0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (2,533 puan) tarafından

Kavga ettik az önce ve ağlyrak yazıyrm ksb yın bıktım artık bu adam dan bıktım soğudum ne kadar düşüncesiz ne kadar gaddar biri dışarıdan herkes melek zanndyr ama öle değil az önce dolapta bişy cürümüş görmedm zaten 2 gündr hastym bakamadım dolap dan aldı tlf cekti herkese göster şöle böle cok kötü oldm allahın bir kulu düşünmez beni işten gelir sarılırım özledim ettm die hic umurunda olmz hep Bi agrasif soğuk kanlı şimdiye kadar hep alltan aldım başka kavgalarımız oldu annesinin babasının yanına söylerdi ya Bi evde olan anne babaya ablaya dahi denir gitmş demiş yemin ederim bıktım kızlar yaşamak istemyrm sinirden elim ayağım titriyor başım dönüyor midem bulanıyor size yazmak istedim tekrar dan özür dilerim cocga bak dedimde bakmz tlf bokuna :'(hicbir gün olsn hasta olduğumda bırak yapma ii olunca yaparsın yada Bn yardım edeyim demz yoruldum artık 2 senelik evlyz 2 senede bu hale getirdi beni 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canımm takmamaya çalış sende soğuk dur. Keşke kocan da herşeyi anlatmasa ama bazı adamlara bazı şeyleri anlatmak imkansız . Bırak naoarsa yapsın anlatma desen anlatmayacak mi yine anlatacak o yüzden takma bile anlatırsa anlatsın 
(2,533 puan) tarafından
Gercekten yoruldum soğudum bıktım keşke evelnmesydim o kadar pişmanım ki
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Evin sırrını dışarı veren kocada zor yanı Allah yardımcın olsun 
(2,533 puan) tarafından
Saol cnm saol gercekten ya
0 oy
(4 puan) tarafından
Bence eğer boşanınca babam sana sahip çıkıcak ve iyi bir hayatın olucaksa en iyisi boşanmak kusura bakma bunu diyorum diye. Benim eşimde seninki kadar olmasada çok anlayışsız sürekli işine gelmeyen herşeyde bagiran ve haftada en az bir kere boşanıcam diyerek kavgac çıkarıyor. Eğer babam iyi bir baba olsaydı çotan boşanmıştım . Anlayışsız adam çok zor. Kocamız özleyemiceksek sevemiceksek niye evlendikki
(4 puan) tarafından
Yaa işte o zaman çok zor benimde çocuğum kız. Her ne kadar anlaşamasamda kızını çok seviyor babası kızımda onu çok seviyor. Ben babami sevmeyen ve ondan kaçmak için evlenen kız çocuğu olarak kızımın baba sevgisini fazlasıyla almasını istiyorum bu sebeple sanırım imkanım olsada boşanamam. Benim hayatım kaymış bari kızım baba ve anne sevgisiyle yetişsin isterim. Ama tabi yinede dayanabildigimiz kadar
(2,533 puan) tarafından
Bnm kide öle sevyr kızım da öle ama bak deyince bakmyr işinin adı ne dyr ya bilmym gercekten bazen  iyi olyr bazen de en ufak şeyi büyütyr hasta olsam bile umursamıyor Bn ilgi istyrm ama o ilgiyi görmym bnm de yaşanmşlrm var belki dedm evlenince kocam böle olmz ilgili olur dedim oda başaramadı hic mutlu değilim
(4 puan) tarafından
Aynı gibiyiz. Gerçekten istediğimiz biraz ilgi çok nadiren işten gelirken bir tanecik gül alsalar o bizi ne kadar mutlu ederdi. Arada bi deseler yoruluyorsun seni anlıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. İstediğimiz sadece bunları duymak. Arada sevdiklerinide soyleseler güzel olurdu. sağıra sözünü Köre yüzünü süsleme yorulursun.
(2,533 puan) tarafından
Gercekten ya aynı cnm aynı demi güzel söz söyle sarılsa gül yada ne bilem en ufak şey bile mutlu eder yok anam yok bunlarda o düşünce yok Rabbim sana da banda bizim gibiler e sabır versn sabır taşı olsa şimdiye catlardı
(2,533 puan) tarafından
Hiç demz ottur yoruldun die bnde romatizma var cok ayakta durunca belim ayaklarım kollarım ağryr bildiği halde. Demz gece cocuk uynıp dryr diş cıkaryr ona herhalde hiç bir gün olsun gel cnm sen yat Bn bkym demz Bn dedim i kendi calşyr sabaha kadar sesine uynyr mş yalan uyur sabaha kadar

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 359 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,417 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 392 göst.
0 oy
13 cevap 679 göst.
0 oy
15 cevap 1,327 göst.

Kategoriler

1,477,694 soru