+1 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar Azeriyim bizim yillardir giden savaşimiz gećen yil savaşi kazandik topraklarimizi aldik oralari yeniden yasayiş yerine cevriliyo binalar okullar falan tikiliyo benim eşimde polis şimdi boyle bir teklif var gonullu orda yaşamak ve çalişmak isteyen polis ailelerine burdakinden fazla maaş ve ev veriyorlar 

Şimdilik gonulluleri gonderiyorlar ama irelide her şey hazir olunca mecburi bazilarimi o topraklara gonderecekler..içimde sıkıntı ve korku var ya bizi gonderirlerse diye

2gundur eşim orda gorevde bu gun gelicek ve bu 3cu kez oraya goreve gidiyo fazla uzun cekmiyo ama ya temelli gonderirlerse diye çok korkuyorum 

Siz olsaniz gidermiydiniz eşinizle?eşim ben sizi goturemem oralara diyo ama ben ve çocuklarim eşimsiz kalamayiz

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben gıderdım sonucta bılıyorsun orası zaten sızın topraklarınız da İSGAL ETMİŞTİ İTOGLUITLER, gıdın topraklarınıza sahıp cıkın onlar nasıl ısgal edıp hemen yerlestıler oralara, korkma cok agır bır yenılgı aldı kopekler hıcbırsey yapamazlar ay butun ırkcılıgım kabardı bak
(6,679 puan) tarafından
Ama hala ruslar ve ermeniler yaşiyo hala kurduklari tuzaklarla sehitlerimiz oluyo kendimle esimi gectim çocuklarimi onlarin icinde nasil buyuteyim
tarafından
O zaman baska o bolge temızlenmedı mı daha? Ermenıler yasasın onlar sızden korksun baslarını öne egsin sen nıye onlardan cekınıyorsun itsoylaru
(6,679 puan) tarafından
Yok hala yaşiyorlar malesef..ve hic savaşin bitdiyinede inanmiyorum yine savaş olacaq olmasa bile hep huzursuz edicekler bizi
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Bizzat ben söylerdim eşime gönüllü olmasını ve peşinden de giderdim. Vatanımın her yeri benimdir çünkü. Hele ki temizlenmiş bölgenin tekrar yaşanır hale getirilmesinde benim ya da eşinin en ufak bir katkısı olacaksa da gurur duyardım. Ama tabi herkesin düşüncesi kendine..
(6,679 puan) tarafından
Hala orda ermeniler ve ruslar yaşiyor ben nasil onlarin içine 2cocuk gotureyim?
(184 puan) tarafından
Onlar senin çocukların, sen yetiştirip büyüteceksin. Ermenisi de olsa Rusu da olsa o toprak senin vatanın. Hayati bir tehlike olur, savaş/ çatışma vs devam ediyordur o zaman bir şey demem. Türkiye 'de biz kimlerle iç içe yaşıyoruz şuan bilemezsin. Kendi ülkemizde mülteci olduk resmen. Üstelik gidecek yerimiz de yok. Hoş olsa da vatanımı çakal sürüsüne bırakmam zaten. Dediğim gibi karar elbette sizin.
(6,679 puan) tarafından
Orda yaşadigimiz her an tehlike ben çocuklarima hapis hayati yaşatmak istemiyorum
Eşim giderse onu yalnizda asla birakmam ama hic bir sekilde oraya gitmek istemiyorum
(184 puan) tarafından
O zaman başka... Dediğim gibi hayatî tehlike yaratacak bir durum, bir savaş hali vs yoksa geçerli zaten bu söylediğim. O zaman gönlünüze göre olsun dilerim.
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Valla benim orası derim benim koşa koşa giderim
(6,679 puan) tarafından
Kiz ermeniler ruslarla dolu ben nasil orda 2çocuj buyuteyim
(9,233 puan) tarafından
Valla bizim buralarda Suriyeli dolu  evde egiteceksın o çnların kım oldugunu  ögreteceksin.
0 oy
(916 puan) tarafından
Allah yardımcıniz olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Doğup büyüdüğün topraklarda yaşamak istemez miydin canım. Ama genelde yurt dışı görevleri süreli olur temelli kalmazsınız siz tercih etmedikçe. Polislerin garnizol süresi en fazla iki yıl zaten 
(6,679 puan) tarafından
Yurt dışı deyilki canim orasida bizim topraklar sorun şuki orda hala ermeniler ve ruslar var yillardir aramizda savaş gidiyor yillardir topraklarimiz olarda ve 1yildir biz savaşi kazandik geri aldik hic sanmiyorumki olar bizi rahat birakicak savaş bitse bile olarla yan yana dip dipe olmak tehlikeli deyilmi
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Türkiye'de uğruna savaş olmayan bir toprak yok zaten. Sen gitmesen o gitmese kim o topraklara sahip çıkacak. Osmanlı devleti zamanında fetih ettiği her toprağa kendi halkını yollarmis olurda iç karışıklık çıkarsa bilgimiz olsun diye. Oraya gideceksiniz ve burası bizim toprağımız diyeceksiniz. Demezseniz yarın birgün o insanlar tekrar ayaklanır ve yüz bulurlar. 
0 oy
tarafından
Gitme ozaman hala temizlenmedi biliyosun demi 
0 oy
tarafından
Hansı bölgədə xidmətdədir?

Hansi idarədə. 
(6,679 puan) tarafından
Bakida xetai rayondadi hal hazirda cebrayila xidmete gedib
tarafından
Cebrayılda müharibə yoxdur.Ora sakitçilikdir.. Kəlbəcər daha təhlükəlidir. Eşidirik tez tez atışma olir. Yoldaşım gilde,atam gilde Kelbecerliyik. Bize de orda ev verecekler. Yaşayış olduqda gedek.
Ama bu günki gündə ,gənc xanımın orda yaşamağı  imkansızdır deyə bilərəm. Çünki əksər işçilər kişilərdir. Qadınlar yox deyilecek qeder azdır. Heç bir kişidə xanımını aparmaz.

Xidmətin soruşmaqda meqsedim, yol idarəsi , çəkilən yola nəzarət daha rahatdır. Asayişi qorumaq gələcək zamanda riskli ola bilər. Müqaviləylə az müddətli mümkündürsə ,elə gedə bilər.
(6,679 puan) tarafından
Yeni hansi rayona verileceyimiz hele belli deyil yoldasim bundan evvelde füzulide ve şuşada olub..
Yoldaşim çevik polisidi teesuffki işi cox cetindi

Gorekde xeyirlisi gonderseler mecburi gedecik yoldasimdan ayri qala bilmerem ama orda da hebs heyati yaşayacayiq..
tarafından
hee can Çevik polis daha qayda qanunlu işdir. Ama Füzuli ve Şuşada olubda öyrənib demək. Həmdə yayda oraların havası gözəl olur. Əminəm ki,ailəsinə də vaxd ayıracaq. Vaxdı vaxdında sizi də gəzməyə çıxaracaq. Allah üstüyce olsun.
(6,679 puan) tarafından
Çox sagol canim menim heleki deqiq deyil insallah hec gondermezlerde indi konulluler gedir oralar tam duzelennen sora mecburi gonderecekler
0 oy
tarafından
Eşim nereye ben oraya 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
10 cevap 341 göst.
+3 oy
10 cevap 320 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nisanu (156 puan) tarafından soruldu
+3 oy