Kızlar dün bir arkadaşımla birlikte başka bir arkadaşın evine gittik oturmaya. Ucumuzun de 1 yaşında çocuğu var. Evine gittiğimiz arkadaşın çocuğunun burnu akıyordu baya. Yüzüne bakınca belli oluyordu. Başka bir şey yoktu çocuğun ama. Neyse çocuk geldi bnm kızımın emziğini aldı emdi. Bir de aldı sulugundan içti. Ben biraz panik yaptım gittim güzelce aldım kuzum hasta olursunuz dur ben senin sulugunu getireyim dedim kendi sulugunu getirdim verdim. Bizim emzik ve sulugu da gittim güzelce yıkadım sıcak suda. Kızlar normalde böyle şeyleri pek takmam ikisi de bebek derim ama burnu akarken gördüm bir de iki ay önce yine bir arkadaşımin çocuğundan bnm kizima hastalık bulaştı iki gece hastanede yattık kabus gibiydi o günleri birdaha yaşarim diye çok korktum. 5 dk sonra yine aynı çocuk diğer arkadaşımın kizinin sulugunu aldı içti. O da ohhh yarasın iç teyzem dedi afiyet olsun dedi. Hiç almadı elinden sonra yıkamadan da kendi kızına verdi biraz sonra. Bu sefer ben kendimi kötü hissettim muhtemelen içlerinden demişlerdir ikisi de biz takilmadik o kadar takıldı bu duruma diye. Ama napayım kızlar çok korktum birdaha aynılarını yaşarız diye. Siz olsanız bu durumda takılır miydiniz böyle bir şeye?