0 oy
1,164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Oğlumu çok özledim 5.5 ay oldu benden gideli hiç dinmeyecek bir acı her zerresi aklımda çıkmıyor o yaşadıklarım simidi tekrardan anne olmak istiyorum çok kafaya takıyorum negatif çıkan teste bile 100 kere bakıyorum belki silik bir çizgi vardır diye bilmiyorum kafam çok karışık çok doluyum 

19 Cevaplar

0 oy
(3,004 puan) tarafından

Ahhh canımmmmm yaa:( Rabbim en kısa zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip etsin insAllah❤️

-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sana  bol bol sabır versin o miniğim de kıyamette şefaatçiniz kılsın canım benim 
0 oy
(2,052 puan) tarafından

Ayy Yaa gece geç yapılırmı bu Allah yardımcın olsun yaa çok zor rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin Aminn,ben hep düşününce bile ağlarım şuan bile sana ağlıyorum :'(:'(

(302 puan) tarafından
Dua edin lütfen en kısa sürede Allah'ım banada nasip etsin
0 oy
tarafından
Başın saolsn canm , rabbim kucağını foldursn inş
0 oy
tarafından

Rabbım sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur canım :'(

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Oy kuzum benim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
0 oy
tarafından

Ağlattin be bacim:'(

0 oy
(53,935 puan) tarafından
Allah sabır versin canım kucağını doldursun
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Ayy cnm en kısaa zmn allah kucagını doldur insallah 
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah cnm
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ahh kuzum ya yapma böyle sabır rabbim kucagini sağlikli hayirli bir evlatla doldursun insallah 
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun canım benim Rabbim sabır dayanma gücü versin sana 
0 oy
tarafından
Canım hazır mısın buna gerçekten .... Önce tedavi olmanı öneririm zaten üzüntüden olmuyor birinin yerini diğeri asla tutmaz hepsinin yeri ayrı bina hazir misin gerçekten  bunun için önce tedavi ol ve karmasikligini gider canım :( 
(302 puan) tarafından
Tedavi derken piskolag mu
tarafından
Evet balim
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kucaginu doldursun insallah:(

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Çivi çiviyi söker bacım. Allah tez zamanda doldursun kucağını. Bende kucağıma alana kadar vwfat eden yavruma her gun agladım. Ama oglum nefes oldu can oldu yüzüme gülicük oldu
0 oy
tarafından
Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah seni üzmek istemem şimdiden özür dilerim ama merak ettim nasıl kaybettiniz oglunuzu 
(302 puan) tarafından
Gebelik zehirlenmesi geçirmiştim 1.5 hafta içimde ölü olarak kaldı
0 oy
(8 puan) tarafından
12 haftalık hamileyim çok duygusalım ve sana denk geldim eski postlarınA baktım çok üzüldüm Rabbim bu gecenin hürmetine sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana dua edicem hep inşallah mutluluğun huzurun yerinde en yakın zamandada sağlıkla evlat nasip etsin yüce Rabbim❤️
(302 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun cok mutlu oldum
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Rabim sizi cennette buluştursun ❣️ sabrını artırsın İnşallah 
0 oy
(163,381 puan) tarafından

allah yarrimcin olsun :( 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 305 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 589 göst.
2 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ..yakamoz (1,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
+2 oy
8 cevap 517 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,296 soru

24,084,150 cevap

331,368 kullanıcı

...