0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 buçuk aylık kızım sürekli ağlıyor kızlar sabahtan akşama kadar kucağımda durmak istiyor kucağı da dahi sussmuyor koyunca daha fena ağlıyor. Emmiyordu zaten bilenler vardır belki sağıp içiriyordum sütüm yetmiyo artık mama veriyorum gündüz hep. Yok ya ağlaya ağlaya içiyo artık oturup sinir krizine giriyorum resmen ağlıyorum kızıma karşı sesini yükseltiyorum susması için ama susmuyor. Sonra ona bağırdığım için pişman oluyorum bi daha ağlıyorum. Zaten kilosu az sınırdan gidiyor kilo alması gerek 3 gündür böyle doğru dürüst içmez oldu. Napcam bilemiyorum artık 

7 Cevaplar

0 oy
(2,022 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canm Nebe suresi  dinlet sakinlesmesi  için 

Bide maden suyu iç asidini kaçırarak süt  artırıyor 
tarafından
Nebe suresini dinlettiğim an sakinledi yavrum, Allah senden razı olsun o kadae çok dua ettim ki sana❤
(2,022 puan) tarafından
Canm bnm ya Rabbim cümlemizden razı olsun insaAllah cok mutlu oldum:))
tarafından
Hele ben öyle mutlu oldum kiçdinleye dinleye içti mamasını. Huysuzluğu oluyor ama onu dinleyince susuyor :))
(2,022 puan) tarafından
Canm bnm teyzesi yer o minigin  huysuzlugunu:)) tekrar geçmiş olsun canm sende maden suyu iç mutlaka günde bir şişe
tarafından
Çok sağol teyzesi :)) taviseyene uyucam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi yeri mi ağrıyor acaba idrar kan tahlili yaptırın enfeksiyon falan var mı diye
tarafından
Bilmiyorum ki ağrı kesici versem diyorum geri de kafama göre bişey yapmayım diyorum
tarafından
Yok verme canım kafana göre doktora götür tahlil yaptır
tarafından
Tamam canım bi götüreyim o zaman
0 oy
tarafından
Çocuğa bağırma csmkm ya niye bağırıyorn dilinden anliyo sanki 
tarafından
Ne yapabilirim bi söyleyin o zaman saattlerce bağıran bi bebek mamasını içmiyor ayakta gezdiriyorum susmuyor ağlamaktan boğazı tahriş olmuş artık değişik çıkıyor sesi sallıyorum uyutuyorum arkama geri uyanıyor. Ağlayarak hemde. Normal konuşmamı duymuyor ağlamaktan nasış duyurabilirim kendimi ona sinirim yıprandı artık 3 gündür
tarafından
Anliyorm seni ama çözüm bu defik ki bir doktora götürün blki bir yeri ağrıyı bir duş aldır masaj yap veya yarın git bir hocaya okutun nazarda olabilir
tarafından
Pişman olduğumu dile getirdim o benim canım sonuçta ona nasıl kıyabilirim. Daha devam ederse götüreceğim artık doktora. Ama başına gelen varsa yapabileceğim birşey barsa diye fikir almak için yazdım
tarafından
Anliyorm canım ama iker de öfke kontrolü olmayan bir bebek olur sürekli ağlar senin sesini bastırmak için daha çok bağırır kabus görmesine korkmasına bile sebep oluyor
tarafından
Canım sağol haklısın biliyorum ama başka çarem kalmadı kötülüğüne demiyorsun anladım ama bilemedim. Uyuyor uyanıyor bazen ağlayarak bazen gülerek sonu ise hep aynı
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Belki bi yeri agriyodur doktora gotur baksin gazi olabilir 
tarafından
Gazını da sürekli çıkarıyor şükürler olsun ama daha devam ediyor
0 oy
tarafından
demekki bir sıkıntısı var canm
tarafından
Galiba canım bi bilsem
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Doktor kontrolünde ek gıdaya başla.istersen benim arkadasımın oğlu 3 aylıkten sonra emmedi mamada çok kilo aldırdığı için doktor az mama daha çok ek gıda demişti. Ama o 4 aylıkken başlamıştı sanırım 
tarafından
Benim kızım çok zayıf canım
0 oy
tarafından
Benim kızım da ağlayıp duruyo sinir hastası olcam bu gidişle.. uyumak için yattigimda sesi kulaklarımda çınlıyor resmen..
tarafından
Evi süpürüyordum ağlamadığı halde artık ağlıyor gibi geliyordu.. Aynı şeyi yaşamışız resmen
tarafından
Çok zor bi durum dayanamayip artık bağırıyorum sonra üzülüyorum valla Allah selametlik versin ne diyim
tarafından
Kabız olmuş ya bugün kaskatı yaptı kakasını çok zorlandı dün yapmamıştı
tarafından
Yapmadığı günler oluyo benim bebegimin de annem diyo ki et olur kilo oluyomus yani heralde

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
8 cevap 145 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (489 puan) tarafından soruldu

Kategoriler