0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Bı ara geçti sonra tekrarladı bacağım ağrıyor fıtık belirtileri nelerdir kızlar ağrı sürekli değil bukerken ağrı var

1 cevap

0 oy
(43 puan) tarafından
Benim fıtıgim var malesef canim. Uzun sure ayni pozisyonda kalamiyorum hemen agrı giriyor belime. Son zamanlarda kalcama ve bacagıma vurmaya basladi agrısı. Agir bişi kaldirdigim zman yada is yapinca da agrim oluyor. Her zaman agrı olmuyor bacakta ama bukmekle alakasi olmuyor benim. Senin insallah fitigin yoktur. 
(453 puan) tarafından
Doktor ne önerdi sana canım
(43 puan) tarafından
Benim 5 6 yildir vardi ilk defa bacaga vurmaya basladi. Fıtigin ilk baslarinda bacaga vurmuyor ilerleyince vuruyor diye biliyorum. Doktora bi git olmadi mr cekilirsin canim icin rahat etsin ona gore diklat edersin ilerlemeden cunku cok zor yasayan bilir gercekten.
(43 puan) tarafından
En son ünideyken gitmistim. Yani 3 yil once. Simdi yeni gittim tekrar mr istedi haliyle ilerlemis. Emzirdigim icin merhem verdi bol bol dinlen gecmese agrilarin fizik tedavi onerdi. Olmadi daha sonra ameliyati konusuruz istersen dedi ama ben kesinlikle ameliyat olmak istemiyorum insallah o duruma gelmez.
(453 puan) tarafından
Ameliyat kimse önermiyor canım neden
(43 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cunku normal bi hastalik gibi deil ki olup da hemen duzelsin. Olduktan sonra bile cok cok dikkat etmen gerekiyor ve herkes de ayni sonucu vermiyor ameliyat. Her hareketine dikkat etmen gerek iyi bakim gerekiyor.1 ay once annem oldu eski agrilari yok ama hala agrisi oluyor o da yeni oldugu icindir insallah zamanla gecer diye bekliyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
8 cevap 322 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,395 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.

Kategoriler