0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum uzun zamandır kabizdi üç güne bir falan yapardı ama rahatsız olmazdı. İki haftadır çocuk kaka yapamıyor yapsa da az bişey yapıyor ve aşırı derecede bağırıyor kıvranıyor ilk kez oldu böyle. Tuttum doktora götürdüm bana diyor abur cubur yemesin verme. E zaten yemiyor ben versem de dedim. Ultroson istedi karninin. Gittik ultroson da 10 hazirana sıra verdi iki hafta sonra. Tepem attı kavga ettim ordakilerle ne saçma sistem ya . Çıktım geri doktora Libalaks fitil verdi sıkmalı. Onu da yarim yarim sıkıyorum oğlum pek yaptırmıyor çubuk makata girdiği için fayda etmiyor. Bide toz verdi çok kuvvetli dedi magnesie calcinee diye bişey oda fayda etmiyor çocuk hala bağırıp kıvranıyor. Fito verdi krem onu da sürüyorum. Dedim ki bakın bi Makatin içinde çatlak mi var meme mi oluştu diye yanına bile yaklaştırmadi doktor bizi okadar sinirliyim ki 

Bu fitille tozu kullanan oldu mu fayda etti mi sizde 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yardımcı olun len ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum o lavmani bende kullanıyorum. Ve her zaman evde 5 6 kutu olur oğlumun ecza dolabında tutarım. Cooook gerekmedikçe asla kullanmam. Oğlum kabız olduğu zaman çok acı çekiyor kıyameti kopartiyor. Çok uzun zaman sonra geçen gün kullanmak zorunda kaldım , hepte faydasını gördüm. Çocuğum ondan sonra rahatladı hep

tarafından
Gorumcemin 6 yaşındaki kızında var . Çok zorlandığı zaman kanıyor kuzum. Onun dış basur ama , iç basurda normalde bile kanama yapar Allah korusun
tarafından
Ay Allah korusun ya kanama yok şükür de neden bağırıyor anlamadım. Kakası kazık gibi değil keçi boku gibi değil mesela. Yumruktan az küçük boyutta yapıyor top gibi ama kıvamı sert değil. Sinir oluyorum bi bakmadılar çocuğa ya.
tarafından
Devlet hastanesi mi kuzum
tarafından
Evet devlet canım zaten oturduğum yerde iki hastane var bir devlet diğeri özel. Olmadı yarın özele götüreyim bide baksınlar iyice
tarafından
Bence götür kuzum yani birşey demek istemiyorum ama kendi devletimizin Hastanesi'ne gidemez olduk. Kendim için gidemiyorum ki yavrumu götüreyim, insanlara resmen köpek muamelesi. Coook afedersin sözüm meclisten dışarı. Yarın götür iyice bir baksinlar yazık yavruma
0 oy
(4,579 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım öncelikle çocuk cerrahına mi gittiniz gitmediyseniz direkt çocuk cerrahına götürün o iyi kontrol eder gerekn ilacı gerektiği şekilde uygulamanızi anlatır size bağırsak düzenleyici vermesi lazımdı osmolak iyi gelir ama tabi önce bı cerrah görsün ayrıca korkutmadan oyun oynayarak sıkmaya çalış lavmani travma yaratmasin
tarafından
Dıştan bakınca çatlak yok ama içinde var mıdır ki çok bağırıyor çocuk kıvranıyor. Yani kakasi kazik gibi de değil yumruk gibi yapio ama kıvamı yumuşakta. Anlamadım ya sağolasın canım goturucem gene
(4,579 puan) tarafından
İçerde çatlak varsa korkuyordum acıyacak diye istemiyordur yapmak sakın ihmal etme hatta yarın götür direkt yanlış tedavi uygulama fitil pek önerilmez çatlak varsa
tarafından
Zaten fitil bir booka da yaramıyor çocuk gene aynı. Özele götüreyim en iyisi ben ya sağolasın canım
(4,579 puan) tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin kuzucuk inşallah
tarafından
Allah razı olsun canim amin inşallah
0 oy
(17,219 puan) tarafından
Ilaçlari bilmiyorum canim ama sen tuvalet eğitimi veriyordun demi. Bu dönemlerde bilerek bile tutuyorlar çocuklar kakasini. Keşke şurup yazsaydi suyuna katip içirirdin. Düzene sokuyor kakasini. 
tarafından
Yok eğitimi bıraktım canım tuvaletle lazimliga oturmak istemiyor diye . Ya bu tutmak değilde yapamıyor aşırı bağırıp kıvranıyor. Catlaktan korkuyorum belliki aciyor canı yapamıyor. Şurup veriyordum aslında ama kullanma fayda etmiyor o dedi. Yarın başka doktora götüreyim olmadı
(17,219 puan) tarafından
Ya bu 2,5 yaş döneminde herkesin başina geliyor heralde. Bizde neler çektik. Haftanin en az 3 günü ağlama nöbeti geçirerek zorla yapiyordu. Şuruptan sonra düzene girdi. Birde bol su içir. Meyve suyu verme.
tarafından
Ya benim oğlan muzu ısırarak yemezdi hiç geçen muz istedi yedi isira isira ertesi gün bidaha yedi ondan sonra oldu çocuk böyle:/. Doktor da yirtindi meyve suyu içir diye :@ kayısı aldık kavun aldık üstüne su iciriyoruz yok yok
(17,219 puan) tarafından
Meyvu suyunu evde kendin hazırlayip vereceksen tamam ama hazirlarin içi şeker dolu ve onlar daha fazla kabiz yapiyor. Bize kesinlikle hazir meyve suyu vermeyin dedi. Muz yapmiştir kesin ama iyice bi boşaltmadan rahatlamaz.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 3,210 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 293 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,023 soru

24,119,230 cevap

333,379 kullanıcı

...