0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aldıktan sonra yemek felan kolayca sindiriyor mu ne gibi zorluğu var 

2 Cevaplar

+1 oy
(3,599 puan) tarafından
Ay surda beklim olmadım ama olucam insalah iki buçuk aydır Sürünüyorum sancilardan 
tarafından
Bende ya valla
(3,599 puan) tarafından
Sen n zaman olucaksin
(3,739 puan) tarafından
O sancı benide mahvetti sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende olacam ama daha günü belli değil
(3,599 puan) tarafından
Benim bide doğumdan 20 gün sonra başladı iki buçuk ay oldu hala devam ediyor küçük bebekle mahvoldum
tarafından
Aynısı yemin ederim şuan bebeğim 10 aylık bakamıyorum bile
(3,599 puan) tarafından
Kız sancı tutunca evde durma şansım yokki bebeğe bakım bende ilthap da vardı iki büklüm hastaneye gidiyorum
Allah biliyo ne çektiğimi  her gece tutuyodu yaa her gece o bebgi alıp hastaneye gidyodum hemde 20 gunluktu bütün doktoralr bebgimin olduğunu biliyodu artık uzuluyorlardi
(3,739 puan) tarafından
Ben sancı anında kimyonlu su içiyorum rahatlıyorum sizde deneyin
(3,599 puan) tarafından
Sağol canım denicem siz niye ameliyat olmadınız
(3,739 puan) tarafından
Şehir hastanesinde sıra bekliyorum daha gelmedi maalesef
(3,599 puan) tarafından
Ayy çok kötü benimde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkıyo yapamıyolar ameliyatı  şuan sıkı diyetteyim enzimler düşsün diye bide diyette olunca sancida tutmuyo
(3,739 puan) tarafından
Benimde öyle bende 15 kilo verdim iyim şuan
(3,599 puan) tarafından
Sende diyetmi yaoiyisun
(3,739 puan) tarafından
Özel bir şey yapmıyorum aslında ekmeği kestim abur cubur yemiyorum kızartma yerine haşlama yiyorum
(3,599 puan) tarafından
Ay seninki hafif benim karaciğer enzimlerim yüksek olduğu için gram yağ yemiyorum  kahvaltıda reçel ve galeta yiyorum aksamalrida ya haşlama az bişey yada yağsız çorba yapıyorum yumurta süt süt ürünleri asla yemiyorum inanki arık başım donuyo ayağa kalkınca yuricek gücüm kalmadı bide iki aylık bebk te var
(3,739 puan) tarafından
Diyorum ya o acıyı çeken bilir bende çok çektim insanın evladını gözü görmez mi inan gormuyormus o acıyi çekerken hissediyordu sanırım gelip elimi tutar sarilirdi bana :(
(3,599 puan) tarafından
Oyy kıyamam yaa rabbim yardım etsin cümle hastalara inşallah bizede
(3,739 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(3,485 puan) tarafından
Kayınvalideme ameliyat olacaksın ceviz kadar taş var dedi dr, ama çok kilolusun bu şekilde ameliyat yapamam zayıfla gel dedi, o sırada ben keten tohumu yağı aldım onu içti sabah akşam, kontrole gittiğinde ulrasonda baktılar taş yok olmuş şok geçirdi dr. Bi araştırın siz de. Ben oneva marka soğuk sıkım almıştım.
(3,739 puan) tarafından
O şuan bende var iciyim o zaman bende
(3,485 puan) tarafından
Ahmet marankiden öğrenmiştim ben de. Şifa olsun inşallah iyi gelir.
-Reklam-
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Benim kardeşim aldırdı safra kesesini aldirinca direk hemen katı yiyecekler yemedi. Önce sıvı ve püre tarzı yenilebiliyor diyet listesi gibi bı liste vardı zaten ona uyarak devam etti. Şimdi yiyor ama çok şükür iyi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
7 cevap 180 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,501 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 97 göst.
14 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uykusuz_girl (1,490 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,721 soru

24,089,559 cevap

331,686 kullanıcı

...