+2 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bezini açıyorum hadi gel çise gidelim diyorum elimden tutuyor gidiyor hatta gülüyor hoşuna gidiyor a.klozete oturmuyor asla oturmuyor erkenmi 

Normalde bez istemiyoe ama ne zaman klozete götürsem getiriyor bezini tak diyor

6 Cevaplar

0 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım yeni uyandığında götür tuvalete. O zaman yapıyorlar ve seviniyo benim kız. 10-15 dk da sor götür öyle öyle öğrenir
tarafından
Ya işte otursa yapacak ama oturmuyor comelmeyide bilmiyo
(5,482 puan) tarafından
Ben klozete oturuyorum, çömelemez daha ufak
tarafından
Klozete oturmuyor
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Ne güzel maşallah ona aferin, canm klozete oturması şart değil ki eline al kucakta yaptır sende, lazımlıpı varsa ona yapsın, bizimki sabah lazımlıpı otursa oturuyor geri kalanda Bn elimde tutuyorum daha çabuk yapıyor, 
tarafından
AA elimde evet aklıma gelmemişti
(866 puan) tarafından
Dene canım biraz yorucu oluyor ama sen ki söylüyo ve kendi gittiği için de kolay olucaktır çıkar bezini daha da bağlama :)
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Maşallah  ne güzel erkenci
tarafından
Tşk ederim canim
0 oy
tarafından
Bezi hic takma meltemcim. Artik sen buyudun beze by by yapma vakti canim diyip oyun haline getirirsen bi yerde artik kabullenmeye baslar. Mesela yaptıktan sonra sifonu cekerken by by yaparsan cok hosuna gider ve korkulari kalkar. Çocukların kafalarinin karıştığı bi donem oluyor ve cok zor bi egitim. Cocuk cisini tutmasi gerektigini ogrenirken kafasi karisip büyüğünü de tutabiliyor. Sabirla yaklasmak en dogrusu. 
tarafından
Biliyorum hayatım abisi var zaten ona öğrettim ama o kloztten korkmadi bu korkuyor ama.bu daha 18 aylık sanırım küçük ama.bszi çıkınca çok mutlu oluyo
tarafından
Daha hazır değil demekki annesi istersen Ağustos ayina kadar bekleyip o zaman başla. İnan bi ay bile cocukta farkediyor.
tarafından
Birkaç ay daha beklim galiba hani bir otursa çözecek ama oturmuyor
tarafından
Aynen canim zaten bi bebene öğretmişsin tecrubelisin  halledersiniz :)
tarafından
İnslalah Canımmm ♥️
0 oy
(163,339 puan) tarafından
gazna mubarek ola
tarafından
Sevda bir otursa oturmuyor ya nasıl oturtabilirim
ayakda işet
tarafından
Ay ben hiç sevmiyorum öyle oturararak alissin
☺️ melto yaa bak seyler var klozete cikma icin plastik merduvenler falan onlardan al
tarafından
He öle bişi olabilir:))
0 oy
(258 puan) tarafından
Benim oglumda aynısını yapıyo bezi hic istemiyo ama klozetede oturmuyo 18 aylk olucak benimkide
tarafından
Ya nasıl yapacağız bunlari
(258 puan) tarafından
Bilmiyorum canım valla daha yolun başındayız

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 691 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 399 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,069 soru

24,067,376 cevap