0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

Hanımlar bu saatte acıktım yatağın içindeyim kalkiyimmi kalkmiyimmi dusunuyom ama karnım nasıl kazındı anlatamam içerde napiyo acaba bu çocuk :D

7 Cevaplar

0 oy
(163,368 puan) tarafından
Kalk biseyler ye kız can bogazdan gelir tatmi varsa tatli yee oohh yarasin bebise
(5,437 puan) tarafından
Tatlı yedirmiyor kız bu bana eksi, acı:D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence kalk bişeyler ye sonrada çişini yap yatt:Dben her gece yatağa girerken  kocama sorarım çişim geliyor sen olsan gider misin o da  yok halıya yap der neyse gülesin diye anlattım hadi git ye:D

(5,437 puan) tarafından
Cis dedin geldi bak :D onlada başım dertte su sesi duymaya bile gelmiyo :)) yiyem bari ben değil o acikmistir belki deyip kendimi avutarak :D
tarafından
He hee hayrına kalmışken çişini de yaparsin:D
(5,437 puan) tarafından
Aynen o şart zaten :D
0 oy
(627 puan) tarafından

Ben dayanamam yiyorum ki. Sende kalk azda olsa canın ne istiyorsa ye canım. Bebiş istiyor. Benimki gece 4 te bile istese üşenmeden kalkıpta yiyor sonra uyuyorum:D hamileyiz biz herşey normal yani

(5,437 puan) tarafından
Dimi cnm tek değilim demekki midemi kepçeyle kazıyo sanki içerde inşaat var gibi :D canımın istediğini eşime soledim bu saatte bulamayız dedi köyde oturuyoz :(
(627 puan) tarafından
Onun yerine başka birşey ye canım bendede oluyor başka birşey yiyorum tatlıysa tatlı olan birşeyi, tuzluysa tuzlu birşeyle idare ediyorum. 31+4 olduk bu son bir iki haftadır sürekli açım.
(5,437 puan) tarafından
Ben daha 20 :D bu gidişle çok kilo alicam
0 oy
(368 puan) tarafından

Aynı durumdayız karnımdan sesler geliyo ama o kadar üşeniyorumki ufak bi çikolata yedim ama kesmedi:P

(5,437 puan) tarafından
Benimki çikolata yedirmiyo pek, tatlı yedirmiyor hadi kalkalim yiyelim bari :))
(368 puan) tarafından
Aynen aklımda durcağına midemde dursun
(5,437 puan) tarafından
Allah seni ya :))
0 oy
(13,672 puan) tarafından

Doğurdum hala her gece en az yarım ekmek yerim :D  bence kalk ye aklında kalacağına midende olsun :D

(13,672 puan) tarafından
Ay ışığı Allah korusun kız ben daha hiç almadım hatta sanki gittikçe zayıflıyorum yaa Alone Angel her gebelik farklı oluyor sanırım :)
tarafından
Kız ben gebe değilim gebeleri anlarim bana ne oluyor 17 kilo verdim doğumdan sonra 8 ay kadar bir  sürede dört ay aynı kiloda kaldim iki aydirda hunharca yiyorum 6 kilo aldım 68 kilodan 74 çıktım  an itibariyle :)))  üç aylık iğneyi bidaktiktan sonra böyle oldu galiba
(5,437 puan) tarafından
Ama doğumdan sonra çok güzel kilo vermişsin kiz
(5,437 puan) tarafından
Yazar geçerim.  Galiba cnm :D
(13,672 puan) tarafından
Verdim 20 kilonun hepsi gitti valla :)
0 oy
tarafından

aaa anne evlat ayrı odalar da mı takıliyorsunuz :D:D benimki tuvalete gitsem pesimde valla 

(5,437 puan) tarafından
Kalkmadan olmuyo valla :D
tarafından
kız yoksa yeni mi kalktin:)))))))))
(5,437 puan) tarafından
Yok anca girebildim buraya isim coktu 6.30 da uyandım sabah :D
tarafından
ayy dedim.kesin kalkamadi bu saate kadr:))))
(5,437 puan) tarafından
Yok kız:D)))
0 oy
tarafından
Sen gece nasıl emzirceksin çocugu  kalk ve kendine muhteşem bir kahvaltı hazırla tembel çocuk inşaatın temelini atmış sen hala beton arıyorsun
(5,437 puan) tarafından
Mecbur emzircem cnm o zaman :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 347 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,888 soru

24,078,581 cevap