0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Eşimle konuşmuyordum 2 gün önce barıştık bana dedi ki sadece 2 şey istiyorum senden bana hakaret etme bir de aileme özellikle annesine benim yanımda saygısız konuşma diyor ki şu zamana kadar asla saygısızlık etmedim ne derse sustum assagiladi sustum beni begenmedi herşeyime karisti yine bişe demedim aman saygısızlik etmeyim aman kalbi kırılmasın dedim bu kurallara uyarsan çok mutlu ederim diyor eşim bana yani benim mutlu olmam da benim sevilmem de evliliğim de annesine göstereceğim saygıya bağlıymış ben buradan bunu anladım sizce de öyle değil mi yani diyor ki anneme bir şey deme saygılı ol mutlu ol her şeyin annesine bağlı yani annesi üzerinden gidiyor evliliğim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
E ama zaten mutlu huzurlu evlılıgın sartıdır bu sadece senın evlılıgının degıl butun cıftler onu doguran anaya baba saygılı olmalı, sevmek zorunda degılsın 
(122 puan) tarafından
Ben şu zamana kadar zaten saygılıydım hala da öyleyim de ama artık bana ne derse cevabını veriyorum eşim onu da yapma diyor onlar sana söylesin sen sus istiyor eşimin yanında da çok şeyler söyledi ağzını açmadı ama beni savunmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm belki annesi arkandan yalandan şeyler söylemiş . Sorsana ne saygısızlığı mi gördün diye 
(122 puan) tarafından
Saygısızlığımı görmese de normal bir şey söylesem de annesinin karşısında laf ettim diye zoruna gidiyor beyefendinin annesine laf denilmeyecek istediği bu ama bana edilen lafa da sesini çıkarmaz
tarafından
Onun yanında sus arkasından konuş
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Tek taraflı şartlı evlilik mi yani sen demedin mi ananın ağzını tut beni aşağılamasına izin verme zaten sorun çözülmüş olur 
(122 puan) tarafından
Her zaman söylüyorum ama bana laf ettiriyor daha doğmamış çocuğuma laf etti eşim yine ağzını açıp tek kelime etmedi bizi savunmadı bile ama ben çocuğumu savununca kötü olan ben oldum saygısız oldum
(3,265 puan) tarafından
O bişey söylediğinde sadece eşine dön ben sana verdiğim sözü tutuyorum. Gerisi sana kalmış yoksa ben bunları yutmam de. Kaynana kişisi de duysun bilsin anlasın neden susuyorsun. O adam değişecek ama Bayaa zaman gerek
0 oy
(3,001 puan) tarafından
Sevmiyorsan da sesini çıkarma eşinle huzurun için . Eşinin yaninda sürekli anne anne de eşine bunu göster eşin yokken eğer çok üzerine gelirler se sende kırmadan uyar eşine tamm aşkım de haklısın de bazı şeyleri gorene kadar emin ol ise yarar 
(122 puan) tarafından
Şu zamana kadar gerçekten öyleydim ama artık tak dedi canıma eşim her şeyi çok güzel görüyor ama yine annesine laf ettirmiyor bana ettiği lafları da gördü duydu kendi de annesiyle birlikte laf etti bana o ne derse o da aynısını bana söyledi
0 oy
tarafından
Tele ley tele ley tele ley ley leylim ley ley 
0 oy
tarafından
Hiç bir erkek annesi ile eşi arasında kalmak istemez o yüzden uyarmak istemiş daraltma sende sana saygı duyduğu için sende bana saygı duy diyor yani işte 
(122 puan) tarafından
Eşim bana saygı duymaz benim arkamda Durmaz annesi bana laf edince sesini çıkarmaz her tartışmada aileme laf eder ailende mi  öyle böyle der ama kendi annesine saygı bekliyor
0 oy
tarafından
sende - miş gibi ysp iste vermis formullu ;)
(122 puan) tarafından
Formülü verdi de annesi bana laf edince sesi çıkmıyor da ben ona karşılığını verince mi evliliğim zarar görüyor tabii ki de saygılı davranıyorum ama sadece bu şartı zoruma gitti açıkçası
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ya Allah askına şimdi kocam gelip anneme saygısızca konussa ben o evliliği bitiririm anne baba atılır mı ne olursa olsun tabiki annesine saygı göstermeni isteyecek ama aynısını annesinden de isteyecek anneside sana karsı saygılı olcak 
(122 puan) tarafından
Annesi bana her şeyi söyler eşimin sesi çıkmaz tabii ki aile atılmaz ama biraz da beni ve çocuklarını önemsese
(1,831 puan) tarafından
Öylede olmaz iki tarafı da koruması lazım
(122 puan) tarafından
Anlasa bilse keşke
(1,831 puan) tarafından
Sende karşı şart sun o bana saygı duyarsa sen beni korursan bende saygımı sevgimi bozmam de
(122 puan) tarafından
Artık öyle yapacakmış bana karşı laf ettiicekmis savunacakmis bizi ama hiç inanmıyorum çünkü varı yoğu annesi olmazsa olmazı anne onun için 5 yaşında ki çocuk gibi bir işi halledemeyimce annesi el atıyor onun yerine annesi hallediyor annesi yapıyor bazı şeyleri
(1,831 puan) tarafından
İşin zor bacım ne diyim Allah yardımcın olsun. Bu analar var ya analar kendilerine muhtaç yetiştirip yetiştirip evlendiriyorlar ya deli oluyorum.
(122 puan) tarafından
Amin bcm saol nasıl başa cikacam bilmiyorum gerçekten

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
+1 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.

Kategoriler

1,468,599 soru

24,060,920 cevap