0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (514 puan) tarafından
Ailem tarafinsan anlasilamiyrum. Annem babam beni anlamiyorlar herkes kendince hakli bn degilim. Yapilan haksizliklari goruyrm laf edince suclu bn oluyrm. Size anlatmistim torunlarina dogum hediyesi yaptilar benimkine yarisini bile yapmadilar. Onlara gore gelin onlarin bn degilim. Laf olunca sen bizim kizimiSin sen yanlis anliyorsun oluyor. Olduklari sehire geldim huzurum kalmadi agzimdan burnumdan geldi. Cok mutsuzum napacagimi bilmiyrm. Mesafe koyamiyrm uzuluyrm 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
mesafe koyman ıcın daha ne yapmaları lazım mesafenin kralını koyardım varlıgımın kıymetını bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim lafını cok sevıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence biraz mesafe koy 
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Sürekli aynı postu açıyorsun piskolojini bozmuslar bırak yapmasınlar senin çocuğuna yani sende herkese ona gore değer ver 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Canım bayadir aynı konuya takılı kaldın kendi evinede yansır artık boşvermeye bak napacaksin anne baba degismezki
0 oy
(4,034 puan) tarafından
İsteeee bu yüzden her iki taraftan da uzak olacan. En başından beri böyle düşünürüm.
0 oy
tarafından
Ailenden neden birşey bekliyorsun ki. Ne o KOCAN YETERSİZ Mİ. Niye annenden babandan birşey bekliyorsun yazık değil mi. Git kocandan iste. 

Burada beni bilenler bilir , kimseye böyle konuşmam ama sen ve kalbin öyle igrenc ki ne olursa olsun sana karşı duygum asla değişmeyecek. 

Millete bokk atmadan ailene kocana bak. 
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Hep bu konuda postunu görüyorum yaşın kaç bence çok takıyorsun madem öyle görüşme olur biter 
tarafından
Yok canım bu arkadaş öyle bir kişiliğe sahip ki gelir buraya milletin kocasına lafları söyler söyler ailesine lafları Eder. Aile postlarina öyle şeyler yazar ki yuva yıkmak için var. Ama dönüp kendi hayatına kendi ailesine bakmaz. Çok tutarsız ve büyük ihtimalle psikolojisi bozuk biri.
(3,015 puan) tarafından
Aynen bı tutarsızlık var ya sürekli böyle postlar açıyor değişik farklı farklı cevaplar anlamadim yani

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 363 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 999 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,656 cevap

349,501 kullanıcı

...