0 oy
1,464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün babamın üvey annesi vefat etti izmirde oturuyordu ben istanbuldayım sadece 1 kere gördüm sabah haberim oldu babamlar izmire gidecekti  eşimi aradım açmadı 1 haftadır çeyrek muhabbetinden konuşmuyorduk mesaj attım nenem vefat etti diye babamlara gidiyorum babamlara geldiğimde mesaja cevap verdi direk utanmadan arsız dengesiz ce bana söylediği şu oldu çeyreği hazırladınmı şok oldum yok dedim bu dudumda çeyreğin tartışmasını yapamam senle nasıl bir insansın budurumda benimle böyle konusuyon diye dahada uzattı sizin de düğün olur görürsün o zaman gitmiyorsun babanlara bende hiç cevap vermedim babamlardaydım zaten anneme anlattım üzüldü bu gece kaldım oda babamları bile aramadı baş sağlığı için kınaya gitmiş kuzeninin yarında düğün var Allah bildiği gibi yapsın benimle tartışmaktan bıkmadı bide o izin vermediğinde gelsem birdaha eve gelemezsin diyordu hep ama ilk defa izin vermedigi halde geldim çünkü çeyrek yüzünden böyle yapıyor ayrıca böyle bir zamanda gelmezsem yazıklar olsun benim gibi evlada o istediği gibi davransın bana da kanun koysun gitmeyecen diye kimisi hiç izin almıyor bu ******** de bana yasak koyuyor 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başınız sagolsun kaç defa denk geldim postusuna şimdi yazma gereği duydum keşke en basind verseydiniz bu kadar huzursuzluk olmazdi
tarafından
Verdikçe kötüleşti insan değil haketmiyor daha babamlara baş sağlığı bile vermedi
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ouff bu ne ya valla çekilir dert değil 
0 oy
(265 puan) tarafından
Gerçekten bu kişiyle evli kalmak zorunda mısın? Başın sağolsun.Allah kolaylık versin.
tarafından
Maalesef zorundayım sağ ol
0 oy
tarafından
Başınız sağolsun 
tarafından
Sağ ol canım
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ya canım çeyrek konusunda şöyle haksızsn size takmışlar sizde mecbursunuz takmaya eşindw para yoksa veriver şimdiye kdr elindende herşeyini almış iki ucu boklu değnek eşinde öküzün önde gideni böyle durumda yaptığı büyük saygıszlık ama sizin boşanma çeyrekten olacak hafi hayırlısı

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 128 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaa (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bhrbrl (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 657 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,130 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Efe&Ege♡Fatoş (777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,007 soru

24,162,713 cevap

335,452 kullanıcı

...