0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 14 aylık ve hala göz yaşı tıkanıklığı var çapaklanma iyice arttı. Ameliyat dedi doktor ama korkuyorum. Yaptıran var mı ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım bilgim yok post üste çıksın 
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim ya 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(12 puan) tarafından
Büyük oğlumu etmiştik ama çok yapışık değillerse çok zor değil benim oğlumun baya resmen birbirine dolanmış ip gibiydi 3 defa ameliyat iki defa havalandırma yaptık ama kimse yapamadı en son bir doktor Bulduk rabbim ondan binlerce kez razı olsun ve silikon ip taktılar ameliyata oğlumun gözüne 3 ay kalması gerekirken ama 15 günde çıktı ve doktoru yüzde 1 10 iylesebilir ama yüzde doksan iyileşmez dedi ama çok şükür iyileşti oğlum şimdi 12 yaşına girecek 2 ay sonra rabbim sizede şifa versin inşallah 
tarafından
Sizin sıkıntı neydi yapışık tan kastinizi anlamadm
(12 puan) tarafından
Gözdeki damarlı birbirine dolanmış dedi doktor resmen birbirleriyle kaynamisti ve ameliyatı riskiydi
tarafından
Anladım bizde de tikanikli var
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bizde kanal tıkanıklığ ameliyatı yaptırdık. 1 yaşında şuan ve gecen hafta yaptırdık k beş dakika sürdü girmesi cıkması bir oldu hafif anestzi ilr bsyılttılar şimdi iyileşti bir hafta düzenli antibiyotik damla ve masaj yaptık ameliyat sonrası. Şükürr akmıyor da çapak da olmuyor ameliyatın adı probing. Gerçi ameliyat sayılmaz basit bi operasyon ya hiç korkulacak k bir yanı yokmuş bn cok stres olmuştum ama bebeğim hiç acı hissetmedi sadece ameliyathaneye götürdüklerinde benden ayrıldı diye ağladı hemen girince bayılttılar zaten 8dk sonra çıkardılar kucagıma baygın verdiler 5dk sonra uyandı ne ağlama ne acı hiç bişi yoktu anlaşılmıyo bile dışardan ne yaptıkları.. Biz izmirde batıgöz hastanesinde 2750ye yaptırdık. Detaylı bilgi vermek istedm cnkü anne yüreği i insan herşeyi merak ediyor 
tarafından
Ben tüm varlığımı veririm oğlum için ama eşim çok sıkıntılı o kadar vereceğini sanmıyorum ama benim de devlette yaptırmaya İçim elvermiyor korkuyorum da üstüne devlette yapacağım için daha çok korkuyorum . Uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim
0 oy
(163,375 puan) tarafından
gecmis olsun kardes

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler