0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,333 puan) tarafından
Kızlar dün bir arkadaşımla birlikte başka bir arkadaşın evine gittik oturmaya. Ucumuzun de 1 yaşında çocuğu var. Evine gittiğimiz arkadaşın çocuğunun burnu akıyordu baya. Yüzüne bakınca belli oluyordu. Başka bir şey yoktu çocuğun ama. Neyse çocuk geldi bnm kızımın emziğini aldı emdi. Bir de aldı sulugundan içti. Ben biraz panik yaptım gittim güzelce aldım kuzum hasta olursunuz dur ben senin sulugunu getireyim dedim kendi sulugunu getirdim verdim. Bizim emzik ve sulugu da gittim güzelce yıkadım sıcak suda. Kızlar normalde böyle şeyleri pek takmam ikisi de bebek derim ama burnu akarken gördüm bir de iki ay önce yine bir arkadaşımin çocuğundan bnm kizima hastalık bulaştı iki gece hastanede yattık kabus gibiydi o günleri birdaha yaşarim diye çok korktum. 5 dk sonra yine aynı çocuk diğer arkadaşımın kizinin sulugunu aldı içti. O da ohhh yarasın iç teyzem dedi afiyet olsun dedi. Hiç almadı elinden sonra yıkamadan da kendi kızına verdi biraz sonra. Bu sefer ben kendimi kötü hissettim muhtemelen içlerinden demişlerdir ikisi de biz takilmadik o kadar takıldı bu duruma diye. Ama napayım kızlar çok korktum birdaha aynılarını yaşarız diye. Siz olsanız bu durumda takılır miydiniz böyle bir şeye?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla burnu akmasa da ben müsade etmezdim sonuçta ağzının içinde mikrop varsa senin koza da geçebilir ben doğru bulmuyorum 
(1,333 puan) tarafından
Bence de cnm ama bebekler zaten anlamıyorlar alıp hemen içiyorlar öyle olduğunda hep yıkamaya çalışıyorum ama burnu akıyordu hepten korktum
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ysnlıl yapmamışsın cnm üzülme sonuçta kızının sağlığı söz konusu ve neler çektiğini sen ilirsin bşr de o arkadaşlarının da hsberi vardır herhalde kızının hasta olduğundan daha önce. Kim ne dersin aldırma
(1,333 puan) tarafından
Tabi cnm aynı bu şekilde arkadaşın çocuğundan kaptı hasta oldu neler çektik kabus gibiydi kan değerleri alt üst oldu iki hafta mafolduk. Tabi cnm biliyorlar ama başa gelmeden tam anlamazlar
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Üzülecek birşey yok doğru olanı yapmissin
(1,333 puan) tarafından
Evet kendi kızım için doğru olanı yaptım
0 oy
(3,424 puan) tarafından
En doğru olanı budur kesinlikle başkasının ağzına götürdüğü şeyi başka bir çocuk ağzına götürüyorsa annesi müdahale etmeli
(1,333 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum cnm ben mudahele ettim ikisi etmeyince ben biraz kötü duruma düşmüş gibi oldum ama çocuğum için yapmak zorundaym
(3,424 puan) tarafından
Müdahale etmeyenlerde maşallah baya galesizmis çocuk bu sonuçta ve ağızda her mikrop var
0 oy
(53,951 puan) tarafından
kizimin alerjisi var burnu akiyo hastalik degil akmadigi zamanda izin vermem iki taraf içinde iyi degil 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım ister hasta olsun ister hasta olmasın çocuk diye bir şey yok hiç bir çocuk hiç birinin kaşığını kişisel eşyalarını kullanamaz bana göre böyle çünkü en çok mikrop ağızda bulunur ister küçük olsun ister büyük hiç bir şekilde ne benim bardağından ne babasının bardağından vermem başkasının hele hiç dikkat ederim bak benim görümcem bardağa su koyuyor bütün çocuklar sırayla ondan içiyor dedim benim kızıma verme ver bardağı yıkadım öyle verdim istediğini desin önemli olan çocuğum 
0 oy
tarafından
Hasta olmasına gerek yok her türlü alırım ben bırakmam yani 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Hastaysa söylerim arkadaşlarım gelmez . Onlarda çocukları hasta ise belirtirler oğlum/kızım hasta buyur gel yine istersen derler ben gitmem bu böyledir. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,503 soru

24,086,718 cevap

331,537 kullanıcı

...