+1 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yumurta verdiniz mi nasıl ve ne zman verdiniz?

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
7 aylıkken yumurta sarısıni verdim canım 6 aylıkken ek gidyaa başlamıştk
-Reklam-
+1 oy
(2,781 puan) tarafından
5.5 aylık ek gıdaya başladık. 7 aylıkken yumurta verdim. 
+1 oy
(2,535 puan) tarafından
6 ay da başladım.hasladim sarısını verdim tattirdim sonra yoğurtla verdim labne peynir ayrı ayrı verdim karıştırma taneliye alıştır yoksa bulamaça alisirz taneli yemez ogurur midesini bulandırır yemez yemek 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sananelaaaaaa:D 
tarafından
Tskrler ;)
0 oy
tarafından
Kaç aylık oldu kuzucuk 
tarafından
6. Ayından sonra ver canım şimdi tadimlar yaptır yoğurt sebze falan ver
tarafından
Aynen canım. Yoğurt verdim bir güzel yedi . geçen de hazır mamayı ( püre ) denedim bir güzel yedi ama hepsini vermedim tabi ki. Neyle başlasam sence
tarafından
Ohhh afiyet şifa olsun kuzuma havuc kabak patates hasla ama içine muhakkak zeytinyağı koy kabız olmasin
tarafından
Doktorum bana ev yapımı yoğurt ve yumurta sarısı ile başlayabilirsin demişti canım ben yoğurt verdim ilk sonra balkabağı sonra patates havuç kabak vs vs 3 güne uymadim ama 2 gün verdim ne verdiysem başka bişeye geçtim sonra
tarafından
Tmm hülyam teşekkür ederim ❣️

Yumurtayi henüz vermem gibi ya
0 oy
tarafından
180 günlükken başladım. Hayır hemen yumurta vermedim. Önce sebzelerden başladım. Sonra yumurtanın sarısını denedim. Alerjisi vardı zaten süte. Birde yumurtaya cikti
0 oy
tarafından
Kız benim abim in eşi 5 aylık bebeği var  sütü reddeiyor diye. Doktor a sormuş ....   Doktor demiş. Ek gıda ya. Başlaya bilirsin demiş mama dan  daha hayırlı dmeiş   ver süt. Yumurta  yoğurt. Filan demiş daha çok erken değil mi siz ce 
(2,781 puan) tarafından
Muhtemelen size doğru söylemiyor. Tamam 5 aylık ek gıdaya başlatabilirler ama 5 aylık çocuğa süt mü verilir.
tarafından
Süt verilmez yaaa
tarafından
Valla ben de dedimnbi tek süt mü ki bi  de tadımlık vs  de değil ver sen demiş  mamadan iyidir
tarafından
Bana da çok garip geldi    çok erken değil mi    belki diyecem süt ü yanlış anladı belki diyecem de   yumurta filan  için de erkeen değilmi     tamamen öğün olarak verilmesi
0 oy
(163,574 puan) tarafından
sananeelaaaaa bak hatirladimda sen benden bisiler saklanistin
tarafından
Ne sakladım kız;)
kim oldunu☺️☺️☺️
tarafından
Hshshshs belkim daha neler saklıyorumdur ndnxn
dime yaaw bak simdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
1 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,935 cevap

336,562 kullanıcı

...