0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın bebek bakımına yazmadım diş ateşi kaça kadar çıkıyor oglum 38 oldu çocuk acili diştendir dedi ne tahlil ne ilaç verdi calpol dolven ver dedi gönderdi ne yapacağımı şaşırdım eşimde doktoru dinle birşey olmaz diyor birde diş Ateşi kaç gün sürer 

7 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Bizde hiç ateş olmadı inşallah diştendir postuna üste çıksın geçmiş olsun 
(2,075 puan) tarafından
Sagol canım doktor diş ateşi dedi ama tahlilde yapmadı hiç gönderdi eve
-Reklam-
0 oy
(3,727 puan) tarafından
2-3 gün de sürebilir canım, 40 falan da olmaz yani ama yine de kontrollü olmalısın bu hafta
(2,075 puan) tarafından
Korkudan uyumak bile uyuyamam ben içim gidiyor boğazımda yumru var sanki
0 oy
(2,999 puan) tarafından
Sürekli kontrol et sakın sirkeli bez falan koyma iç ateş yapar . İslak nemli bez koy ateşi düşmez se 4 saatte bı calpol ver baktın 39 ve üzeri oluyor hemen götür geçmiş olsun korkma ama kontrollü ol 
(2,075 puan) tarafından
Doktora gittik diş dedi gönderdi bakalım 38.5 oluyor düşmüyor bazen şimdi ancak düştü
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Diş ateşi 2 gün sürer ama bebekten bebeğe değişir 

Tetagil dış granülleri var onu parmağına döküp bebeğinin damaklarina sur rahatlatıyor canım 

Yeşil soğan havuç verebilirsin damaklarina kaşir 

Ateşi 38.5 üstüne çıkmadığı sürece ateş düşürücü vermeye gerek yok 

Onların bunyeleri bizden Cook farklı ağladıkça emzir sarıl koynunda yatır birkaç güne geçer canım 
(2,075 puan) tarafından
Sütüm yok ya keşke emzirebilsem ya içim gidiyor o konuda
(1,160 puan) tarafından
Birsey olmaz canım mamayı verirken emzirme pozisyonunda ver senin onunla mükemmel bir bağın var emmesi bile o seni kolundan biliyor seninle olmak ona iyi gelir hiç uzulme
(2,075 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Cnm az önce bizde gittik geldik bizimde 37 cıktı aynı calpol ve dovlen verdi inşallah gecer 2 gündür böle ne kader sizn ki bnm ki 10 aylık ve 4 üncü dişi üst dişin. Biri cıktı şimdi 2 inci cıkyr inşallah hemen gecer ya hic böle olmmştı 
(2,075 puan) tarafından
Bizim üstte ilk diş 38.5 le gittik korkma dedi gönderdi geçmiş olsun canım
0 oy
(344 puan) tarafından
canım bizim de kaç gündür aynı durum içindeyiz 4 gün sürdü resmen benim nette 72saat yazıyordu bende araştırdım. bende ılık suyla çok çıktıgında çok yandıgını farkettigimde hemen duşa soktum 4 saatte bir fitil verdim o daha etkili diye calpolu bikere verdim onunda yarısını çıkardı saten agladı . bide eczaneden diş jeli al canım tavsiye üzerine dün aldım   . sakin olmaya çalış takibini yap gecede olsa kaldır duşa sok ben öyle yaptım benimki ıslak bez koydurmadı seninki koydurursa sen yap . 3 gece hiç uyumadım ayakta uyuyarak geçti resmen çok yoruldum inşallah seninki kısa sürer
(2,075 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ıslak bez koydurmadı ben ellerimle yaptım güzelce düştü çıkıyor doktor dedi calpol dolven ver diye verdim inş uzun sürmez iç çeke çeke aglıyor ya bazen
(344 puan) tarafından
evet Allah'ım şifa versin yavrularımıza çok stresli bir dönemdeyiz
(2,075 puan) tarafından
Dün hiç çıkmadı gece Bi anda uyandım baktım 38 doktor dolven calpol ver dedi verdim ılık dus aldırdık  korkudan gece 3 den beri ayaktayım bel fıtığı var 3 tane doktor hiç agır kaldırma diyor ama hayat bu ne zorluklar var ama yine diyorum ALLAHIM ONU İYİ ETSİN O AGRIYI BEN ÇEKERİM
0 oy
tarafından
38 ustune cikarsa sıkıntı. Yoksa 38 normal  endise etme. Dönüşümlü calpol dolven verebilirsin. 
(2,075 puan) tarafından
Doktor a diyorum 38.5 oldu korkma diş dedi normalde diş o kadar çıkmaz dediler diye çok korktum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
8 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hilay (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Neyla (543 puan) tarafından soruldu