+1 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (6,417 puan) tarafından
Kızımın boğazı falan dolmuştu misafrlğe geldik akşam burnumzdan geldk akşamı acil dyer gun yıne acil daha ilerledi develete gttk ambulansla şehir hastanesine sevk ettiler 2 gün yoğun bakımda kaldık 2 gun nomal odada kaldık üstümüZ başımız berbat ne bi bnyo ne bşey krli kıyafetler çoçugum sıkılıyor durmıyro bütün serum kablo yu hepsini çıkarıyordu doğru düzgün yemek bile yok boğazım şişti resmen ayy nkdr zor bazı insanlar aylarca bekliyor onları hiç düşünemiyorum çok şükür taburcu olduk bi qn önce eve gdım kızımıda kendımı de bi guzel bnyo yapalım ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 
(6,417 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay rabıa aklım sendeydı nasıl oldu kızın duzeldı mı tamamen
(6,417 puan) tarafından
Allah razı olsun vala öksürüyro sesı düşmüş braz halsz okdr iğne koyup çıkardılar vallah kız delik deşik oldu mosmor oldu doktor dedi bşey kalmamış iydr durumu ama pazartesi yıne kontrole doktoraa götürün dedi
tarafından
Ne kapmış bu kadar mahvoldu cocuk ya
(6,417 puan) tarafından
Abimin çoçukları yolda gelirken grip olmuştu 3 çoçuğu abim memleketen geldi 24 saat boyunca çoöukları hasta olmuştu hepsi öksüryordu hapşıryırdu çoçugun oyuncaklarını ağzına soktular 2 gun bzde kaldılar onlar babamlara gttı akşamı kızın burnu akmaya başladı sbra bizde 5 saatlik yola çıktık akşam artık kız kendine gelemedi ateşi falan çıktı doktor kendısı syeldi kim gripti en son dye çoöuklardan bulaşmış dedi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hastaneleri eksik etmesin ama düşürmesin de 
(6,417 puan) tarafından
çok zor vala Amin
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm 
(6,417 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(163,575 puan) tarafından
gecmis olsun
(6,417 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım şükürler olsun ki iyisiniz 
(6,417 puan) tarafından
Ayy valla aynen allah düşürmesin
0 oy
tarafından
Bizde şehir hast kaldık hem koronayken hem de bebeğim zatürre olmuştu. Bebegimleyken tek kışlık oda vermişlerdi içinde banyo , WC vardı , yemekleri de fena değildi yani. Ozeldekinden daha iyiydi hatta. Ama Allah muhtaç etmesin yine de. 
(6,417 puan) tarafından
Bnm kızda zatürre olmuş hava kaçağı olmuş akciğerinde yoğun bakımda vc yoktu kız uyuduğu zaman giderdim bide adet olmuşum hem grip olmuşum üst baş batık yani bi kaç tanesini sıvı sabunla yıkadım su bile ıkı buçuk tl boğazım sürekli kuruyordu üç gundur aynı çorba TuZ Bile yoktu mama gbı mamanın bi tadı gerçi Allah afetsin onun tadı bile yoktı
tarafından
Çok geçmiş olsun. Hepsi üst üste gelmiş sizin zordur tabiki. eşin sonradan kıyafet fln getirseydi keşke . Hava kaçağı nasıl oluyor bilmiyorum oğlum Aralık sonunda bir hafta yattı normal serviste . Ciğerleri kapanmıştı nefes almada zorluk çekiyordu sürekli ilaç ,iğne ,hava verdiler. Şimdi nasıl Dr bana çocuk terledogi için hasta olmuş dedi aman terletme sırtına muslin koy , usumekten hasta olmaz terlemeden hasta olurlarmis. İns bidaha hasta olmaz kuzucukkk.
(6,417 puan) tarafından
Aynısı aynısı vallahi bide abim memleketen gelmşti çoçugu yolda hastalannştı burunları bi yandan akıyor gözleri bi yandan doktır dedı grip kapmış çoöuklardan kızımın oyuncaklarını hep ağzına soktular
tarafından
Ahh kıyamam dikkat et yaklaştırma hasta kimselere.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 478 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
15 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (31,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 682 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,797 soru

24,188,452 cevap

336,772 kullanıcı

...