0 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Dün gece saat 3 4 gibi gece uyandım basım inanılmaz dönüyordu öyle böyle tekrar uyudum sabah eşimi uğurladım uyumaya gittim acayip dondu yine sonra ara ara devam etti ama dengemi kaybettim gözümü kapatınca bile dönüyor eşime msj attım endişelenme basım falan donuyor kötüyüm annemi ara gelsin falan tabi adamın odu koptu aradı beni sesi çok korkmuş geliyodu.dedi annemi de arım gelsin yok dedim ama defalarca aramış ulaşamamış neyse benim annemi aramış özlem rahatsız gidebilir misin diye bi 10 dk sonra kapı çaldı annem babam beraber gelmişler ikiside çok korkmuş annem ter içinde kalmıştı paniklediler tabi neyse biraz iyi oldum şimdi hastanedeyim acile geldik gebelik tedavisinde olduğumu da söyledim.bas dönme bulantum var dedim nabzım tansiyonum biraz yüksek çıktı kan aldilar gebelik icin  sonuçtan sonra ona gore ilaç vs vericekler son adetim 2 ekim gebelik olabileceğini düşünmüyorum ama yinede verdim bi umut :) 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnşallah vardır canım gebelik :D

(926 puan) tarafından
Zor kız daha 2 ekimde adet oldum acildeki doktora  gebelik tedavisi görüyorum dedi bakalım kanda dedi normalde söylesek yapmazlar :))
tarafından
Yine 19 gün geçmiş canım belli olmaz rabbim hayırlısını nasip etsin
(926 puan) tarafından
Ay Inşallah dünyalar benim olur valla
-Reklam-
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ❤ 
(926 puan) tarafından
Amin ama ihtimal yok 20 gün önce regl oldum
(1,185 puan) tarafından
Olsun belki üzerine kalmışsın dır
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Gecmis olsun canım  allah gonlune gore versin
(926 puan) tarafından
Sağol canım  teşekkür ederim
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah
(926 puan) tarafından
Amin Sağol canım
0 oy
(468 puan) tarafından
inşallah bebek vardır
(468 puan) tarafından
ben pko luyum iki ayda bir oluyordum o yüzden geç öğrendim canım erken çıkaran testler varmış ama en iyisi kan vermek. kitap okuyordum kızımla yüksek sesle nefes nefese kaldım hamileymis bilmiyordum
(926 puan) tarafından
Inşallah bendede vardır ya pko başıma bela klomen kullanmıştım 11 ekimde kontrolüm vardı doktor 1 hafta 1 gün değil 1 gün ilişki dedi başlarda olmadı söylediği haftanın sonunda oldu ama bilmiyorum inşallah tutmuştur ya
(468 puan) tarafından
ben isteyince hamile kalıyorum. inşallah vardır canım
(318 puan) tarafından
Afetten en erken 35 gün sonra baktırman lazım
(926 puan) tarafından
Ne olur ne olmaz bakalım dedi doktor ama keşke baktırmasaydım .adetin 3.haftasj şuan yumurtlama günleri heralde
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Ayy inşallah vardır bebişş❤❤❤❤
(926 puan) tarafından
Insallahhhhhh ama zor ya 2 ekim son adet.olsa dünyalar benim olur
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Ayy hadi insallah vardir
(926 puan) tarafından
Inşallah canım bu anı o kadar çok yaşadım ki negatiflere çok alıştım
0 oy
(658 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım inşallah bebiş vardır ama önce sen iyi ol onun sırasında kısmetse gelir inşallah <3

(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤ çok sağol
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Hadi Insaah kuzum sana çok dua ettim geçen gün ❤
(926 puan) tarafından
Ayyy Allah razı olsun canım ya duygulandırdın beni ❤
(2,422 puan) tarafından
Böyle biseyi çok istediğimde olur genelde iş yerinde bi anla vardı hep teşekkür eder çok dua etmiştim ona da kimin duası kabul olur belli olmaz sen no posta yazmıştın o yazını görünce çok içten dua ettim olucak Inşallah :)❤
(926 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun kız şuan varya bi rahatlama geldi bana çok sağol güzel dua dileklerin için gerçekten dua her kapıyı açar inşallah dualarımiz kabul olur.ben hep dua ederken tüm isteyenler için diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inan kendimden çok cevrede olmayan insanlara üzülüyorum
(2,422 puan) tarafından
Öyle tabi  rabbim  herkese nasip etsin. Senin güzel kalbin hatrına en güzeli en hayırlısını nasip etsin ❤  seninde postunu  görelim ek gıda tarifleri diye.. insallaaaaaahhhhhhh❤❤❤❤
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤
0 oy
tarafından
Ayy insallah bebek vardır canım 
(926 puan) tarafından
Aminnnnn Inşallah canım burda paylaşmayı çok istiyorum sizinle
tarafından
Insallah iyi haberlerini aliriz❤
0 oy
(15,391 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım . İnşaallah vardır gebelik :)

(926 puan) tarafından
Sağol canım inşallah dualarınız eksik etmeyin
0 oy
(707 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsın.
(926 puan) tarafından
Sağol canım inşallah hayırlısı bakalm
0 oy
(659 puan) tarafından
Insallah gebelıktendır ama vertıgo gıbı geldı bana anlattıgın 
(926 puan) tarafından
Maalesef gebelik değil vertigodur
(659 puan) tarafından
Insallah gebelık te olur uzme canınj ılacları duzenlı kullan gecer ama dıkkat et
(926 puan) tarafından
Ederim canım sağol Allah büyük mutlaka bunda da bi hayir var
(659 puan) tarafından
Ozel olur ama bıdakıne ılıskı sonrası yuz ustu yat ben oyle hamıle kaldım rahmım ters oldugu ıcın
(926 puan) tarafından
Kız napicagimi bilmiyorum bu sefer özele gidip denicem
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun cnm gecms olsn
(926 puan) tarafından
Cok Sağol canım
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bence var canım benim kızım adetim biter bitmez olmuş yani yıkandıktan hemen sonra tutma ihtimali de var kuzum 
(926 puan) tarafından
Negatif sonuç canım nasip kısmet bakalım ne zmaan bende güzel haber alicam :(
(4,756 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım benim demek ki daha vakti zamanı gelmemiş kuzum
(926 puan) tarafından
Aynen canım.nasip bakalım
0 oy
tarafından
ayni seyler bende vardi benimm kulak kristallerimde oynama vardi ama hamileligimi ogrebmeden oncede boylee oluodu...
(926 puan) tarafından
Aynen benimde ondanmış bekarkende bi ara olmuştu kulaktanmış
0 oy
tarafından
Benim de bir haftadır midem bulanıyor adetim biteli daha bie buçuk hafta oldu eşim adetin çabuk bitmese kesin hamilesin diyecem dedi hahaha uykumdan uyanıp kusuyorum sabah kalkar kalmaz ilk isim tuvalete koşup hepsini çıkartmak 
(926 puan) tarafından
Bende o durumlara benzer yaşadım enfeksiyon vardı canım çok kaptırmamak gerek ama elimizde değil rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin cumlemize
tarafından
Aminnn aminnn bende enfeksiyondan korkuyorum ama enfeksiyon olunca karında ağrı olur muş karnım hiç ağrımıyor benim de
(926 puan) tarafından
Benimde karnım agrimiyodu tam hamilelik şeyleridi ama olmadı inşallah vardır senin
tarafından
Inşallah hiç karın ağrısı yok ama yine de enfeksiyondan korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 466 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
8 cevap 153 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,295 soru

24,042,589 cevap

329,194 kullanıcı