0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Eşimle yedi yıl konuştuk evlendik. Beş yıldır evliyiz eşime karşı cinsel anlamda hiçbişey hissedemiyorum hiç istek olmuyor bende yani o istemese benim ömür boyu aklıma gelmez. Bende bir problem mi var ne yapmam lazım böyle olunca kendimi eşimin ihtiyacını gidermkle görevli robot gibi hissediyorum eşim de bu durumdan rahatsız ama pek belli etmez merak ettiğim bu bir hastalık mı geçer mi ne yapmam lazım evliliğimi bile bitirmek istedim 

5 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Tabikide hastalik tedavi olman gerekiyo
(51 puan) tarafından
Nereye gitmem gerekiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ula  kocasına karsi  insan nasıl dayanıyor 

Şahsen görmem yeterli kocamı sjsj 

Azdırıcı ilaçlar guvvetlendirici ilaçlar var vede

Bir doktora gozuk canim
tarafından
Dayananlara helal olsun sjsj
(3,599 puan) tarafından
Valla hamileyken eşim bana sarılınca burnunu kapatıyodum sjsjj
tarafından
Niye lan
(3,599 puan) tarafından
Kız kokuyodu herşey doğuma kadr yatk odama giremedim oturma odasında yatiyodum
tarafından
Ben ilk dört ay libidom tavandi tam yasak kalktı adam gitti 11 ay oldu ondan öncede 5 bir buçuk senedir adama hasret kaldim ne kokmasi sjsj
0 oy
(916 puan) tarafından
Yani hastalık mı bilmiyorum ama normal değil ama eşle olan sorunlar varsa oda etkiliyor 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ten uyuşmazlığı var hanımefendi.............

Destek öneriyorum
(2,283 puan) tarafından
Bu ten uyuşmazlığı illetinden 2 sene bi çöp evlilik geçirdim resmen. Beyfendiyle ten uyuşmazlığı var diye benim ona cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bi kadın bulmamı ama beni sevdiği için de karısı olarak kalmamı istiyodu dengesiz. Bitti gitti çok şükür.
(159 puan) tarafından
Yok artik delimine
(2,283 puan) tarafından
Zır deli Allah düşmanıma vermesin amin
(2,194 puan) tarafından
Kuma mı
Peki simdi evlendiniz mi hanımefendi
(2,283 puan) tarafından
Kuma değil metres yani bi ben bilcem bi o bilecek şekilde. Git kendin bul diyodum yok içi rahat etmezmiş öyle benim bulmam lazım mış. Boşandım ondan 2  sene evli kaldık. Şuan başkasıyla evliyim canım. Bende sorun yok keşimde hiç bi sorun etmiyo şuan aksine her halimi beğeniyo yani dile getiriyo bunu sorunun bende oluğuna inandırmıştı diğer dengesiz bu eşimde hiç bi sorun yaşamadım çok şükür
(2,194 puan) tarafından
Ondaki tem uyuşmazlığı değilmiş ama
İyi bari düzgğn helal süt emmiş biri cıkmıs
Burda biri yazmstı yastık değisir kader değişmez diye ilk es kötü ise yenisi de kötü çıkar demişti
(2,283 puan) tarafından
Çok şükür öyle olmadı canım. Farklı sebeplerden ilk zamanlar eşimle kötü anılarımız oldu o zamanlar diyodum bu sözü sürekli ama şimdi eşimde iyi Allah razı olsun ondan. Diğer evliliğimde kaynanam kayın babam pırlanta gibi insanlardı. Şimdi de kaynana kayınbaba kötü işte ama buna şükür eşle kötü olunca daha kötü oluyo. En azından kapımızı kapatıyoruz giriyoruz evimize
0 oy
tarafından
Bence eşinle alakalı bir durum seni tatmin etmesini bilmiyordur sadece kendi ihtiyacını düşünüyordur erkeklerin çoğu böyle çünkü
(2,194 puan) tarafından
Bencil canavarlar
(694 puan) tarafından
Ve gözünü sadece kocasında açıp hiç bişeyi bilmeyen kadınlara denk düştü mü kadınlar o duyguyu bilmeden sadece eşinin zevki için olduğunu zannedip bunu ihtiyaç olarak gören ve seven kadınları ***** diye görüyor çevremde böyle kadınlar Çok var benimde oturup seninde bundan zevk Alman lazım demem için kafamın çukurda olması lazım üZülüyorum böyle kadınlara
tarafından
Kadına kendini değerli hissettir biraz çabala tabakhaneyemi gideceksin iki güzel söz söyle iki cilve yap ama nerdeee bencillik damarlarına işlemiş bazı adamların genel eve mi gidiyorsun sanki 5 dk da iş görecek karın o senin valla Allah erkeklere akıl fikir merhamet sevgi versin

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 510 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Rabiatzcu (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 518 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolya44 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.