0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (3,125 puan) tarafından
Merhaba. İkinci bebeğim şuan 5 günlük gece uyurken sürekli dürtü mu bilmiyorum bebeği kontrol etme isteği duyuyorum sizce nasıl geçer bu? İlk cocugumda da aynı şeyi yapardım sürekli gecelerim uykusuz geçerdi. Bunu nasıl yenebilirim? Yani sadece agladiginda uyanmak istiyorum bı yandan da hiç uyumamak istiyorum...

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah annelik sen nasıl mükemmel birşeyin ❤️
(3,125 puan) tarafından
Ay valla öyle top patlasa duymaz ben şimdi uyuyamıyorum ama uykudan da kafam düşüyor içim rahatsız lohusalık mi onu da anlamadım tam karmaşık haldeyim
tarafından
Daha çok küçük olduğu için ❤️
(3,125 puan) tarafından
Yaa sorma minnacikkk ağzını yediğim ♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende oyleydim sonra düzene giriyo duygular canim bende hic uyumuyodum gibi bisey oldu 3yavrumdada oldu hep bi kontrollü gidiş oluyo hersey senin elinde olsun istiyosun sanki
(3,125 puan) tarafından
Aynen öyle gündüz uyurum diyorum gündüz de uyuyamıyorum özlüyorum valla o uyurken bile
tarafından
Zaman la duzelicek canim kaygıli olluyo insan yani ben hic rahat deyildim sonucta dokuz ay taşıdığımız birseyi aliyolar bizde ve bizden baska besleyen yok eeee bagimliyiz hala valla ben 3yavrumuda koynumda büyütüm iyimi kötümü bilmem bir daha dogursam yine aynı büyütürum tadini cikaran bi anneyim ben o donemlerin çok çabuk büyüyolar inan nasil rahat esiyosan oyle yatir yakinda olursa biraz uyursun belkii
(3,125 puan) tarafından
Evet öyle bende ilkinde de öyleydim yok kucağına alıştırma yok kokuna alistirma herşeyi diyorlardi kimseyi tinlamadim gece de yanımızda yattı beşiğinde uyumadı napiyim kaç kere o yaşına gelicek ki sonuçta. Ben tamamen sana katılıyorum canım :)
0 oy
(817 puan) tarafından
Bebek cok taze sende lohusalık pıskolejısı derken Rabbım öyle bişey verıyokıbize nefesını dahı dınlıyoruz bende cokyorgun uykusuzolmama ragmen saf saf yatakta kıvranır durup durup sesı cıkmadı aaa acıkmadı aaa mızmızlanmadı diye diye başını bekledım:) 1ay sonra duzrne giriyor bunlar azalıyo 
(3,125 puan) tarafından
Aynen öyle valla ya bir yandan oxluyorum bir yandan korkuyorum bı yandan da artık otururken kafam düşüyor valla :)
(817 puan) tarafından
Heğımız aynıyız yaa halbukı temız bı uyku ceksek mis gibi sütümüz olrda işte o pıskolejiyi anlayamazlar:)
(3,125 puan) tarafından
Gerçekten yaşamayan anlamıyor dikiş agrilarimda var baya ama işte kendimi düşünemiyorum bile o kadar küçük ki bebek minnacikk :)
(817 puan) tarafından
Ayyysss yavrum benım yaa brnım yerımede kokla annesı bak şimdi canm cektı:) bızımkı 9aylıkoldu o kokumuz kayboluyor sanrm evlat kokusu başka ama ılk dogduklarında bambaşka bı koku oluyor kıymetını bıl bol bol kokla missssss❣️
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Çok normal canım bende hep nefes alıyor mu diye bakardım eşim derdj uyuyan çocuğu uyandırıyorsun diye :).  bir süre sonra daha rahatlarsın bu kadar olmaz merak etme 
(3,125 puan) tarafından
Öyle valla annem de bana çok kızıyor biraz rahat ol deli olcan böyle diye

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
11 cevap 465 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 239 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nimbus (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,473,035 soru

24,119,443 cevap

333,391 kullanıcı

...