0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (866 puan) tarafından
Hanmlsr 2 3 gündğr biliyorsunuz eşime bize zamanı yok diye kırılmıştım dün izinliymiş konuşmadığım için haberm yoktu snfadn öğrendik akşam 6 GB geldi ee izinliymiş bnde bizim için ne yaptın dedim, hadi hazırlanın Malatya merkeze  gidelim dedi hazırlandık kuzenin arabasını almış, gittik oğlumuza alışveriş yaptk akülü araba aldı çocuğa bir kaç kıyafet oradan yemeğe gittik dedik ben sizin için çabalıyorum siizn için çalışıyorum sizi rahat etirmek için ailemlede keyfi işler için görüşemiyorm ya bahçe de iş vardır ya da arıza var kendime bile vaktim yok senide anlıyorum çocukla baş etmek zor havalar düzelmedi ki kafanızı çakarın nefes alın bunaldınz dedi bnde illa bişiler yapman için tavırmı yapayım insan gbi dediğimizde niye pamıyorsn dedim işte oda kendime zamn yok faln dedi kendini çok güzel üste çıkardı bilmiyorm hata mı ettm barışmak la, oğlum mız mıxlannca geri döndük çok geç oldu bilmiyorm  

6 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından
Yok canım iyi yapmışsın,artık barışın adam gene götürmüş etmiş boşver uzatmanın anlamı yok yoksa ömür geçmez
(866 puan) tarafından
Bizi küstürmeden yapsın diyorum en çokta buna kızıyorum,
(916 puan) tarafından
Napacan bazı erkekler güzellikle yapıyor bazılarında illa kavgayla herkes farklı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayniii benim esim o surekli koye gidiyo hayvanlarina bakmaya bende yanlizliktan oluyorum bana diyo e sana gelme diyenmi var gidiyorum hatta dun gittim cocuk sabaha kadar ateslendi bir gozunu acip bakmadi uyandirincada sus cocuk bu ateslenir uzatma dedi ;( ah bu erkekler hepsi canimizi yakiyo biktim
(866 puan) tarafından
Köye gidince gezdirdi sanıyorlar herhalde
tarafından
Hahsha ;))
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Hata etmedin bak ne güzel vakit geçirmişsiniz adamın da çok üstüne gitme al çocuğunu kendin çık vakit ayırdıkca yine çıkartır sizi canım anlamış zaten sana hak vermiş o yüzden pek usteleme 
(866 puan) tarafından
Çocuğumla çıkıyorum zatn inanan insan eşide olan aile olarak çıkmak istiyor, hak verdi
0 oy
(28,144 puan) tarafından
Bak ne güzel olmuş canım bence
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Uzatma bacım. Bişeyler yapmış, daha da üstüne gidersen ne yapsam yaranamıyorum der onu da yapmaz. Güzel bi gün olmuş tamam de teşekkür et, Allah razı olsun çok iyi geldi filan de, bi daha sefer için motivasyon olur. 
(866 puan) tarafından
Yani oda doğru
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ah bu erkeklerin sizin için çalışıyorum demesi... benim eeşim de aynı şeyi  söylüyor sanki  evlenmese çalışmayacaklardı
(866 puan) tarafından
Bekarken daha bş sorumluluğu yoktu evlennce de pek umursmazdı ama çocuk olunca iş aşkı depreşti adam da :)
tarafından
Guzel hatasını anlamış uzatirsan dırdır olur
(866 puan) tarafından
Aynen öyle,

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,552 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu
+1 oy