+3 oy
1,480 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Kızlar valla nasıl bu kadar çoğaldı anlamiyorum. Ankarada oturuyorum yenimahallede ilk okulda çocuk kaçırıldi bugün bizim mahallede. Ne olacak böyle böyle Rabbim sabir versin ailesine.

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şaka mı yaaa haberlerde asla böyle bir konu yok 

Üstümü kapatılıyor ne oluyor 
(11,244 puan) tarafından
Kiz haberlere vrilir mi sence bunlar herşeyin üstü kapalı amaç kendilerini ülkeyi çok iyi halde göstermek
tarafından
Evet haklısın ama kafm karışık aileler nasıl susuyor bu kadar vaka varken
(11,244 puan) tarafından
A canım haberler vermezse bilemedim nerden kendilerini belli edecekler
tarafından
TV izlemiyorum gerçekten Fox bile vermiyor mu haberini. Bu ne ya resmen insanları kışkırtıyorlar. Çocuklardan ne istiyorlar  serefsizler
(1,367 puan) tarafından
Komşu söyledi bana da. Çocuğu o okula gidiyo. Bugün kardeşimin mezuniyeti vardı oraya giderken kadınlar da konusuyodu. Haberlerde yok ama yalansa bile illa bi açıklama yaparlar bence bisey yoktur diye
-Reklam-
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Haberler neden gostermiyo dogru degildir kamu oyunundan duyurulmustur vs deniliyo anlamadim ya
tarafından
İşte çok tehlikeli provokasyon her söylenene inanmayalım milleti korkutuyolar
tarafından
Peki aileler nasıl susuyor ?
(2,719 puan) tarafından
Türk polisi görevini yapıyor bence eğer öyle bişey varsa gizleniyorsa sorun başta olanlar da, aynen korkutmak amaçlı yapılan birşey bukadar çocuk kaçırılacak herkes sesiz kalacak öylemi vallahi ilk ayağa kalkan ben olurum
(22,057 puan) tarafından
Kimin yaptirdigi belli
(1,367 puan) tarafından
Komşudan duydum bende çocuğu o okula gidiyo. Dışarda kadınların da konuşmalarına şahit oldum ama yoksa bile her yerde böyle şeyler konuşuluyo anlamadım.
0 oy
tarafından
Bu haberleri üst üste duydukça ruhum daralıyor Rabbim sen koru evlatlarımızı
(1,367 puan) tarafından
Aminn insallah
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Amin , bulundu mu kaçırılan çocuk yazık yaaa Allah sonumuzu hayr etsin 
(1,367 puan) tarafından
Komşu söyledi bana da çocuğu o okula gidiyo
(1,457 puan) tarafından
Burda yaygın olmuş ya Diyarbakır'da
0 oy
tarafından
Sizin mahallede olduysa , ailesi ne halde herhangi bir gelişme fallan var mı? nasıl olmuş peki .

Rabbim yardım etsin inşallah
(1,367 puan) tarafından
Komşu söyledi bana da çocuğu o okula gidiyo.  Ailesini bilmiyorum
0 oy
(23,657 puan) tarafından
Yemin ederim ağlıycam ben artık okanımı ben götürcem getircem ya
(1,367 puan) tarafından
Okula giden çocuğun varsa kendin götür bence. Bana komşu söyledi her ihtimale karşı dikkat etmek lazim
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Heryerde çoğaldı rabbim evlatlarimizi korusun:(

(1,367 puan) tarafından
Aminn insallah
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Gerçek mi ya Rabbim korusun

0 oy
(3,599 puan) tarafından
Ayy aglicam artık yeterr bune böyle yaaa
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Rabbim sen koru firsat verme :'(

0 oy
tarafından
Ya Allah ıslah etsin 
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Resmi kaynak var mı? Milleti galeyana getirmeyin
(1,367 puan) tarafından
Burda konuşulan hiçbirşeyi resmi olarak kanıtlamıyoruz değil mi. Ben seni galeyana getirsem ne olacak ne gibi bi amacım olabilir. Komşunun çocuğu o okula gidiyo bana da o söyledi dışarda kadınlar da konusuyodu.
(25,180 puan) tarafından
İşte kulaktan duyulan herşeye inanılmaz öyle
(1,367 puan) tarafından
Ben inandım valla. Önceden yoktur filan diyodum ama burda yazılan kendi gözümle şahit oldum gorumcemin çocuğu teyzemin kızı postlarından sonra inandım. Inşallah gerçek değildir ya da bulunmuştur başka ne diyelim
0 oy
tarafından
Offf yaa Rabbım korusun bütün yavrularımızı 
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Artık çok dikkat etmemiz gerekiyor çocukları kaçırıp organlarını satıyorlar. Biz çocuğumuza gözümüz gibi bakarken dışardaki ******** anne babanın hayatını mafediyor ne olcak sonumuz artık bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bu ne yaa korkmaya başladım 
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Türkiye'de Türkten çok yabancı var. ülke çok kötü durumda. kimse farkında değil başka ülkeler yabancıları almazken bizim ülke bütün mültecileri aldı çok büyük oyunlar var mülteciler sonumuz hayır olsun. 
(1,367 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Ayy Allah'ım uzak tutsun kız mi erkek mi valla organ için mi cinsel istirma mi ayy Allah'ım uzak tutsun 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Az önce aynı okulda biri post açmıştı çocuk kaçıranı öğretmen fark etmiş çocuğu kaçırmadan kaçmış şeref.sizler. Allah onların belasını versin ya
0 oy
tarafından
ulke bu kadar multeci ile doldurulursa iste ne yazik ki bu haberleri daha cok duyarz:( ulke afgan ve suriyelilerle doldu. cok dikkat etmek lazim
(1,367 puan) tarafından
Yillar sonra da bizden çok olacaklar
0 oy
(746 puan) tarafından
Tiktok da çok karşıma çıkıyor bu ara herkes çocuklarına sahip çıksın diye çarşaflı birileri çocuk kaciriyormus diye Allah aşkına biraz dikkatli olalım bu konuda hepimizin yavrusu sonuçta 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,129 soru

24,082,331 cevap

331,266 kullanıcı

...