0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Adetim 4 gün gecikti 

Uygulamada hamile şansı yüksek yazan günler ilişkiye girdik ve en son adete iki gün kala

Emin olduğum için 4 kaset test 1 erken gebelik testi yaptım ve silil çizgi bile çıkmadı 

Hatta en son kaset testi adete 2 gün kala yaptım hiç çıkmadı 

Adetten 2 gün sonra erkem gebelik testi yaptım ve hemen çizgi çıktı 

Kan verdim 28.94 çıktı 

İki gün sonra verdim değer 82.01 çıktı 

Geç döllenme böyle bişey mi 

İlk gebeliğimde adet günümde beta hcg 3593 çıkmıştı

Ve 2 kimyasal gebelik geçirdim 

Bilen varsa lütfen aydınlatabilir mi beni

4 Cevaplar

0 oy
(1,171 puan) tarafından
Bu haftada anlayabileceğini düşünmüyorum. Bana da geç döllenme dendi. Adetim bir gün gecikince test yaptım silik çizgi çıktı. Kan değerine baktırdım 74 çıktı. Bebek son adet tarihinden daha küçük çıkınca ultrasonda bana öyle dediler ki geç döllenme olmuştur. Her zaman 1 hafta geri geldi. Son zamanlarda tam denk oldu son adet tarihime uyum sağladı 
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Aynısı benim başıma geldi geç döllenme yani şöyle anlatiyim sen anla kese var ama içi boş henüz bebeği de kalp atışı da gözükmez benim de öyle oldu 10uncu haftaya kadar bekledim yoksa 6.hafta da keseyi bosaltacakti doktor ben beklemek istedim ve bunun bbana geç döllenme olduğunu söyledi
0 oy
(265 puan) tarafından
Hamile olduğumu öğrendim Dr gittim keseyi gördü kalp atışı için tarih verdi bı gittim bı kese ve bebek daha oluşmuş ikiz dedi.gec doll3nmeyi böyle yaşadım.
0 oy
(855 puan) tarafından
canım yumurtlama donemin adetine yakin zamanda gerceklesip hamile kalirsan gec dollenme oluyo yani adet bitti bir hafta sonra hamile kaldin bu normal dollenme ama adetin bitti diger adete bir haftan var ve hamile kaldin bu da gec dollenme oluyo 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 464 göst.
0 oy
3 cevap 194 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gülümseee (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gülümseee (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.

Kategoriler