0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
2 yaşınd genelde kuck isder ... Kendi kendine çok az  zaman geçirir ... Beni kayb etme korkusu mu var bilmiyorum ,kimseyle dışarı çıkmak isdemez ,bir ben ama geçenlerde babasıyla kapının önüne kadar çıkdı ama beni görüyordu ... Babasına biraz alışdı ama genelleme böyle bana çok yapışık ... Elimden hep tutub bir yerlere sürükler normal mi bu,yoksa bi hata yapdım bişeyden etkilendimi bilmiyorum .... Kaynana ,kaynbaba ile bir yere gitmeyi pek sevmez ... Ben diyorum ki onunla zaçan geçirmedikleri için böyle ,yoksa biri biraz oynayınca kızımla hemen oda oynar karşı tarafla 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 buçuk yaşında annem babam kaynanami bırak eşimde bile bensiz durmaz. Babası markete götürür beni de ister. Aynı odada oturuyoruz üçümüz mesela kalkıyorum wcye hemen arkamdan gelir, bulaşık yıkamaya gidiyorum babanin yanına git diyorum gitmez gelir dibime. Beş dakka birine bırakamıyorum yirtiniyor annem gitti annem gel diye asla durmuyor .
(91 puan) tarafından
Normal o zaman yapıları böyle her halde
tarafından
Valla bilmiyorum bende kendimi çok sorguladım ama en son çocuk gelişimciye götürdüm normal bu yaşlarda dedi ama çoğunun çocuğu böyle değil yani. Herkes off off diyor aşırı düşkün ama hiç iyi bişey değil ya
-Reklam-
0 oy
(18,596 puan) tarafından
Benim kızım öyle 3 buçuk yaşında beni evin içinde görmesin hemen ağlamaya başlar anne nerdesin diye. Kaynanamla kesinlikle hiç bir yere gitmez. Eşimle gider ama..ailemin yanına tatile gidince de bazen gider onlarla dışarıya bazen gitmez
0 oy
(27,136 puan) tarafından
3 yaşında ve bensiz duramaz kolik bebekti bağrımda büyüdü onla alakalı sanırım bi yere gider geri gelir annemi özledm diye anneme gönderdm geçen gecenin 4ünde kaldırmış herkesi ayağa anneme gidicem ben diye 
(3,158 puan) tarafından
Hep öyleler demek ki ya kıyamam :-)
0 oy
(2,775 puan) tarafından
Aynı kızımı anlatmışsın sadece bensiz gider ama çok kalmaz hemen anne diye ağlar çok bağlı ya WC ye zor gidiyorum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Babaya cok düşkün ama beni gormesin hemen cagirmaya aglamaya baslar 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Adem Güneş in güvenli bağlanma ve güvenli ayrilma ile ilgili yazılarını okumanı öneririm.
(91 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 28 aylık evin içinde peşimden ayrılmaz tuvalete bile gitsem kapının önünde bekler ama dışarıda beni pek aramaz  babasıyla gider gezer karşı dairede eltim oturuyor oraya gider çocuklarla birlikte oynar ama evdeyken beni  çok bunaltir sürekli dibimde durur 
(91 puan) tarafından
Allah kolaylık versin size de
0 oy
(163,446 puan) tarafından
kuzeyde bensiz su icmez 
(91 puan) tarafından
Ya çok Anne yaşıyormuş bu durumu
0 oy
(7,369 puan) tarafından
18 aylık nadir yanıma gelir hep kendi kendine oynuyor 
(91 puan) tarafından
MaşAllah darısı başımıza
(7,369 puan) tarafından
Saol canım tek sıkıntımız herkese de gidiyor yabancı bilmiyor gider sarılır umrunda değil ben var miyim yok muyum
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bebekliği ve çocukluğu boyunca çok bağlıydı hatta aşırı bağlıydı şimdi ergen olunca bir iki senedir bir geri çekti kendini kabuğunda şuan:)
(91 puan) tarafından
Ya ne güzel
0 oy
(2,594 puan) tarafından
genel olarak babasıyla amcasıyla büyükbabası babaannesi anneannesiyle falan dışarı çıkar ama beni de ister anne gel diye evde olduğum zamanlar sürekli yanında olmamı istiyor mesela geçen sabah çok tuvaletim geldi oğlum da bizim yatağımızda yatıyordu ben tuvalete gidip gelicem dedim hayır dedi bekle oğlum hemen gelicem dedim eşimde yanında uyuyordu bi geldim ki yastığa başını gömmüş içli içli ağlıyor sesi de çıkmayınca eşim duymamış ben çalışıyorum ona bağlıyordum ama demek ki genel olarak böyle bebişler 23 aylık bu arada oğlum
(91 puan) tarafından
Ya ne kadar sürecek bilmiyorum
(2,594 puan) tarafından
Bende bilemiyorum valla kaynımın kızı temmuz da 5 yaşında olacak hala anne babasına çok ağlar yanında illa ki birini ister
0 oy
tarafından
1 yaşına yeni girdi babasını çok sever babasıda hiç bakmaz 5 dakka sever p kadar alır kaynanalara götürür çocuk hiç ağlamaz gider bana hiç düşkün değil bana bağlı olsun isterdim benim olmadigim yerde ağlasın isterdim benim için ama maalesef ben ha varım ha yokum onun için üzülüyorum gerçekten özellikle kaynanam başıma çok getirdi  eşim her akşam alıp oraya götürüyor oğlumu saatlerce gelmiyor ağlamıyor çocuk duruyor 
(91 puan) tarafından
Canım benim ya ((( bırakma sende git olarla
tarafından
Şeytan görsün o kaynanamın yüzünü ne gidecem onun gibi arsız yüzsüz değilim o her zaman utanmadan  gelir ben gitmiyorum
0 oy
(3,011 puan) tarafından
Benim kızım 1 yaşına girecek ne kendi haline durur ne oynar hep kucak ilgi ister taşınacm herşey ortada kızım sayesinde bir işe el atamıyorum canı sağolsun canını yediğim yapacak birşey yok 
0 oy
(8,364 puan) tarafından
Benimki de bana çok düşkündür canım. 
0 oy
(54,106 puan) tarafından
bana düşkün ama halamla falan gider markete 

suan 3.5 yaşında baska odaya geldim babasi icerde geldi tepeme tac deniyo bana hep anne diyo baba de diyorum yok ☺️
0 oy
(654 puan) tarafından
4 buçuk yaşındaki oğlum bana temas etmeden uyuyamaz anne sana birşey olmasın der hep beni göremeyince gittin beni bıraktın sandım der ve hâlâ ama hâlâ kucak ister babadan çok beni ister normal galiba:)
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimde oglum 2 5 yasinda asiri babaci asiri telefonla knusrken bile aglar diyim.sen aanla
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Oğlum bana çok.duskun kızımda aşırı babaci 
0 oy
tarafından
20 aylık oğlum var kaynanam lar alt katımda oturuyor herkese gider yeter ki gezmek olsun erken doğum yaptım ondan önce de baya Bi hastanede yattım oğlum alıştı kaynanam bakıyordu nereye gitsem onlara emanet ediyorum kapı açılsa hemen aşağı inmek ister kim bize gelse arkasından gitmek için ağlar yeğenim var 2 buçuk yaşında o da annesinin dibinden ayrılmaz onlar uzak bize etrafta akraba yok diye çocuk insan görünce ağlıyor kimseye gitmez

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 173 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,877 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 694 göst.
0 oy
27 cevap 643 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu