0 oy
974 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (746 puan) tarafından
tarafından kapalı
6 senedir kaynanamla bir duruyoruz iyi günümüz de oldu kötü günümüz de ama artık aklım başıma geldi kime ne yaparsam yapayım yaranamiyorum bir türlü kimse İyiki yaptın sağol demez niye öbürünü de yapmadın olur eşim tek erkek 4 kız kardeşi var 1 evli 3 bekar evde. Bu zamana kadar esimle çok aşırı sıkıntılarımız oldu aldatıldım sözlü şiddete fiziki şiddete maruz kaldım ama sonralarında yapmicam etmicem dedi dedi sonuç gene yaptı biliyorum ilk yaptifinda gitmem lazımdi ortada çocuğum var seviyorum diye gitmedim. Şuan 5 yaşında kızım 8 aylık oğlum var bugün eşim alışverişe gitti kendine sonrasında beni aramis çay bardağı takımı gördüm 50 TL çok güzel aliyummi dedi bende senin evin almak istiyosan al dedim beni bunun için de bı daha arama dedim telefonunfa şifre falan yoktu tekrardan şifreler parmak okuyucular koyuldu ve ben artık istemiyorum kendi evim olmayan bı eve ne bişey almak ne burda durmak istemiyorum sürekli eşime ben bana o kotuleniyor evde pazar günü annemlere gidicem gidip de gelmemek var kafamda deliricem napcam bilmiyorum kime ne desem sevse seni yapmaz diyor bana bı cesaret verin nolur incitmeden kırmadan 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

21 Cevaplar

0 oy
(4,777 puan) tarafından
Allah sabır versin. Eşin eve çıkmaya neden karşı ki 
(4,777 puan) tarafından
Hmm o zaman mümkün değil ayrı ev , bu o kadar sorumluluğa girmez bacım. İyi düşün bı adım atmadan önce her türlü çok zor be
(199 puan) tarafından
Canim Burda biri bi dua yazmisti eşe söz geçirme için sabah akşam 19 defa besmele ile birlikte Ferdün hayyün kayyümün hakemün adlün kuddüsün.innallehe  kâne semiyan aliyma
(746 puan) tarafından
İşe yarayab var mı peki çünkü bı yerde okumuştum iyiolucgin derken hepten kötü olmustular
(199 puan) tarafından
Canım bi dua ederken şek şüphe duymadan Allah a tevekkül ederek duan kabul olmuş gibi inanarak okuyacaksın acabalarla şüphelerle zaten okusanda kâr etmez ÖNCELİK ALLAH RIZASI İÇİN OKUMAK
(199 puan) tarafından
Haa bak bide namazlarını eksik etme NAMAZSIZ KUL PUSULASINI KAYBETMİŞ YOLCU GİBİDİR.Ben salavatı Fatih cok faydası gördüm bir de Hasbünallahi ve nimel Vekil oku bol bol 111 defa okunan ismi Azam duası var cübbeli Ahmet hoca yaz cıkar cnm ama unutma 5 vakit namazlarını ihmal etme Allah a sığın bak hayatın nasıl düzene girecek sabret nice tevekkül et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcn olsn canm
(746 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,600 puan) tarafından
Bacım tek göz oda olsun kendi evin olsun zor gerçekten kayınvalide iyi olsda zor bir durmk
(746 puan) tarafından
Ya ailesi ya biz demek zorunda kalsam da işleri bitiririm
0 oy
tarafından
ayrı eve çıkalım artık baş başa olalım yalnız kalalım sadece ikimize yemek yapayım böyle istiyorum çocuklarımız ve biz olalım falan diye damardan girsen ayrı evi kabul etmez mi 
(746 puan) tarafından
Neler neler dedim inan ki
0 oy
(2,310 puan) tarafından
1 sene beraber yaşadım Allah'ım bı senem çöp oldu resmen lafları sözleri bitmez bikmistim artık ve kesinlikle ew ew üstüne asla ama asla olmuyo kim ne derse desin esinle konustunmu canım eşin ayrı ew istemiyomu Allah yardımcın olsun zor canım
(746 puan) tarafından
Onun ne istediği belli bile değil
(2,310 puan) tarafından
Nie ki kız
(746 puan) tarafından
Ayrılalım diyorum yok ailenden ayrıl diyorum yok onu öyle yap yok bnu böyle yap yok
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bizde de bir aydır ayrılık konusu var hafta sonu kendi evime cikicam insallah darısı sana
(746 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Allah sabir versin zor olur tbikide senin icin
(746 puan) tarafından
Dayanacak gücüm kalmadı
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Iki katlı ev olsaydı gene iyidi akşam olunca yollariniz ayrilirdi bir nebze Allah sabır versin ben yapamazdım 
(746 puan) tarafından
Yok bacım yok sözde merkezdeki evin üst katına bana eşya alıp duzduler ev dubleks üst katta 4 oda var 2 kızlarının yatak odası biri benim yatak odam biri oturma odası bir ikimere yukarıda televizyon açıp izledik diye oo aşağıdaki televizyon yetmiyormuymus elektrik faturası zaten fazla geliyormuş gibisinden laflar duydum hep
(5,219 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyim üzülüyorum böyle seylere
(746 puan) tarafından
Dualarinda bizleri de kat nolursun kimin duasının kabul olacağı belli olmaz belki seninki bizimkinden daha önce kabul olur
(5,219 puan) tarafından
Ederim cnm insallah rabbim istediğini nasipetsin
(746 puan) tarafından
Amiin hepimize inşallah
0 oy
tarafından
Etrafda ne kadar çok akıl veren varsa, o kadar çok huzursuzluk olur.
(746 puan) tarafından
Ben hariç herkesin ağzına bakıyor
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Allah yrdmcn olsun
(746 puan) tarafından
Amiiin bacım
0 oy
tarafından
Yani napman gerektiğini biliyosun benve
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Allah'ım kim bilir ne kadar zor. Biz aynı bınadayiz yeri geliyor bunu kabul ettiğim için kendime neler sayıyorum kaldı ki aynı ev. Bide eşinin hataları. Nereden tutsan elinde kalıyor. Bu durumda ne yapılır bilmiyorum. Annen baban girse araya ne olur eşin ne der 
(746 puan) tarafından
İşte ben bunları anlattım anneme babanı hemen yollayayim aldircagim kızım seni sen çekmek zorunda değilsin dedi cunku oda biliyor bu ilk değil babam da konuya girerse eğer olucak şey babam burdan alır
(14,195 puan) tarafından
Hak etmediler mı ama sence bunu eşin ve ailesi? Ailen arkanda bu çok güzel bir şey.
(746 puan) tarafından
Bence herkes herşeyi fazlası ile hak etti de ben hiç birini hak etmedim yemin ederim sana sadece sevdim onu. İçin şehrin merkezinden köye gelin geldim ne kadar çalışıp çabaladıysam kimseye yaranaamdim kimseye her seferinde her lafta benim aileme bjsehler soylenildi iyi oldu kendilerinden kötü oldu benim aileme yordular
(14,195 puan) tarafından
Seni gazlamak için söylemiyorum yanlış anlama beni ama birşeyler yapmanın vakti çoktan gelmiş.
(746 puan) tarafından
Bende son 1 aya yakındır bunun çok iyi farkındayım o yüzden buraya yazmak istedim bende mi sıkıntı var yoksa biseyler yapmak laizm artık diye
0 oy
(651 puan) tarafından
Bende bunu anlamıyorum sen ihanet etsen eşin seni affedecek miydi sırf çocuklar için yapmayın bunu kendinize
(746 puan) tarafından
Asla etmez
0 oy
tarafından
Canım ne diyim bilemedim inan ihanet konusu çok fena ve sürekli yapar emin ol ömür boyu sen bu kuşkuyla yaşayacan acaba yine mi aldatıyor diye ama seviyorum da diyosun 
(746 puan) tarafından
Gerçekten öyle az bı iyi olsak hemen aklıma geliyor acaba gene bişey mi yaptı da ben duymayayim diye şimdi bana böyle davranıyor diye
0 oy
tarafından
Dünyanın en iyi kaynanansi da olsa aynı evde yaşanmıyor gerçekten Rabbim sabır versin sana ne diyim
(746 puan) tarafından
Gerçekten öyle vallaha
0 oy
(1,005 puan) tarafından
İhaneti tekrar mi yaptı bnm eşimde ihanet etti ama bn ilk öğrendiğimde resti çekip mahkemeye verdim şans istio şimdide ama bn istemiyorum hiç . Rabb'im yardımcn olsun inşallah çok zor bir oturmak yani tahmin edebiliyorum :/
(1,005 puan) tarafından
Çocuk olunca farklı düşünebiliyor insan  :/
(746 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün aldatildigimi öğrendim
(1,005 puan) tarafından
Bnde hamilelikte aldatilmisjm
(746 puan) tarafından
Zor çok zor
(1,005 puan) tarafından
Ewet unutulmuyor ne yazikki:/
0 oy
(89 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum biz aynı evde değiliz altlı üstlü otuyoruz benimde eşimle sıkıntılarım var ailesini zaten sevmiyorum kadın bana ben senin böyle olduğu bilsem almazdım dedi köy kizisin diye aldik bizi kandırdılar dedi benimde bazen bırakıp gidesim geliyor ama ailem köyde yaşıyor laf olur diye sabrediyorum bizde aldatma şiddet yok ama çok bencil sadece kendini düşünüyor yani kelin ilacı olsa kendine sürermiş canım eşin seni seviyor mu
(746 puan) tarafından
Sözde seviyorum diyor ama seveninsan bunları yapmaz ya vallaha
(89 puan) tarafından
Ailenin tutumu ne peki benim babam arkadayım ama 2 gün sonra kocam kocam diyeceksen gelme diyor
(746 puan) tarafından
Babamın daha haberi yok annem diyor ben seni bugün alırım yarın bana siz yuvamı yiktini ben gidicem dersen bı kere bı döver öyle birikirim seni diyo bu çocuk oyuncağı değil kararında kesimden ben arkandayım diyor
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kzuum
(746 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(23,567 puan) tarafından
Canım o alışmış öyle ondan çıkmıyor olan sana oluyor
(746 puan) tarafından
Gerçekten olan bir tek bana oluyor başka kimseye degul
(23,567 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(183 puan) tarafından
İlk tokattan sonra çekip gitmeye cesaret edemediğimiz için oluyor böyle şeyler. Seben insan bırak incitmeyi, dokunurken dikkat eder sevdiğine. Sana diyecek bir şeyim yok kardeşim Allah yardımcın olsun ama bence de baba evine sığınmanın zamanı çoktan gelip geçmiş ama kesinlikle ve kesinlikle kararlı durman lâzım. Çocuklar babasız kalmasın, yuvam dağılmasın diye düşüneceksen sonra, hiç yeltenme ya da gelip af dileyip bir daha yapmayacağım vs dediğinde yumuşayacaksan... Allah güç versin, hakkında hayırlısı olsun. 
(746 puan) tarafından
Amiiin çok sagol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 492 göst.
7 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tugba01 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
30 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,797 soru

24,077,405 cevap

331,006 kullanıcı

...