0 oy
440 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından
Kızlar 2 hafta öncesinde göğsüm şişti süt birikti sanırım sıtması tuttu çok kötüydüm taş gibiydi göğsüm resmen hastaneye gittim sağdılar faydası olmadı salata görmüştüm canım çekmişti yapıp yemeyi unuttum bizim buralarda süt çekmesi olayı vardır meğer sütüm çekmiş ondan dolayıda göğsüm şişmiş süt düğüm atmış gittim eli iyi olan birine ovdurdum antibiyotik kullandım doktor  tavsiyesiyle burda gördüm arkadaşın biri 3 ay çekmiş çok zor Allah kimseye vermesin  size önerim tabi gereken tıbbi desteği alın ama ovdurmayıda ihmal etmeyin ayrıca gördüğünüz şeylerden tadımlıkta olsa yeyin.

5 Cevaplar

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Evet cnm haklisin önerin için sağol <3 gecms olsn çok ya 

(114 puan) tarafından
Rica ederim canım bende teşekkür ederim .:)
-Reklam-
0 oy
(1,396 puan) tarafından

Bizde de var canim ya kokusu hoş gelen ve caninin çektiği herşeyden azsa olsa yemelisin geçmiş olsun :)

(114 puan) tarafından
Aynen öyle nefsin körlersin yeter hesabı teşekkür ederim. :)
0 oy
(794 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(114 puan) tarafından
Sağolun teşekkürler.
0 oy
(659 puan) tarafından
Valla benım canım cekmesın dıye avcumu yalayıp göğüslerime suruyorum ne olur ne olmaz o zaman sısmez mıs
(114 puan) tarafından
İlk defa duydum eğer öyleyse bizlerde yapalım.
(659 puan) tarafından
Oyle avcunu yala ıkı goysune sue canın cektımı yada bı koku aldınmı canım cekmez goysun sısmez
(114 puan) tarafından
Sağolun valla verdiğiniz bilgi için öyle yaparım bundan sonra.
(659 puan) tarafından
Bunu dogumdan sonrada yap ama her kokuyu cekıyo burnun cunkı
(114 puan) tarafından
Aynen öyle dediğiniz gibi yapacm.
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canim
(114 puan) tarafından
Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
23 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Merveeee (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 326 göst.
12 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cinarin annesi (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 614 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde ile ile (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,324 soru

24,084,541 cevap

331,401 kullanıcı

...