmazsa sen bı tane daha yap diye gerçi bir sürü saydım sustu ama yarın 2 gün sonra yine baslayacak
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Kadın her yerde kadının düşmanıdır bunu unutma bnde bir işe girmek istedim bir kadin engelledi patronla benim hakkımda konuşmuş normalde arayıp hal hatır sormazlar ama engel olmaya gelince el atarlar sanki o erkek olsun dese cinsiyeti mi değişecek hayir bir yandan seni suçlayarak Allahı suçlamış oluyorlar isyan ediyorlar.Oysa rabbimin takdirine sabır göstermek gerekir herşey imtihandır.Sabrecegiz ki Allah ahirette mükafat versin ben böyle erkek diye tutturan insanların dininden imanindan şüphe ederim.Bunlar münafık mı diye düşünürüm.Namaz kılıyor mu cnm? Namaz kılan insanlar sabırlı olur namaz kılmıyorsa böyle davranması normaldir.
tarafından
Kılmıyor canım Allahim affetsin ama bir yere gidince gösteriş olarak kılıyor ya da bir iş varken kaçmak için benim gördüğüm bu yanlizken kılmaz ya biri varken ya iş çıkınca kılar bende isterdim açıkçası bir kız Bir oglan olsun ama kız oldu diye de üzülmedim hele eşim sevinince daha çok sevindim ama bu kadın var ya Allahindan bulsun başka bişey diyemiyorum
(3,895 puan) tarafından
Riya yapıyor yani.Allahim hidayet versin inşallah birgün kılar sende kıl cnm.İmtihan bunlar kaynananla mesafeli ol.Rabbim sana inşallah dayanma gücü versin.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Degisik insanlar kiz erkek Rabbin saglikli hayirli evlat versin 2 kiz 1 oglan kardesiz senelerdir abi blmyruz aileme senelerdir küs tek erkek eee hani ? Oyizden kizi erkegi yok bu isin hayorli evlat olsunlar benimde 2 oglum oldu 2 kizimda olsa ayni seyi soyelrdim hayirli evlat❣
tarafından
Aynen öyle kuzum hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama bu kadin o kadar sinir bozucu ki
(14,147 puan) tarafından
Bosver kulaklarini kapa duyma isteyen istediigni soylesin Rbbim saglikli hayirli evalt versin❣
0 oy
tarafından
Ay hala böyle insanların varolması çok üzücü çok
tarafından
Hemde çok Allah ıslah etsin
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Cahillik işte benim teyzemin 2 kızı var kaynanası yıllarca ince ince erkek olmadığı için laf soktu eşlerin arasını bozmaya çalıştı halbuki cinsiyet geni erkekten gelen bir şey yani oğluna konuş dimi :) bakmadı kem kum etti kızlarına erkek torunlarına baktı hep diğer çocuklarının şimdi ne mi oldu o iki kuzenim doktor kaynanası yatalak kaldı o kızlar hastanenin en iyisi en iyi doktor falan derken fizik tedavi ile o kadını ayağa kaldırdı 

Cahillik başa bela 
tarafından
Allah'ım ne büyüksün
(2,515 puan) tarafından
İşte Allah'ım teyzeme de bu günü gösterdi şimdi kaynanası ozurler diliyor Allah razı olsun diyo
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Moralini bozma canım senin elinde olan bir şey değil ki herkes ister her iki meyveden de tatmak ama Rabbim neyi nasip ederse o olur benim de iki kızım var çok şükür,  evlat hasretiyle yanıp tutuşan okadar çift var ki Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Teşekkür ederim canım ister istemez bozuyor moralimi amin kuzum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 546 göst.
4 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 478 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu