0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba kizlar

bazi tatlara karsi asiri hassasiyet olustu. sebebini inanin bilmiyorum hamilelikten sonra mi desem o dönemde korona da olmustum korona mi desem bilemiyorum. tarifi de size soyle soyleyim. ornegin biber yedigimde veya kokusunda sanki soguk almislik tadi var eskiden nasil severdim biberin her cesidini ama suan yerken oyle kotu bir tat geliyor ki anlatamam. veya bazi meyvelerde de ayni sey var. muz yerken de bir tat var o geliyor arkadan gibi. izahi zor ama belki benim gibi yasayan varsa ancak o bilebilir bu durumu. benimle ayni durumda olan arkadaslar var mi acaba benzer veya daha farkli yiyeceklere karsi tad hassasiyeti?

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim bi arkadaşım vardi koronadan sonra sogan yiyince afedersiniz sanki bo.k kokusu aliyom diyodu hassasiyetlikle alakali demekki yada vucudun tepkisiyle galiba 
-Reklam-
0 oy
(163,530 puan) tarafından
olabilir hassasiyetle
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Coronadan sonra çoğu insanda oldu annemde yigenimde bire bir yaşadık zamanla geçiyor 
(513 puan) tarafından
gercekten mi onlar da nasil oldu ve ne kadar sure sonra gecti ben 2 kere oldum biri 7 ay once digeri de 3 ay once falan. hala gecmedi bu bazi yiyeceklere olan isteksizlik
(1,851 puan) tarafından
Annemi ki bı 6 7 ay kadar sürdü yigeniminki hala devam ediyor sanırım bir yıl oldular olali

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 556 göst.
+1 oy
5 cevap 176 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melis87 (178 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 701 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
10 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,440 soru

24,169,354 cevap

335,794 kullanıcı

...