0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,719 puan) tarafından
8 ayın içinde ilk defa dün döndü hiç hareket etmez robot gibi sadece yürüteçte baya yürüyor, kızım 6 ayından önce döndü emekledi mamasını kendi içiyor du baya hareketliydi şimdi buna bakıyorum gerçekten tam bir erkek tipinde sizinkiler de öylemi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
kilosu mu cok acaba
(2,719 puan) tarafından
Yok ya görümcemin oğlu  ile aynı aydalar onun maşallah oğlu tosun benimki zayıf o emekliyor benmkinde tık yok :)
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bacım bu erkekler sorunlu :)) benim 29 aylık oğlan 16 aylık kız var. Kız oğlanla aynı gibi şuan gelişim olarak. Aşağı yukarı aynılar yani.
(2,719 puan) tarafından
Ahaha demi :)) kızım konuşmayı bile çok erken geçti
(3,265 puan) tarafından
Oğlan benim düşecem diye aklı çıkıyor 2 yaşına 1 hafta vardı yürümeye başladı. Şuan bile kapının önüne bıraksam önde merdiven var diye hareket etmiyor. Kızım her yerde
0 oy
tarafından
Benim kızım da sekiz aylık olmasına bir kaç gün kaldı çok hareketli değil ama bebekten bebeğe değişir canım hantal deme kız çocuğuna :)
tarafından
Kaç ekim abla
tarafından
30 Eylül doğumlu esmam
tarafından
22 gün var aramizda
tarafından
Senin tospik de 7 aylık olmuş o zaman maşallah
(2,719 puan) tarafından
Napim kız :)))
0 oy
tarafından
Her bebek aynı olmuyorki benimkide yerind edurmuyor
0 oy
(6,545 puan) tarafından
Benimki de daha iki gün önce döndü ilk defa bu bebeler pek bi tembel
0 oy
tarafından
Benim enik 13 aylik. 8 aylik emekledi 10.5 aylik yurudu su an kosuyor, koltuk tepelerinden alamiyoruz. Cocuktan cocuga cok farkediyor belki de huyu suyu sakin olacak cocugun
(2,719 puan) tarafından
Yaa öylemi oluyor kız :) kızım şuan fişek gibi herşeyi erkenden yaptı :)))
tarafından
Benim kiz tam 9 aylik yurumustu. Oglum 10.5 aylik yurudu. Oglan kiza gore daha geride :D kizlar cok fenalar bacim, kizim 1 yasinda baya benle konusuyordu bu mesela anne baba meme mama harici bisey demiyorm her cocuk farkli ya hic kiyasalama bence
(2,719 puan) tarafından
Aynn ya haklısın acaba bir tek benimki mi böyle robot merak ettim kızda hiç böyle şeyler görmediğim için :)
(2,719 puan) tarafından
Rabbim size bağişladın
tarafından
Aminn hepimizinkini insallahh

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 322 göst.
0 oy
45 cevap 2,138 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,719 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 278 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,075 cevap

336,452 kullanıcı

...