0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kızlar bu aralar o yaramazlk yaptkça ben bağryorum o kadar pisman olyorumki ama napiyim günde 2 defa banyoya sokuyorum babası bana kızıyor bağrma diye bende diyorum sen istesim aksamdan aksama görüyorsun gün icinde ben çekiyorum çocuk yznden kocamlada sorun yaşyoruz diyor cocuga kzyorsun hıncını benden ckaryorsun çok zor acaba atak dönumi falanmı bilemiyorum ama bağran bir anne olmak istemiyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki 29 aylık oldu yemin ediyorum büyüdükçe hem yaramaz hem pis oldu her şeyi döküyor kırıyor 
tarafından
Inşallah geçicek inşallah canım sadece sabır etmek lazım
-Reklam-
0 oy
(182 puan) tarafından
Yahu bebek adı üstünde. Ev temizliğine verdiğiniz önemi bebeğinize verseniz ona daha çok zaman ayırsanız temizliği geri plana atsanız çocuğunuzun hareketliliğini gözünüz görmez çünkü bu kez hep birlikte zaman geçirirsiniz. Bağırmak çözüm değil. Nu dünyaya gelmeyş o istemedi onu siz zorla getirdiniz. O size ayak uyduröayacak siz ona pnunla ayak uyduracaksınız
0 oy
(3,298 puan) tarafından
Uslu uslu bir kosede oturmasini mi bekliyorsun adi üstünde cocuk bu yaramazlikta yapar döker  de dagitirda sen bagirdigin icin inatla daha cok yapar. Ev temizlenir gecer gider ama bagirmanin onun uzerinde biraktigi etki gecmez
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Adı üstünde bebek daha bu çocukluk döneminde de katlanarak devam edecek çok normal merak ediyorlar her şeyi 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Sen bide 3 yaşında gör canım anamı ağlatıyor resmen
0 oy
(916 puan) tarafından
Çok normal yaramazlık yapması tam zamanı zaten adı üstünde bebek o öyle öyle öğrenecek herşeyi şuanda herşeyi merak ediyor
0 oy
tarafından
Yeni başlıyor daha kudurukluklari. Evde bide sıkılıyor cocuklar. Haklılar yani. Bagirmamaya calis annesi. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu

Kategoriler