0 oy
1,354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim kızdığım post kaynansinin nasıl biri olduğunu anlatmamisti ama .... İstemiyorum evime gelmesin tek onun munoglu var nasıl kusebilirim demişti :( 

38 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Çocuğun gelişimi hakkında açılan posta oo bu ayda şunu bunu yapması gerekiyor diye akıl veren tipler. Yapmıyor kardeşim zorla mı yani. 
tarafından
Aynen kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fake hayat kurup burada o hayatlarını anlatanlar,kizmiyorum ama üzülüyorum yazık 
tarafından
Buradaki çoğu kişi yorum yaparken kendi hayat standartlarına göre yorum yapıyor ,ama herkes aynı imkana sahip değil bunu gozardi ediyorlar
tarafından
Ayy çok var öyle ,kimsnein durumunu bilemeyiz tabii ki ama gerçekten ihtiyacı olan da bu kadar rahat istemez diye düşünüyorum
tarafından
ya kendi memnun olduğu şeyleri yazmalarına birşey demiyorum ama insanların elindeki imkanları küçümsemeleri ya da mesela villası olan biri paylaşınca ya da iyi marka bir arabası olan yazınca bir postta kıskançlığından sizin mi diye sorup sonra başka postlarda dalga geçmelerini olamaz atıyor yalan söylüyor vs. bendekinden iyi kimse yaşayamaz kafasına girmelerine sinir oluyorum.
tarafından
ya yardım postlarına malesef inanmıyorum, çok fazla sömürülüyor ne yazıkki
tarafından
Aynen öyle bir cekememezlik mı denir buna ne denir bilemiyorum.malesef sömürülenlerden biri de benim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kanlı ped postlarini bide resimli iğ igrenc
tarafından
Evet ya ben bakmıyor bile hamilelik bölümünde daha çok onlar
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Anasını kocası dövmüştğ hala kocaaaaömmm diyordu 
tarafından
Sala.k desene
tarafından
Ay ben onu hatırladım hatta 100 den fazla yorum gelmişti
0 oy
tarafından
Yalan söyleyip söylediği yalanı unutanlar sinir oluyorum 
tarafından
Hahaha zaten doğru kalır yalan unutulur
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Çay tabağını bile koymaya üşenen bir de parkta bı çocuğun kolunu sıkmış ve başka çocuk çocuğuna oyuncak vermiyor diye kızmış. İkisine çok şaşırmıştım 
tarafından
Var öyleleri ya
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Daha bugün gördüğüm iki çocuğundan soğumuş olan kadın. Bakmak istemiyormuş kaynanası yada görümcesi ilgileniyormus ağır geliyormuş cocuklar 
tarafından
Evet yorum yaptım orta
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Karnında 8 aylık çocuğunu öldürmek isteyen kişiydi. Bi de bunu bize sormuştu yardım edin nasıl yapabilirim diye 
tarafından
Ay onun hikayesini duydum ya
(1,610 puan) tarafından
Çok iğrenç bişeydi ne yaptı bilmiyorum açıkçası bebeğin sağlığını şuan bile merak ediyorum
0 oy
tarafından
Geçen biri dikişime bakın diye milyon defa şeyinin fotosunu atan vardı.
tarafından
Kız gerçekten gördüm midem bulandı. Dikiş deyince sezeryan sandım ama bildiğin kadının şeyiydi ya offf
tarafından
Travma sebebi
tarafından
2 gün kendime gelemedim
(1,610 puan) tarafından
Aslı ciddi misin sen Allah tan ben görmedim. Allah ıslah etsin
tarafından
Gerçekten o kadar çok post attı ki üst üste gebelik bölümünde hemen admine yazdım ama anca sabaha kapattılar
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım ben senin de dediğin gibi kaynanaya abartı bir şekilde evime gelmesin çocuğumu sevmesin tarzı postlara ve eltimin bir çocuğu var canavar. Görümcemin bir kızı var canavar. Tarzı postlara öyle **** oluyorum ki anlatamam. 
tarafından
Diyorsunnn

