+1 oy
408 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,035 puan) tarafından
Kilzar benim komşumun kızı el ayak ağız hastaligina düşmüştü bizde bilmiyorduk kadın doktordan geldi bize demedi o hastalık diye bize çıktı şimdide benim çocuklarıma bulaştı nasıl yapıp hafiflete bilirim acılarını ve o kadınida aramak istiyorum neden demedin 3 tane küçük bebeğin günahına girdin diye ya daha bebeğim 2 buçuk aylık diğeri 1 yaşında en büyüğü 2 yaşında ya nasıl bir dusunceyle yaptı bunu bilmiyorum bir daha kimseye güvenip kapımı acmiycam sinirden ağlamak istiyorum 4 defa sordum kendisine el ayak hastalığını yok dedi başka bişi bu resmen bilerek bulastirdi çocuklarıma ya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim ıslah etsin o ******** kadını

Sizede geçmiş olsun canım gittiniz mi hastaneye
(7,035 puan) tarafından
Yok cnm birazdan cikacaz gidecez eşimin arabayı getirmesini bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Doktora git canım oğlumda atlatmışti 10 günü buluyor malesef döküntüler anca geçiyor 
(7,035 puan) tarafından
Anladim cnm bizde daha yeni başlamış
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Doktora gidin.benim oğlum ağır geçirdi her yeri benek benekti.bogazlar hele mahvolmustu.doktor ilaç ve boğaza siprey verdi.5 .günün sonunda bulasiciligi geçiyor ama bebeklerin gecmesi 10 günü buluyor
(7,035 puan) tarafından
Anladım cnm gidicez birazdan
0 oy
tarafından
Bende olsam arar söylerim 
(7,035 puan) tarafından
Ya Allah bin türlü belasını versin bende hastaneden gelmiş yazık yorgundur dedim bir taş yemek onune koydum tam 4 defa sordum abla bak o hastalıklı diye yok dedi gözümün içine baka baka yalan söylemiş ya onlar gittikten hemen sonra çocuklarımın 3 ise ateslendi
tarafından
Aradın mı peki söyledin mi senden dolayı çocuklarım hasta diye
(7,035 puan) tarafından
Aradık açmadı bu saate uyur onlar 12 den önce uyanmazlar
tarafından
Tekrar arayın kesinlikle dile getirin
(7,035 puan) tarafından
Eşim evde çıkarım yukarı sonra konuşuruz dedi kapağı ya
0 oy
tarafından
Benim yengemin kızında da çıkmıştı yaşadığınız alanda suriyeli varsa onlar aşısız olduğu icin onlardan bulasiomus dokundukları yerden oturdukları alandan ilaç ve guzel bi ilgiyle kısa sürede atlatır kuzum yavruların korkma geçmiş olsun daha dikkatli ol bole insanlara karşı baktın onun cocuklari hasta gibi duruyor açma kapiyi kimse umup küsmez rabbim tez zamanda şifa versin 
(7,035 puan) tarafından
Suriyeli çok var ama.bu kadınlı kendi pisliği çocuğu tuvalatele altistirmak için tuvalete koyuyordu her yeri elemesine izin veriyordu
tarafından
Ayy öyleyse brak bunu bin hastalik çıkar onalrdan
(7,035 puan) tarafından
Kız normalde çok titizdir  evi pırıl pirildir ama bu konuda biraz igrenclikleri var bide geçen bebek bezini mutfak dezgahin üzerindeki çöpe koyduğunu gördüm uyardım abla yapma günah bak ona ne kadarda olsa yiyecek atıkları giriyor dedim bişi olmaz dedi
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim kızım da olmuştu doktor ateşine dikkat et onun dışında yapacak birşey yok demişti size de geçmiş olsun.. çocuk çocuktan alıyor ne yazık ki bizde eltime gittik bişey demedi meğer çocuklar gripmis şimdi benimkiler de hasta 
(7,035 puan) tarafından
Ya böyle sorumsuzluklar olduğu için hastalıklar cogaliyor
0 oy
tarafından
Yazık ya valla ne diye söylemez nefret ediuorm böle insanlardan 

Geçmiş olsn canm çok 
(7,035 puan) tarafından
Sağol cnm ya 4 defa sordum ya bak o hastalıklı doktor ne dedi dedim ateşten olmuş dedi ya

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 280 göst.
0 oy
7 cevap 665 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,646 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,583 soru