0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (675 puan) tarafından
Bıktım artık kimseye hayır diyememekten  kırılır mı diye düşünmekten bı akıl verin 

15 Cevaplar

0 oy
(386 puan) tarafından
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ya bende aynı senin gibiyim  söyle bi köşede bekliyimde belki bi akıl veren olur :)
-Reklam-
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Sadece kendini yıpratırsın böyle  bazen diyebilmek şart 
0 oy
tarafından
Bir kere yap dene gerisi gelir içinden gelmeyen hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin 
0 oy
tarafından
Çocukluğundan beri ailenin istediği gibi davranıp hareket ettiğinde takdir edilip, istemediğin durumlarda hayır deyip yapmadığında eğer tepki aldıysan hep bunun sonucu olarak "ben herşeyi kabul edip evet dersem sevilir ve takdir edilirim" fikrini aklına kazımış olabilirsin. 
(160 puan) tarafından
Tebrik ediyorum çok güzel acikladin :)
0 oy
(866 puan) tarafından

Sen evet dediğine pişman olacağına bırak hayırndşyincede onlar kırılsın be rahat ol ne bu stres ya bak çok kolay bize gel HAYIRR geleemmm işim var bilmem ne uydur bahennemi yok :Dbnde evet demesini beceremiyorum okadar hayır lı biriyim ki sormayın hahahahhahaaa1:D

0 oy
(129 puan) tarafından
Ben de aynıyım ve çıkamadım o işin içinden üzülür kırılır aman diye diye hayır demekten utanır olduğumu farkettim ve psikoloğa gidiyorum  umarım düzelir bende artık kendimi düşünmek ve herkesten önce kendimi sevmek istiyorum çünkü 
0 oy
(65 puan) tarafından
bir kere hayır de bişey olmadıgını aksine kendine iyilik yaptıgını görünce alışkanlık haline getirirsin 
0 oy
tarafından
Bi film vardı. Bay evet. İzle istersen. :)
tarafından
Yaaaa jim carrey... En sevdigim filmi :)
tarafından
Cook sey öğretiyor askom o film insana :)
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bende zamanında oyleydim şimdi çatır çatır hayır diyorum. Hatta bazen yapacağım bişeyse bile sırf karşı tarafın bir tavrından dolayı hayir deyip yapmadığım oluyor. Hayat insanı bu noktaya getiriyor malesef. Ben üzülüyorsam başkaları da uzulebilir. Dünyanin sonu değil. Ben kırılıyorsam onlar da kırılıp onlar da kırıla bilir. Ben nasıl üzülüp kırılıp atlatıyorsam onlarda bi şekilde atlatır diyorum. Sende böyle düşün. Sen dünyanın kurtarıcı meleği değilsin herkesi memnun etmek mutlu etmek zorunda değilsin. 3 gün sonra sen bana şu iyiliği yaptın bu güzelliği yaptın demiyor kimse. Yaptığın herşey yapmasaydin oluyor zorla mı yaptırdık oluyor. Senin hayır demene alıştıktan sonra zaten bir süre sonra hayır dediğin konulara takılmıyorlar bile emin ol. 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Biraz önce bi video izlemiştim. Ailenin sözümden çıkılmayacak yoksa ceza alırsınız kuralı yüzünden bu oluyormuş
0 oy
(172 puan) tarafından
Basķlari hayir dediginde sevilmiyecegini mi dusunuyorsun. Kı eger boyleyse gecmisten aileden gelen bir durum olabilir. Bu soylemis oldugun cok genis bir sey kuzum. Icerigine bakmak lazim neye gore kime gore yetisme tarzin sevilmeme korkun daha nice seyler var. Herkese evet diyip istedigi seyi yaptigimda senin hayatin etkileniyor mu ne boyutta etkileniyor. Eger gercekten bu probpemin senin hayatini aileni mutlulugunu etkiliyorsa yardim alabilirsin. Benim esimde oyle bir huyu var hic kimseye hayir diyemiyor. Herkesin isine kosmaya calisiyor ve bu beni oldukca rahatsiz ediyor. Gercekten zor bir durum bazen kendi muyltlulugun icin hayir demelisin. 
0 oy
tarafından
Başak yada balık burcu olabilirsiniz
0 oy
(855 puan) tarafından
kiz hayir diyemiyosan bana bi evle araba alsana :-D ahdyjbvghhc
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Geçmişte değer gormediysen gelecekte insanlara yaranmak takdir gormek istersin. Bi eksikligin yerini doldurma şekli olabilir hayir diyememek
(675 puan) tarafından
Anne baskısının yoğun olduğu bı evde büyüdüm
(1,738 puan) tarafından
Bende bi donem oyleydim ama psikolaga gittim 3 ay simdi cicek gibiyim gelene hay hay gidene bay bay ilac kullanmadan tedavi gördüm
0 oy
(1,833 puan) tarafından
Ahh bende öyleydim sonra bigun kendime Zarardan başka bisy yapmıyorum insanları mutlu edicm diye kendimi mutsuz ediyorum biraktm artık hayır demeyi öğrendim çok rahatim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,043 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yorgunlugumla (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Dertliyim (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.