0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bugün içimde bı sıkıntı vardı zaten sabahtan beri evde bunaliyorum biraz önce bebeğimi uyutmaya ugrasiyodum kucağımda sallayarak uyuyor durmadı yerinde bende koridora geçeyim dedim oyuncağını görmedim bastım üstüne çok kötü düştüm bebeğimde kucagimdaydi Allah korudu resmen yere bile deymedi oyun sandı güldü canım çok yandı neyse dedim uyuttum mutfağa geçtim limonta içeyim dedim bardak elimden düştü bı anda heryer maffoldu ne kadar kötü bı gün bugün ya 

4 Cevaplar

0 oy
(27,407 puan) tarafından
Bazen olur canım öyle 
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Kız nazara mi geldin bir oku üfle kendine bebeğine 
tarafından
Durduk yere oldu ya ne olduğunu anlamadım görmedim resmen oyuncak arabayı kocamanda bişey Allah'tan bebeğime bişey olmadı zaten çok huysuzdu bugün okuyayım bı nazar deydi galiba
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ay kuzum Allah esirgesin. Oku bi kendine 
tarafından
Allah'tan bebeğime bişey olmadı ilk şaşırdı baktı yüzüme sonra ben korkmasın diye gülünce oyun sandı kapının yanında oldu bide iyiki kapıya falan carpamadi bı yeri
(3,550 puan) tarafından
Kıyamam ya. Rabbım beterinden korusun kuzum
tarafından
Amin canım
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bende geçen gün kaldırımdan düştüm taş yamukmuş ona basınca ayağım kaydı kendimi yerde buldum hemde oğlum kucagimdayken. Allah beterinden korusun
tarafından
Ay onlara bişey olmasın ya bende oğlundan korktum kapının yanındaydik bide kolum deydi sertçe ama bebeğime çok şükür bişey olmadı Allah korudu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 879 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,178 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu