0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bana msj geldi godneri oluşturulmuş diye ama ben sipariş olusturmadim . Asistanla konuştum biri size hediye gönderiyor oalbikir dedi gönderenin ismini sordum ama tanımıyorum kişiyi sizd eyanlislik olabilir mi .. küçük bı ihtimal bence ama ne bileyim adımı soyadimi ve telefon numaramı biomesi gerekiyor hediye gönderen kişi . Hediyede aydınlatıcı ve güneş koruyucu çok benlik şeyler de değil 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gonderene ulasabilirler mail adresi oluyo trendyolda 
tarafından
Yok kuzu hediyedir hediye diyorlar
tarafından
Tanimiyon nasil hediye oluyo gı tuhaf
tarafından
Bilmiyorum ki bugün gene sipariş verildi adıma :)
tarafından
Anaaa benim adresi ver cabuk ahhahaha
tarafından
Ahahaa kuzu işte Trendyol aisstan siparişin hangi adrese gideceğini soylemkyir adresi soyelse diyeceğim yani yanlış sipariş diye
-Reklam-
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Kardeşim de yaşadı aynı problemi biri yanlış numara vermiş bütün mesajları kardeşime geliyordu
tarafından
Bı yıldan fazladır kendi numarami trendyolda guncelliyirdum olmuyor :)
0 oy
(457 puan) tarafından
Bana sürekli siparişiniz kargoya verildi diye Trendyoldan Mesaj gelir siparişim olmadığı halde. Gelen giden de olmaz. Trendyolda olsan hata yapıyorsun yani :D
tarafından
Ne bileyim kuzu hakka girmeyelim şimdi neyse iki üç gün bekleyeceğim gelen okursa bı bakacağım tekrar godnerrm
0 oy
tarafından
İnstgramdan çekilişe falan katıldın mı adres bilgilerini verip canım dün bir fenomen hediye dağıtmıştı o şekil
tarafından
Yok kuzu
0 oy
tarafından
Numarayı yanlış vermişlerdir 
tarafından
Numara yanlış verdiler sayalım ismi soyisim de vermişler
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım yanlışlık olma olasılığı biraz az oluyor sistemde biri sizin adınıza bir şey almışsa ancak adınız soyadınız hatta aderesinize kadar veriliyor eğer ürün size gelmezse bir sıkıntı olduğu kesinleşir ve trendyola iletişime gecebilirsin hemen düzeltirler o zaman yani bekle ürün adresine gelecek mi adres bilgine kadar tutması da tesadüf olamaz bu arada trendyolda çalışan biri olarak söylüyorum 
tarafından
Adresivermiyorlar hangi adrese gideceğini soylemiyirlar .. sadece adım soyadım ve telefon numaram verilmiş .. bugünde biri kayıtlı kartından tremdyol cüzdana para aktaracagi zaman benim numaramı vermiş .. SMS geldi sonu .... Kartı ile biten kodu girin falan yazıyordu tekrar asistana soyeldim benim kayıtlı kartim yok adıma msj geliyor dedim duzelttiler ama bu akşam gene alışveriş yapılmış bana SMS geldi
0 oy
(163,308 puan) tarafından
postu cikariyim  
tarafından
Çıkar kuzu :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 114 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bhrfth (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 364 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
23 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN_18 (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,135 soru

24,040,480 cevap

329,108 kullanıcı

...