0 oy
1,639 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Ben 7 gün istihare namazimi kildim ama tam uyamadim cünkü biri 3 yasinda digeride 6 aylik kizim var ve tam rüya görecem derken kizim uyaniyordu hicbirsey anlamadim rüyamdan diger kizimda hep benle konusuyordu yatmadan önce cevap vermesem 100 kere anne anne der 6 aylik kizimda mecbur süt vercem su bu yani hemen yatamiyodum yatmadan öncede dua ediyordum rüyama girsin diye ama anlamadim rüyalarimi hicccx hatirlamiyorum ama niyet ettigimi mesela yapmicam diyom icim rahat sonra diyom ama ya yapmasam bisi olursa bu sefer icime kötü his giriyor anlamadim ama sanki rüyamda siyah giyinen arkadaslarimi gördüm yada kendimimi kandiriyom anlamadim

5 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ne için yatiyosun.. korktuğun birsey içinse psikolojik olarak böyle düşünüyor olabilirsin çünkü tam gormemissin 
(360 puan) tarafından
Cnm ben sana soyliyim istihare namazini bende cok yattim cunku iki rekat namaz kiliyosun ya sonra sag tarafina yatiyosun ve hic kimseyle konusmaman gerek ruyandada siyahla kirmizi goruyosan hayirsiz bisey egerki yesille beyaz goruyosan hayirli olucak ins
(342 puan) tarafından
Ben hep soluma yattim kible orda cünkü? ama cocuklarla konustum bebek süt istiyordu büyügüde uyumuyordu
(360 puan) tarafından
Iste konusmaman lazim cnm gormemenin buyuk sebebi o yani konustugun zaman olmuyo
(342 puan) tarafından
Valla nasil yapim mecburum cünkü bebek daha 6 aylik süt vermem lazim göz göze geliyom hade konusmiyim diyim yinede tam rüya görecem diyom uyaniyo bu sefer hicbisi hatirlamiyom baska biri kizim icin yatabiliyormu?
(360 puan) tarafından
Evet yatabilir istersen istihare namazini bilen biri varsa ona soyle yatsin
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ben yattim canim 8 9 gun ust uste yattim sonunda gormek istedigimi gordum namasini kildiktan sonra istihare duasi okuyup sag tarafina yatcaksin ve kimseyle konusmicaksin
(342 puan) tarafından
Ama iste cocuklar nasil olacak nasil yapacam?
0 oy
tarafından
Başka birine yapturacaksin onu konuşmak yada devamli uyanıp sonra devam etmesi mümkün değil ki iyisini yine Allah bilir de sen yine de bilen başka birine yaptir hayırlı sonuçlar alırsın insallah
(342 puan) tarafından
Valla annem derimde annemde namazda kafirun suresi var onu bilmiyor diyor zamaninda hoca bize onu ögretmedi cünkü yanlis söylediginde kafir oluyormussun demisler annemde ögrenmemis :)
0 oy
(851 puan) tarafından
İstiharede aslında önemli olan ne gördüğün değil de sabah uyandığında kendinı nasip hissettiğin canım buda önemli başka birine rica edebilirsin senin adına yatmadı için bende eşimle evlenmeden önce yatmak istedim ama hep bilinç altı aynı şeyleri görüyordum sonra arkadaşa rica ettim o yatmıştı yerime 
(342 puan) tarafından
Arkadas kimse yapmazda annem 1 gün yapsa olmazmi acaba?
0 oy
(794 puan) tarafından
Bende yatmak istyrum nasıl yapacağız canim
(342 puan) tarafından
Valla ben yaptim anliyamadim benim icin yapcak kimsede tanimiyorum :(
(794 puan) tarafından
Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı versin canim
(342 puan) tarafından
Saol cnm amin insallah .. ismini suan okudum o nasil bir isimdir kiz güldüm  :-)))))
(794 puan) tarafından
Kaynanm oldu de magdur kaldım kimse uğrasmaz oldu kafam rahatladı ama sağlığında yaptığının ceremesini daha cekiyrz ailece neyse mekanı cennet olsun diyorum dua ediyrum ama bazende kiziyrum çok mu günaha giriyorum kız bizi maddi yönden bitirdi
(342 puan) tarafından
Seni maddi yönden bitirdiyse sen niye günaha giresin öldü arkasindan konusuyon diyemi? He o biraz günah cnm herseyi Allaha birakmak lazim o bizden büyük bizden iyi bilendir cnm Rabbim yardimcin olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
13 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.