Kızlar nolduğunu anlatsam inanmayacaksınız. 14mayısda ineğimizin doğurması lazımdı.Karnından çıkarmıyordu. Bu sabah erkenden k.validem Akraba cenazesi vardı diye şehir dışına çıktı.Kaynımda şehir dışında öğrenci . Kocam beyle yalnıztık. Bide dün tartıştık ayrı uyumuşduk.
İneğin doğurması lazım diye sık sık gidib bakıyordum. Bu gün geleceği oldu bebişimizin. Ana anne oldum yani:)))) Bende hiç inek görmeyen insan.K.validem bakardı hep. Eşimle ikimiz ineğin ahırına girdik saatlerdir uğraşıyoruz. Kızıma şerbet hazırladım çok kan kayb etmişdir diye. Turunumda ala bula desenli.Emizdirdikde, Danaya iyiki Dedene (kocama) benzememişsin o çok deli diye laf soktum oh oh. O da bana sen bendende delisin dedi. aradada çıkışıyor niye öyle yapıyorsun.Sanarsın günde inek doğuzduruyom.İkimizde ahırda o kadar kaldık bo***okuyorduk. :D geldim ben dus aldım, Eşim bey yanında durdu yavrusunu ayaklamasın diye kuruladı .Normalde annesinin yalayıb kurutması lazımdı.Ama yalamadı çok az yaladı. Bezle kurutduk. Neyse duş aldım ama bo***okuyom. Ana anne olmak fedakarlık ister.
Ben erkek dedim . Eşimde ,k.validemde kız dedi.Karnı ufakmış.Meğerse bebeğimiz küçükmüşde 2hafta gec doğdu.Ama erkek. Bu durumda benim para alacağımda var. Eşimlede barıştık gibi.:)