+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (400 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler, malum hayat şartları ortada hepimiz görüyoruz bir bebeğim var tekrar hamileyim eşim çalışıyor ama yetmiyor kızımın mamasını bile bazen alamıyorum evde bisiler yapip para kazanmak istiyorum böyle olmuyor çünkü herşey eksik kalıyor sizce evde nasıl bisiler yaparsam para kazanabilirim ay sonu gelmiyor çünkü 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yarım günlük çağrı merkezlerinde çalışabilirsin canım homeofice olarak 
(400 puan) tarafından
Dışarda çalışamam 7 buçuk aylık kızım var 5 buçuk aylık da hamileyim
tarafından
Nasıl oluyor nereye başvurmak gerekir acaba
tarafından
Homeofice yani evde demek istedim gi
(400 puan) tarafından
Nasıl oluyor canm
tarafından
Yaşadığınız şehirlerdeki yerlere bakın çağrı merkezleri evlerde çalışıyor çoğunluk kariyer net ten başvuru yapabilirsiniz PC niz varsa
-Reklam-
+1 oy
(2,770 puan) tarafından
El işi biliyorsan yazma lif patik havlu bunları yapip satabilirsin
(400 puan) tarafından
Malesef bilmiyorum keşke bilseydim benim ceyizimden kalan çok yazma lif patik var ama benim çevrem hiç yok kimseyi tanımıyorum
0 oy
tarafından
El işi yapıp satabilirsin ama oda çevren olacak 
(400 puan) tarafından
Çevrem yok maalesef
0 oy
tarafından
   İnt ten  bakarak tan. Öğrene bilirsin en basit lif tir. Patik tir. Bebek bandana   emzik askısı vs  vs   bunlar dan yaparsın çevrem yok demişsin ama. Mahallrn de bi tuhafiye bul. Tuhafiyeler. Sen den toptan alıyor bazen    kendi istediği fiyat a  sstıyo. Bazen   yine alıyor ama. Satttıklarının parasını    biraz ı ona kalıyor. Çoğu sana. Kalıyor. Sstılan ürünlerin üç beş. Akmasa da. Damlar bir gelir  olabilir canım  hem de. Biraz çevrre  yapmış olur sun biraz da 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
amigurimi falan iyi para ediyo ama cevre lazin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,032 soru

24,119,417 cevap

333,389 kullanıcı

...