0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (1,562 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim balkonun bahçe katı ama bahçe tarafına hiç geçen yok kapalı etrafı benim balkonumda çok yakın bahçeye biz balkonumu bahçeye doğru biraz büyütmek istiyoruz ama binamızda 11 daire var bizimle birlikte 9 daire izin veriyor biri izin vermiyor şimdi yapsak zabıtaya şikayet ederse haklimi teyze var o yok diyor oda hiç bahçe tarafına geçmez çünkü gecsede yapacak birşey yok biz oraya balkondan atlıyoruz eşim geçen sene domates biber soğan ekti bu senede sogan ektik bizim balkonun onu diye otları falan temizliyoruz yapmasak bubkezde adam boyunu buluyor otlar resmen güzelce temizleyip gül falan ektik geçen sene çiçekler falanda ekmistik çamaşır aşacak kadar bile değil yani balkonum zor bela askılıklarla asıyorum birde diğer balkonlarda orantılı bı balkon değil iki balkonun arasında gömme bı balkon biz de onların balkonu gibi biraz öne vikacaz göze batacak kadar bile değil şimdi buyutsek zabıtaya teyze şikayet etse gelip yıkarlar mi 10 daire var hepsi izin veriyor biri vermiyor bizde emeğimiz harcamamız boşa gider yikarlsrsa diye yapamıyoruz bilgisi olan varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(186,867 puan) tarafından
zabitayi gec belediyeye sikayet eder yapcaniz seyi yapi denetim geri yikar tek bi sikayette
(2,406 puan) tarafından
Oo baskan dedi dğceğini❣️
(1,562 puan) tarafından
Analdim canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Belediyeden izin alsaniz baska yolu yokmu bunun canim
(1,562 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım valla çok zorlanıyorum kışın hadi eve asıyorum çamaşır teliyle ama yazın koku yapıyor çamaşır
0 oy
(16,433 puan) tarafından
Bence yapmadan önce belediyeyle görüşün
(1,562 puan) tarafından
Öyle yapalım en iyisi arayıp yada gidip
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla mülk sahibi imza toplayıp belediyeye gitmeli o şekilde işler oluyor çoğunluk evet dediyse imza versinler izin veriyoruz diye (mulk sahipleri verecek kiracılar değil) gidin belediyeye ordan yönlendirirler 
(1,562 puan) tarafından
Aynen canım boşa gitsin istemiyorum geçen sene yaptıracaktim teyze izijn vermedi dedi biz nerde oturacaz 6 yıldir burdayım bı Allah'ın günü inmedi inse bile çıkamaz kapalı yani yaşlı kadın nasıl insin atlasın duvar üstü tel otoparkın altı yani cociklar arada iniyor hep binanın önünde oturur yani inse bahçeye otursa eyvallah tamam birşey demem ama inmez balkonu bile oraya bakmıyor ama inat etti izin vermiyor oğlu gelse ona diyecez ama onuda yakalayamiyoruz ne zman geliyor ne zaman gidiyor başka şehirde numarasıda yok arasak yaşlı başlı kadın en az 70 yaşında ama işte inat etti yaptırmam diyor
(1,562 puan) tarafından
Sadece teyze değil binadan kimse inmiyor arada temizlikçi girer sadece oda bizim tarafı biz balkon onu temiz olsun diye yapıyoruz bizim tarafa geçiniyorlar bile arada bı gelirler ufak tefek birşey varsa alırlar
(1,153 puan) tarafından
Topla imza git giren çıkan yoksa razıysa herkes bir kişiyi de hallederler herhalde çoğunluk sağlanmış sonuçta
(1,562 puan) tarafından
Öyle yapıyım bakalım canım inşaallah izin verirler
(1,153 puan) tarafından
Inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,339 göst.

Kategoriler

1,508,138 soru

24,615,095 cevap

364,297 kullanıcı

...