0 oy
237 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,686 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bebeğim 1 yaşında. Yaz geldi çok fazla sivrisinek var. İki gündür çok sokmuşlar kızımı. Ben de siveno sinek kovucu sprey aldım sabah akşam sürmeyi düşünüyorum. Biz bile sivrisinek sokmasından çok rahatsız oluyoruz bebek de rahatsız olur diye düşünüyorum. Bu spreyden kullanan var mı memnun musunuz? Ya da siz bebeğinize sinek kovucu sprey kullanıyor musunuz?

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından

Almaya hep niyetlendiğim ama elini kolunu yalar diye alamadığım üründür kendileri :ermm:

(1,686 puan) tarafından
Çocuktan önce ben elimi yalayıp baktım bugün çok tat bırakıyor mu diye:D aşırı değil az tadı var. Bebekler için bu zaten eline de surmuyrum cnm kol ve bacaklara
(7,827 puan) tarafından
Dokunmaz dimi zehirleme fln
-Reklam-
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Kullanmadım canım 
0 oy
(18,630 puan) tarafından

Esim almıştı eczaneden bir kere sıktım abooo o koku ne öyle bırak sineği ben bile kaçtım :D acaba hepsinin kokusu öyle kötü mü

(1,686 puan) tarafından
Bu dediğim bebekler için olduğundan biraz doğal gibi ama ne kadar doğal olabilir ki.. limon ve okaliptüs yağı içeriyor aşırı rahatsız edici kokusu yok cnm
(18,630 puan) tarafından
Fotosunu atar mısın canım eczaneden aldınız dimi
(1,686 puan) tarafından
Trendyoldan aldum cnm ekliyorum foto
0 oy
(371 puan) tarafından
Eşim için sipariş verdim az önce umarım işe yarar 
(1,686 puan) tarafından
Hangisini cnm. Büyüklere of işe yarıyor
(371 puan) tarafından
Sivenoyu işte , umarım yarıyordur bide o kadar para verdim  :))
(1,686 puan) tarafından
Valla ben kendime de sürdum denemek için nu gece gorcez işe yarıyor mu :) normalde of kullaniyorduk biz bebek olunca ona siveno aldım
(371 puan) tarafından
Ofu ilk defa duydum dur bi ona da bakayım bakiö

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 183 göst.
18 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,151 cevap

334,350 kullanıcı

...