Bak ismini gördüm taaaaa 30 yorum  alta geldim  sırf sana yazmak için ♥️
(3,166 puan) tarafından
Esmammmm. Haksız mıyım ama. Bu postları görünce sataşsam mı sataşmasam mı diye kendi içimde bir savaşa giriyorum
tarafından
Çocuk postlarina bende ayar oluyorum birde şu üstümdeki çok temizlik yapıyor postlarina ayar oluyorum
tarafından
Hahahaha
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Bi kadın vardı ölmüştü arkasından yasinn falan okumuştuk sonra yalan olduğu ortaya çıktı  çok sinir olmuştum 
tarafından
Oda sevap
0 oy
tarafından
Senin önceki nick neydi? 
tarafından
Nur du neden
tarafından
Oyle kız isim degisme geldigi icin kimseyi tanıyamıyorum
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Burada bazılarında ınsanların yaşamlarına kılık kıyafetlerine düşüncelerine karşı sert eleştiri yapanlar var ya işte çok açık yok o ne öyle çıplak tarzı uyarılar ağır hakaretler de oluyor yok kadın sütyenle dışarı çıkmış kocası bakmış sayıp döküyor kadına veya bı foto atıyorsun benım en son postta yok o nasıl resim müstehcen lan biz kapalı olanlara dıyor muyuz nıye bu kadar kapalısınız kılığınız kıyafetınız niye böyle diye bizi ilgilendirmiyor saygı duyuyoruz nıye açık olunca hemen uyarı hakaret falan oluyor anlamıyorum kapalıların kıyafetlerıne davranışlarına karışılmıyor da açıklara bu derece tepki var anlamıyorum herkes özgür onun yerine cehenneme sen mi gideceksin SANANE 
tarafından
Bu konuda katılıyorum birde onlar 20 den sonra yada evlenince kapalı olanlardi .... Ben kapaliyim  bir zaman bende acıktım ve herkesin kendi iradesi ... Kocası gözüne sahip çıksın ... Anlara bende laf söylüyorum vallah kocana bak kendine bak diyorum
(1,753 puan) tarafından
**** oluyorum ya hiç bir çift çıplak bacak görmemişler popo görmemişler sanki dünyanın tek sorunu bu komık olsun dıye bı paylaşım yapıyorum içine edip bırakıyorlar git kendını inzivaya Çek o zaman sosyal medyada ne gezion
tarafından
Aynen öyle hahahha
0 oy
tarafından
Dün ne yediğimi unutuyorum burdakili hatırlayamıyorum sadece şuna üzülüyorum bebegim küçük yanlışlıkla hamile kaldım ne  yapacağım bebeği aldırmayı düşünüyorum sinir oluyorum ben günler de haftalarca aylarca yıllarca anne olmak için ağlıyorum onlar rahat rahat hamile kalıyorlar aldıracam diyorlar dikkat etsinler o zaman ne olursa olsun 
tarafından
Maaalesef evet var busram :(
tarafından
Haksız mıyım madem öyle yaşayan zaten yaşamış onu öldür karnında ki yaşasın biraz da o dünyayı görsün bence ikisi de aynı ha yanında ki ya ha karnındaki fark var mı ikisi de senin canın oluyor
tarafından
Haklısın canım o kadar ki aynı dusuncedeyim
0 oy
(23,649 puan) tarafından
Boşanacağı için bebeğinin ölmesini isteyen cani annenin postu
tarafından
Neredeyse herkes onu demiş
(23,649 puan) tarafından
Bilmiyorum ama etkilenmiştim ben
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Bebeklerini düşürmek isteyenlere çok kızıyorum. 
tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından

Dün gece gördüm kadının biri gece eslerinizine fantazi gecelik giyiyormusunuz diye sormuş 

12 den sonra sapıtıyorlar resmen:ermm:

tarafından
He ya foto atan bile var giyeyimmi yok derseniz giymem sanki bizim yanımıza gelecek tövbe tövbe
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Cocgunu öldürmek isteyen bir post.. ve bir değil birden çok posta çok kızdım 
tarafından
Oy evet çok kişi ondan etkilenmiş

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,224 göst.
0 oy
21 cevap 1,115 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Enfalalt (188 puan) tarafından soruldu
0 oy