0 oy
475 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (310 puan) tarafından
Basım bu kez de bu bocekle belada iki ismi var  birde çok var ilk kez başıma geliyor lütfen emekleyen kızım var cildiracam artık müstakil demek pişmanlık demekmiş ne yapayım kızlar gitsin evden

4 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından
İlaç denedin mi canım 
(310 puan) tarafından
Denemedik ama korkuyorum ilaç da kullanmaktan kızim emekledigi için
(3,015 puan) tarafından
Mesela annen yada kaynanna yakınsan evi ilaçlayin 2 gün kapatın sonra gelir temizler yine kalırsın evinde
(310 puan) tarafından
Malesef yakın değil ne annem ne de kaynanam ikiside koyde
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
Silverfish de deniyor zararsız bi böcek çok mı var rutubetten olur
(310 puan) tarafından
Evet çok var rutubetde var banyodan mutfak ve yatak odası salona vuruyor nem çok vala usandım evde durasim gelmiyor sokakta oturmayı istiyorum onları gördükçe 4 gündür sinir stres ettim valla bunaldım herşeyi döktüm temizledim acaba nem rutubet alan yerleri boyasam biter mi
0 oy
tarafından
Ah ah 7. Kattayım bizimde bu aylardan yaz sonuna kadar gümüş böceği ve susam böceği ara, ara çıkıyor sinir oluyorum 
(3,571 puan) tarafından
Ya bu gümüş böceği (nem böceği) hergün öldürüyorm çocklar var ilaçta atamıom yokmu başka çaresi bu belalardan kurtlmk için
(310 puan) tarafından
Ondan yok çok şükür insllah da olmaz bunlarla baş edemiyorum ben 4 gündür deli gibi her yeri sil şupur onu dok temizle geri doldur yapıyorum megersem nemden olurmuş oda
(3,571 puan) tarafından
Evet bulunduğum yer nemli çok tiksiniyrum o böcekten:(
tarafından
Gümüş böceğini azaltmak için evi silerken sirke ile silin yada lavanta yağı alın o kokuyu hiç sevmiyorlar vileda suyuna damlatın silin ben geçen sene lavanta yağı ile baya azaltmıştım onları
(3,571 puan) tarafından
Tmm çok tşk ederm lavantatyı duydum henüz denemedim denicm inş
0 oy
tarafından
Benim evdede dediğinden az daha kocaman siyah böcekler var hamam böceği sanırım, olmuyordu hiç böyle minnacık deliklerden bile çıkabiliyorlar hatta yarım saattir onla uğraşıyorum çok hızlı gidiyorlar farasla alıp balkondan atmak istiyorum, dün gecede yatağımda gördüm gece gece yorgan yatağı söktüm birden yaa, korkuyorum bi tarafıma girecek diye kızlarımda var biraz duruyor şuan yakalamaya çalışçam. Çamaşır suyu öldürüyor bunları. Sende geldikleri yerlere çamaşır suyu doksen beli azalır. Dediğin böceğe de bizim orda ısırgan böceği denir, kuzenimin eşinin kulağı kaşınıyordu sürekli kulağa baktıklarında o böcekten varmış çıkardılar tabi fındık zamanı her fındık dalında oluyorya çok kötü ısırıyorlar bide sende bir çözüm bul
(310 puan) tarafından
Isırıyor mu ciddi misiniz sonrasinda nasıl biliyorsunuz ısırdığıni kaşıntı vs oluyor mu büyük belalar açıyor mu başımıza
tarafından
Tabiki ısırıyor canım bizim orda yani Düzce'de o yüzden ısırgan böceği deniyor mesela onu yakalamaya çalışınca kıskaç tarafı yukarı kalkar saldırmak için akrep gibi, çok büyük bela açmıyor ama kaşınıyor kabarıyor ısırdığı yer. Dediğim kızın kulağında baya kalmıştı o böcek.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,330 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nurnisamm (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 778 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde alyna067 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,838 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 391 göst.