0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Tahmini 8 9 haftalık hamileyim iki kızımda ne bu kadar mide bulantısı nede bel ağrısı yaşadım bellim kopucak resmen normal mi sanki hiç dogrumamis gibiyim valla her gebelik gerçekten farklı oluyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oglumda hamilelikle lakalai hic bi sey yasamadim ama bu sipada anam agladi bulantilar kusmalar agrilar ne arrasan var ara ara halada oluyo 
(1,313 puan) tarafından
Bence seninki kız ama inanki ben 2 kızımda hiç bişey yaşamadım hele küçüğü 3 aylık olmuştu kontrolde öğrendim hamile olduğumu
tarafından
Ay valla hayirlisi artik kusum ogrenemiycem ben bu gidisle ☺️
(1,313 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde kızımda çok rahat ve güzel geçti ama şimdiki gebeliğimde geberdim resmen bulantı kusma ne ararsan var değişik oluyo canım ben erkek olduğunu tahmin etmiştim öyleymiş
(1,313 puan) tarafından
Bende öyle tahmin ediyorum çokta istiyorum ama yinede hayırlısı olsun benimde kızlarımın hamileliği çok rahat geçti
0 oy
(20,046 puan) tarafından
Cinsiyet ile alakası varmı bilmiyorum ama benim kizlarimda hamile gibi degildimm ne ağrı ne sizi ama oğlumda ooooooo ağrı sızı mide yanması her hafta hastanedeydikk 35 haftalık doğdu sipamm dayanamadı daha fazla ❤️☺️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,313 puan) tarafından
Yani daha çok yeni olmasına rağmen midem çok yanıyor tavuk eti pisirdigimiz gün ölüyorum resmen
(20,046 puan) tarafından
Benimde oylydii bı çok şeyi yiyemedim takı doğum anına kadar hastanede yatarken bile bı zeytin yedimm öldürmüştü beni doğduğunu. Ertesi günü biber yedim babamızın demedi dediğim gibi cinsiyet ile alakası var mı yok mu bilemiyorum benim farklılık gösterdi
(1,313 puan) tarafından
Buda farklı kizlarimdan bende erkek istiyorum açıkçası bide son çocuk iki meyvede olur inşallah
(20,046 puan) tarafından
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin
0 oy
tarafından
Bnm ağrım bikac kez olmuştu doktorum bana parol iç biraz dinlen demişti. Biraz dinlwn belki iyi gelir cnm
(1,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(187,018 puan) tarafından
hepsi bi baska oluyo
0 oy
tarafından
Her hamilelik farklı olabilir 
0 oy
tarafından
Çok dayanilmayacak gibiyse hastaneye git 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 225 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,058 soru

24,627,246 cevap

364,901 kullanıcı

...