0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Daha onceki postlarimdan belki hatirlayan olur ailem sudan sebepler yzunden küsüyordu biZe olmadik haksizliklari küfürleri evden kovmalari yaptilar canlari istedikce telefon acip yerinde olan moralimi küfür ve hakaretleriyle bozuyorlardi iyi birsey icin aramazlar biz adim attikca kendilerini birsey sandilar bugunde aramislar buraya gelin ne oldugunu soylemediler gelince soyleriz diye eşim ben gorevliyim soyle ona gore izin alayim dedi annem birseyler geveledi evi satcaz arabayi satcaz yan komsuyla kavgalilardi o hapisten cikmis dedi abin birine kefil olmus dedi anlayamadik ama iyiken bizi aramazlar kotuyken ararlar ama işleri bitince arayip sormazlar bile eşim gidelim evi arabayi satacak kadar buyuk bi iş var demekki diyor ama daha once de olan bi seye yalan katip bizi evlerine cagirdilar ne yapayim gideyim mi gitmeyim mi hanimlar saglikli dusunemiyorum

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kavgali komsusu cezaevinden cikmis evi arabayi satip kacacaklar demekki sizide yardima cagiriyo ya komsusu bisey yaparda sizedezarari olursa kusura bakma ama beno alileye aile demem
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından

Valla iyi gunde beni yaninda görmek istemeyen kisi kötü gunundede beni beklemesin bu kim olursa olsun

0 oy
tarafından
Gitmeyin, kendi işlerini kendileri halletsinler
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmem canm
0 oy
tarafından
Para isteyecekler gibi hissettim. Evden kovmalar huzur bozmalar ,sürekli kavga falan bunlar ağır şeyler. İşi düşünce birilerinin çağırması kadar kötü bişey yok. Aile, aile olsun ki koşa koşa gidelim. Böyle aileye gitmem üzgünüm. 
0 oy
(163,323 puan) tarafından
ben ne giderim nede ailem derim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben gitmem sahsen

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,054 göst.
25 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
7 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Elisaa d (1,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 748 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,294 cevap

329,726 kullanıcı

...