0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar Tekirdağ kapaklıda bezli 1 buçuk yaşında bebeğe kendi evimde bakıyorum, bezini sütünü ailesi getiriyor çocuğa 2 vardiya yani sabah 7 akşam 5 öğlen 3 gece 1 e kadar kendi evimde bakıyorum sizce bunun ücreti ne olmalıdır. Ben fazlasını isteyecek biri değilim ama 1500 e bakıyordum çok az olduğunu düşündüm sizin fikirleriniz nedir. Kıyafetini annesine veriyorum  çocuğu alırken evde yıkayıp getiriyor, katı gıda yiyor çocuk ama hiç bir yiyecek getirmiyor sadece cici bebe süt ve toz mama ve bebek bezi ve kağıt havlu verdi. Bende 2 bin istedim sizce nasıl 

9 Cevaplar

0 oy
(33,511 puan) tarafından
Az. Benim komşum asgari ücrete bakıyor 
(31 puan) tarafından
Hangi şehirde komşunuz
(33,511 puan) tarafından
İstanbul ama artık hiçbiryer de fark kalmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence baya az canım
0 oy
tarafından
1500 az kesinlikle 
(31 puan) tarafından
Tek böyle düşünen ben değilmişim şükürler olsun
0 oy
tarafından
Tatlım yaşadığım semtte araştırman gerekli ama 2 bin TL de bana göre az. Daha yüksek fiyatı olmalı. 
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Bence çok az en az 3000 e bakılıyor 
0 oy
(6,532 puan) tarafından
Yaa sorunuzun cevabi degil ama uzuldum cocuga, baska bisey getirmiyo mu yesin diye, hem zararli hemde kucuk degil :( meyve falan getirmiyo mu , sebze corbasi bilmem ne kahvaltisi ahh yavrum :(
(31 puan) tarafından
Yok canım benimde kızım var ayırt etmeden birine ne verirsem diğerine de onu veriyorum bunlar söylenmez tabi ama altına sürdüğümüz zeytinyağına kadar benden gidiyor herşeyin fiyatı da arttı yani etraftan tepki aldım eşim bile çok az alıyorsun uykusuz kaldığına değmez dedi
(6,532 puan) tarafından
Ayy canim ne guzel sevabini aliyosun, annesi dusunmuyo mu acaba bunlari, evet bencede az aliyosunuz, bulundugunuz sehirde bakici ucretlerini bilmiyorum ama buyuksehirlerde asgari ucret aliniyo, oralarda is imkani az desek en az asgari ucretin yarisini alman gerekir, annesi ne is yapiyoda vardiya li
(31 puan) tarafından
Fabrikada çalışıyor annesi 2 vardiya olarak bende öyle düşünüyorum çünkü duyduğum herkes çok az olduğunu söyledi eşim dahi bırak bu kadar saat uykusuz kalmana değmez diyor
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Yaa tabi ki az kuzum ama kendi evinde bakıyorsun şuan iş kısıtlılığı var 2 bin istemişsin tekrar arttırman dalga geçiyor gibi olur hiç dokunma şuan hem piyasayı araştır yine ortalama 3 se sen 2800 iste misal ki devamlılığı olsun 
(31 puan) tarafından
Öyle yeni arttırdım bende içim rahat etsin istedim çok haklısınız
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Asgari ücretten aşağı bakmıyorlar canım 2000 bile az 
(31 puan) tarafından
Hangi şehirde canım
(2,386 puan) tarafından
ankarada canım
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bende kapaklıda oturuyorum az annemde cocuk bakiyor yıldizkent tarafinda 1800 sanirim sabah 8 aksam 5.6 gibi birakiyor cumartesi pazar yok bide okula gidiyor cocuklar sabahci oglenci seklinde 2 tane cocuk cocuklarin oyle bakim zorluguda yok yemek yapiyor o kadar canim
(31 puan) tarafından
Bu şartlarda ben 2 bin istemekle makul mü demiş oluyorum canım benim baktığım çocuk bezli bir çocuk birde altını değiştirmede var ve cumartesi günüde bakıyorum hatta bazen pazar günü bile bakar mısın diye soruluyor
(1,916 puan) tarafından
Yok iyi yapmisin hayat cok pahali 2 bin iyi vermessede ısrar et bezli cocuk her bir insan bakmaz çünkü
(31 puan) tarafından
Öyle haklısınız

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 369 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 501 göst.
0 oy
0 cevap 983 göst.