Allah yardımcın olsun gözü senden başkasını görmez insallah (hamile duası)
Boşanmayı dile bile getirmem hayat şartların aile desteğin olsa tekrarı olmazdı zaten Allah Hidayet versin boşanınca da sonu sonu ** gibi ortada kalıp ah vah ediyorlar böylelerine kazıgı tatırmak lazım eşlerinden başkasını gözü görmesin diye
Bosanamiyorsan tavrını koy canım. Aldattigini bilmene rağmen umursama. Yüzüne bakma . Yatağını ayır. Ozaman elindekinin değerini bilir. Dışardaki kadınla 3-5 görüştü afedersin yattı diyelim. Sonra kadın illaki para isteyecek gezip tozmak isteyecek. Eşinde bundan sıkılır. Evde gül gibi karım varken ben ne b.ok yiyorum der. Kendini amca öyle düzeltir. Eşim ogrensede 2 hafta trip yapıp sonra yine düzeliyor herşey dediği için rahat olabilir. Özgüvenini kır. Yanı kiskandigini sevdiğini pek belli etme. Doğal olarak artık yakışıklı değilim yada eşim beni bana iyi hissettirmiyor diye düşünüp özgüveni sarsılır. Özgüvenli olan erkek bu kadar rahat olur. Benim fikrim bu canım . Eşim dışarda işim var der ben sormam bile ne işin var diye. Eşim kendi anlatır şuraya gidicem ordan müşteriye ugrayacam. Sürekli arayıp rapor eder. Çünkü evlendigimden beri hiç kiskanmadim. Yada hayranlıkla bakmadım. Hep burnum havada takıldım
Annesine oturmaya gidiyor mesela. Yemek yemeden önce arar çay içince arar birde evden çıkınca arar çıktım geliyorum diye. Düşün yani . Benim eşimde çok iyi biri değil. Yolda giderken bebek arabasını ben sürüyordum önden 2 tane kız geliyor göbek üstü giymişler. Arabaya tam yaklaşırken hoppp gençler lütfen dikkat edin diyor bir gör pis pis güle güle kibar bir sesle. Kızlar dönüp yüzüne bile bakmadı hiç niye sen konuşuyorsun bırak ben konuşurum diye trip bile atmadım . Gözümde zaten 5 para etmiyor istediği kadar arayıp herşeyi haber etsin yada etmesin umrumda değil . Ayy ne uzun yazdım
1,489,772 soru
24,348,711 cevap
346,386 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın