0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
gorumcem sanki onun çocuğunu dogurmusum gibi davranıyor.ailesiyle yasiyor sık sık gorusuruz.daha 3yasinda ama surekli halaya soyle oldu cok hasta halaya şunu getir bunu gotur halaya da ver vs. kendine bakıcı dogurdum zannediyor.kendisi 40 yasinda 10 yil oldu bosanali zaten 1 yil bile evli kalmadi.görücü vs de yok calisiyor ama galiba kendi yalnızlığını giderecek birini ariyor daha dogrusu geleceği icin kendisini sahiplenecek bi yer ariyor.cocuguma annesiymus gibi davranıyor herşeyi ne karışıyor surekli yönlendirmek istiyor.oglumu ismiyle çağırmaya basliycam tam o sesleniyor.oglum anne dye cagiriyor o koşuyor ben yapiyim halacim vs.tuvalete götürünce agliyor mesela halam yardim ister misin off delircem.su Dr a goturun su Dr a sünnet ettirin.dedigini yapmazsak esimle arami bozuyor.sürekli ben kotu anne o iyi annelik yapan modunda.ne yaptilar halam.bana şöyle kim yapti anne mi yapti.ben im de 7 yil sonra oldu cocugum ve gozumden sakınırim esim pek.ilgilenmez herşeyiyle ben ilgilenirim seve seve.yani kimselere de birakmam kolay kolay anneme bile.o doğunca dünyam değişti resmen kendimi ona aradım.cunku hayatta kimseden sevgi gormedm.halasi cocuga kendini düşünerek yaklaşıyor ama disardan oyle görünmüyor cok seviyormuş gibi sanki.halbuki kendini sevdrip dedigini yaptırmak icin ugrasyor.kafasının dikine giden burnu yukarda bi insan.uyarıyorum ama inadina yapiyor.anne cocuk iliskimizk kiskaniyor ne yapacagimi bilmiyorum.gitmek istemiyorum ama esim zorla götürüyor gitmezsek evde kotu davranıyor bize
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

+1 oy
(3,104 puan) tarafından
Sen onun yanında kararlı ol canım. Gerekirse ısrarcı ol baktın ısrar işe yaramıyor gerekirse kırıcı ol bu durumu değiştir. Eşine şikayet ederse. Hiç eşine dert anlatamaya çalışma. Aman onlar da herşeyi çok abartıyor ortada bişey yok sanırsın savaş çıkmış gibi anlatmışlar sana deyip olayı küçümse. Ayrıca sorun yaşasak da biz kadın kadına çözeriz sen kadınların işine karışma. Koca koca insanlarız kendi sorunumuz olsa cozemicek miyiz dersin. Görümcene söylenip sonra da kocana karşı haklı çıkacam diye uğraşırsan eşin ablasına inanır. Sen her zaman ortada bişey yokmuş gibi davranıp direk görümcenle çöz. Yapmasını istemediğin şeyi kesinlikle izin verme. Ben annesiyim hayır diyorsam hayırdır de. Çocuk seni cagirdiysa yanına sen git. Anne dedi sen annesi misin annesini istiyor. Çocuğun kafasını karıştırma kimi çağırdıysa o gider yanına. Çocuğun anne hala algısı bir birine girmemesin de. 
tarafından
haklisinz galiba deneyecegim.benle inatlasiyor ne istemiyorsam onu yapiyor cunku anne baba kardes hepsi yaninda yazik cocugu yok vs oluyor.zengin koca bekliyor ama gelmiyor :)
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Offf çekilmezmiş benimde görümcem çok sever ama annesi bellidir evet yeğen evlat gibidir ama bı sınırı olmalı anne ile bebek arasına girilmemeli
tarafından
kendinden 20 yas küçük.kardeşi var ona da öyle yapti kayınvalidem derdi bana annelik yaptirmiyor oğlum dedgmi yapmiyor derdi simdi anliyorum.evlilik sorumluluğunu kaldiramiyor ama cocugum olsun da istyor.o yüzden etrafta kim varsa onun çocuğunu yapisiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 532 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nesrinsonmez (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 857 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 774 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,469 soru

24,139,727 cevap

334,443 kullanıcı

...