0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç sevilmedim anasını satim çok şükür Allah iş nasip etti maddi olarakta yokluk göstermiyor ailem çok iyi insanlar ama gel gelelim kimse tarafından hiç sevilmedim ne beni seven bir sevgilim oldu ne kocam hep çıkar için yanasanlar oldu tam kocam iyi derken oda sinsi cikarcilardan çıktı hep mi bir insanı menfaatci insan çeker yada neden sevilmedim ne eksikti nerede hata yapiyorum etrafıma bakiyorum mıy mıy insanlara tapuyorlar her olanağı sunduğum halde kimsede ben bu kızı seveyim değer vereyim sahip çıkayım diyen olmadı güzellik mi eksik cilve mi yoksa serbetli mi değilim sizler seviliyor musunuz eşleriniz ve çevreniz tarafindan

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sorunu kendin cevaplamışsın, her olanağı sunduğum halde diyerek. Yapmaman gerekir, sürekli verici taraf olursan kendi değerini kaybedersin. Senin için birşeyler yapılmasını beklemeyi öğrenmelisin. Fazla değer başını yere eğer derler. 
tarafından
Böyle olduğum halde şımarık bir evin bir kızı bilmem ne diye kusurda bulunuyorum başka kadınlar kocasına bu imkanı sunuyor muydu acaba nerde ac k.pek var ben bulmuşum doymuyor adamlar paragöz insanlar olup çıkmışlar sözde ben paragozum ama para hesabı yapanlar kendileri
tarafından
Başta alıştırdığın için hep vermeye bir kere yok dediğinde sen kabahatli olursun malesef hayatın gerçeği bu. İmkanlarını kendin ve çocuğun için kullan gerisine karışma bence..
tarafından
Haklısın aslında millet bir gerdanlık için traktör sattirir ev olmayan adama gitmem derler yer sattirirlar biz ha dedikçe altın tepside sunduk ama biz nankör olduk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sevmesinler boş ver sen kendini sev 
tarafından
Bende en çok kendimi seviyorum ama kendimi sevmem etrafimada bulaşıyor bulaşan bir parça ekmek dilimi koparır gibi hayatımdan birşeyler koparıp kaciyor
0 oy
tarafından
Sevdikleri halde bu haldeysem sevmeseler ne hale düşerim bilmiyorum.......
tarafından
Kadın hani bir çiçekti gelen bakacağına koparıp geçiyor artık
0 oy
tarafından

Bnde her *** var ama yinede eksik var düşün yani ben napym  yine efkarlandim:((

image

tarafından
Ne var bebem onu bile göstermiyor sistem bak sistem bile sevmedi daha ne bekliyorsak hayattan yak bu cigars
tarafından
Zaten içiyorum canm
tarafından
Ozaman olmadı bir cigara yakar mutluluklar dileriz bebişim
tarafından
Aynn asko ☺️
0 oy
(10,617 puan) tarafından
Ya bir kac söz varı sevdiğim 

Cografya kaderindir.

Dogdugun ew kaderindir 

Sanırım böyle bişey
tarafından
Kader deyincede kendime kiziyorum :-D
0 oy
(1,766 puan) tarafından
İnsanlar tuhaf 
tarafından
Gercekten çok tuhaf bir ateşe bir odun denk geliyor
(1,766 puan) tarafından
Yani ben de sen gibi ama hep yapmacık gülüşler falan filan gözümü çıkarsam arkasını dönüp " sana çıkar diyen oldu mu " diyecekler insanoğlu nankördür bu bir gerçek ben hep bunu gördüm
tarafından
Bu insanlar ne ara bu kadar acımasız oldular değer kıymet bilmek bu kadar mı zor
(1,766 puan) tarafından
Bunun için insanlık kalmamış zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
27 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.