0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
Merhaba kızlar dünden beri oğluma tuvalet eğitimi veriyorum çişi iyi kötü yavaş yavaş alışıyo gibi ama hergün büyük abdestini yapan oğlum iki gündür asla yapmıyo lazimlığa oturuyo yapmadan kalkıyo bu normal mi yoksa zamanla yaparmı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tuvalette daha iyi olur normal sanırım yaşı büyük korkuyor 2 yaş üstü korkar 
(236 puan) tarafından
Tam iki yaşında oğlum dediniz gibi korkuyo sanırım böyle yapmama ya devam ederse bende kabız olucak diye korkuyorum
tarafından
Geçer o canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok normal canım genelde bu durum hep görülüyor. Alisinca yapar merak etme
(236 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah dediğin alışır ve yapar
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sanırım bu durun çok normal benim oğlum da 20 gün oldu bezi birakali normal de her gün yapan hatta bazen 2 kere yapan cock 4  5 gün sonra yoamaya başladı oda malesed çamaşırını yapio hala tuvalete gitmek istemio korkuo
(236 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı yapmadığı gün yoktu şimdi asla altına bile yapmıyo inşallah 5 altı günde olsa benimki de yapar
(1,453 puan) tarafından
Benim ki ya 4 yada 5. Gününde yaptı ama altına sonra anne kaka dedi sürekli gittik wc ye yapmadı en sonunda gidince 1 kere yaptı sonra hep altına yaptı en son geçen gene tuvalete yaptı ama aralar uzadı artık her gün yapmio
(236 puan) tarafından
Bu tuvalet eğitimi ne zor şey ya Rabbim yardımcımız olsun biran önce alışır lar inşallah
(1,453 puan) tarafından
Kesinlikle çok zor ben geçen sene 2.5 yaşında denedim.mahvetti beni. Ama şimdi 3.5 yaşında 2 günde bıraktı geceyide 1 hafta sonra bıraktı hazır olması onemli
(236 puan) tarafından
Benim oğlum gece hiç yapmıyo gündüz uykularında da yapmıyo şuan 25 aylık ben hazır olduğunu düşerek başladım ama kakasını asla yapmıyo inşallah onunda yapar
(1,453 puan) tarafından
Alisacaklar inşallah ona da canım

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 447 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belsev (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hediye&HM (6,890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,340 soru

24,123,460 cevap

333,602 kullanıcı

...